Da sie grac ja mam orginał moj kuzyn pirata i wczoraj sobie troche pykalismy
Borderlands Co-op Ekipa
na game ranger jest borderland duzo ludzi w to gra
Jestem w posiadaniu nie oryginalnej wersji (od Reload'a) plus wszystkie DLC. Grałem bez problemu z innymi Co-op bez kombinowania.
No to możemy na gamerangerze.Jakby co to jestem soldier 52 lv.Nick na gamerangerze Trax42 jakbyscie chcieli zagrac(najlepiej jakbyscie mieli dlc knoxxa)
to ja się zgłoszę ale mam pirata więc nie wiem czy będę mugł z tobą pograća i mam pytanie gdzie można zakupić grę oprócz allegro ?
Na Allegro najtaniej sa, wczesniej na steamie mozna bylo podstawke kupic za 7 euro ale teraz to najtaniej ci wyjdzie kupowac na Allegro
nie chce zakladac nowego tematu wienc pisze tutaj.
Dopiero zacząłem grac wienc fajnie by bylo zagrac od początku.kto sie pisze pisac w temacie
Jeśli jest ktos kto chciałby sobie zagrac co-opa ma pirata podstawowa wersje gy i minimum 15+ lat niech pisze na gg
sorry
Szukam 3 osób do gry potrzebne będzie hamachi i skype lub team speak moje gg 37316755
Czemu nie lepiej przez game spy ? Nawet jeśli ktoś ma pirata i dobrze zcrackowanego to normalnie przez game spy możecie grać i 0 hamachi ...
Jak coś zagrał bym z kimś grę przeszedłem 2 razy mam 14 lat ;] serwer ventrillo i skype
<< gadu gadu
Witam chcialbym zebrac jakos ekipke do 3 osob ktora pograla by ze mna w Borderlands'a najlepiej jakby byla mozliwosc rozmowy przez skype lub cos podobnego poniewaz bedzie sie poprostu latwiej gralo