Bloodmoon

We wrześniu w Niemczech wystartowała nowa gra Playa Games - Bloodmoon. Gra to mroczna wersja SFgame. Jeśli jesteście zainteresowani to w październiku planowana jest polska premiera gry.

Akcja gry Bloodmoon toczy się w teraźniejszości w mrocznych miastach i ich zaułkach, które zwykle omijamy. Każdy kto wkroczy w świat Krwawego Księżyca będzie mógł się wcielić w postaci rodem z horroru. Gracze wybierają pomiędzy zwalczającymi się frakcjami wampirów lub wilkołaków. Trzecą frakcją są łowcy, który po prostu polują na wszystkie monstra, które można spotkać s grze. Jesteś twardzielem? Wybierzesz łowcę.

Bloodmoon

Opis Bloodmoon

33334143.jpg

Nie chcę robić nowego tematu więc napiszę tutaj ;p

Gra wydaję się fajna wielkim + jest wytrzymałość za walkę na arenie , krótkie questy oraz dosyć szybki exp na początek. Gra jest łatwa do opanowania.

Mi się gra przyjemnie ;) Jak ktoś gra to niech piszę ja gram Łowcą ;]

Też zacząłem, Wilkołak, nick-Torrturos :P

Włączyłem, zobaczyłem, jak babka przy rejestracji rusza się w 2 FPS, wyłączyłem. Mogliby zrobić wreszcie jakąś wciągającą grę via WWW, która byłaby dostępna w każdym miejscu o każdej porze, bez jakichś okropnych ozdobników, czy wczytujących się 20 sekund grafik.

Włączyłem, zobaczyłem, jak babka przy rejestracji rusza się w 2 FPS, wyłączyłem. Mogliby zrobić wreszcie jakąś wciągającą grę via WWW, która byłaby dostępna w każdym miejscu o każdej porze, bez jakichś okropnych ozdobników, czy wczytujących się 20 sekund grafik.

Gdybyś nie dopisał "via WWW" pomyślałbym , że piszesz o Tibii ;p Widzę , że mało osób gra z forum :/

Ja gram, także łowca

Gdybyś nie dopisał "via WWW" pomyślałbym , że piszesz o Tibii ;p Widzę , że mało osób gra z forum :/

Tibia przynajmniej ma takie wymagania sprzętowe, jakich się od niej oczekuje.

To co wy na to aby założyć zakon ? :P Ja mam na chwilę obecną 12 lv i 552 czci , ale to się poprawi ;) Co wy na to ? ;]

gra nudna jak flaki z olejem , wbilem chyba 36 lv i mi się znudziło , to jest klon shakes&fidget tylko osadzony w takiej ''wilkołaczej'' grafice. Grałem łowcą. Największy sukces osiągnoł shakes&fidget i teraz ludzie próbują tą grę klonować , jedyna gra podobna do shakesa ktora mi sie podoba to Tanoth , ale wolniej sie expi , misje trwają bardzo długo bo chyba często po 50minut , ale szybko sie nudzi ta gra. w Shakesa gram do dzisiaj i polecam.

@Joint, wow naprawdę powalasz mnie inteligencją, to jest gra, twórców Shake's & Fidget, pacanie...

Co do gry, jest nawet przyjemna, największą (wg. mnie) jej zaletą, są ładne arty, i dobry interfejs.

Fajna gierka. Gram Wampirem, obecnie mam 56lv jedyne co mi nie odpowiada to arena. Zadko kiedy trafia się ktoś, kogo można zaatakować. Gra się przyjemnie, ciekawie wyglądają wojny klanów oraz animacje są też niczego sobie.

Tyle się nagrałem w takie podobne gry jednej do drugiej, że skończyłem swoim wilkołakiem na 12 lvlu. Dwie nowości i tyle.

We wrześniu w Niemczech wystartowała nowa gra Playa Games - Bloodmoon. Gra to mroczna wersja SFgame. Jeśli jesteście zainteresowani to w październiku planowana jest polska premiera gry.

Akcja gry Bloodmoon toczy się w teraźniejszości w mrocznych miastach i ich zaułkach, które zwykle omijamy. Każdy kto wkroczy w świat Krwawego Księżyca będzie mógł się wcielić w postaci rodem z horroru. Gracze wybierają pomiędzy zwalczającymi się frakcjami wampirów lub wilkołaków. Trzecą frakcją są łowcy, który po prostu polują na wszystkie monstra, które można spotkać s grze. Jesteś twardzielem? Wybierzesz łowcę.

Bloodmoon

Opis Bloodmoon

33334143.jpg