Jak uzbierasz 5 gemów to możesz od razu używać na Rare Summon. Oczywiście chwal się od razu co CI wypadło ;p
Za każdą ukończoną misje, całą(składa się z kilku części) dostajesz 1 gem więc na początku można sobie team zbudować. ;p
Jak uzbierasz 5 gemów to możesz od razu używać na Rare Summon. Oczywiście chwal się od razu co CI wypadło ;p
Za każdą ukończoną misje, całą(składa się z kilku części) dostajesz 1 gem więc na początku można sobie team zbudować. ;p
Na początku dostałem jakiegoś 3 gwiazdkowego, teraz Super Rare Sky King Falma
Tak też myślałem co do tych gemów
Falma jest spoko na Lidera bo dodaje atak dla wszystkich, trochę szkoda że ma One Target BraveBurst ale w sumie daje paraliż więc się nadaje.
I wygląda ultra epicko na 5 gwiazdkach ;p Ale nie ma tego jeszcze na eu chyba. ;p
A Mimiców skrzyneczek do czego używamy ? Też do boostowania expa ?
Wszystkiego możesz używać do "Fuse", mimici ogólnie są potrzebne do prawie każdej ewolucji. Więc zawsze miej ze 3 zostawione, jak dojdziesz do lepszych mimiców to też sobie 1-2 zostawiaj. Po prostu musisz zobaczyć ile Ci ich będzie potrzebne do ewolucji.
PS: Teoretycznie jutro ma wejść patch z Metal Key System, nową mapą i 6 nowymi postaciami. Ale coś piszą na forum, że mogą być opóźnienia.
Szalone te pare dni było wykorzystałem 30 honorów w czasie eventu i 5 gemów dropło mi:
- Dean (***) Lord 6/40 ( z gemów )
- starter Selena już jest Ice Selena (***) Anima 9/40
- Knight Atro (***) Anima 5/40
- Heavy Magress (***) 3 sztuki (Lord / Breaker / Oracle ) zostawiłem Oracle i jest już 11/40
- Black Magress (****) Guardian tego myślę że przepale na to żeby Oracle wbić
- I kolejny starter Mifune (**) Oracle 1/30
Jak to gemy dropły? Ja wykorzystałem ponad 40 honorów, nie wiem w sumie po co skoro i magress i atro są słabi. Wypadł mi 5 gwiazdkowy Atro, ale i tak nie jest mi potrzebny.
;(
Po za tym wypadł mi Zephu, ale gemy?! To gemy mogą wypaść z honor summon? Mi jeszcze nigdy nie wypadł. ;/
Jeszcze jest event teraz, że jawele i metale beda wypadały z honora, mendy, ja wszystko wykorzystałem. ;(
A na globalu dziś Super Metal Prade, mam 2 klucze i przygotowany na lvl ;p
A niedługo wchodzą nowe postaci, podobno, więc jak złapie jakieś gemy to czekam na nie. Zawsze jest zwiększony drop postaci które dopiero weszły.
Chociaż już nie pamiętam kiedy jakiegoś darmowego gema dostałem. xD
PS: A i jeszcze za godzine zrobie z 9-10 runów z Metal Parade na EU, to może uda mi się Fenixa Albo Willa na 5 gwiazdek zrobić bo mam już potrzebne materiały do ewolucji tylko lvla brak .;p
Smutny ja Q.Q Wydałem 5 gemów i dostałem całkiem spoko Havoc Girl Luly, a po 40 minutach pojawiły się nowe postacie w "Rare Summon" Q.Q
Nowe postaci beda od 1 sierpnia na globalu. A eu stoi w miejscu, chyba jedna osoba to wszystko ogarnia.
Na Globalu nowe postacie już są w Rare Summon (Spear Arms Raydn,War Girl Ophelia,Dark Warrior Zephyr)
Tam jest napisane ze od 1 sierpnia wchodza ze zwiekszonym dropem.
Nie nie żadne gemy nie wypadają Po prostu miałem 5 sztuk
Może od 1 wchodzą z większym drop rate, ale już dzisiaj walczyłem z Spear Arms Raydn na arenie i był stosunkowo słaby. ~400 x 4 lub 5 w Fire King Vargas.
A sorry, na globalu wychodzi 12 nowych postaci, 3 co 3 dni.
Na globalu zrobilem dzis 2 super metal parade. Wypadlo mi 10 godów roznych żywiołów. Wszystkie postaci na max lvl, nie mam kasy i materialow na ewolucje.
Ja nie mam 40 energi
Syusuke mam ten sam problem Na 6 lub 7 metal parade wypadł mi Earth God i Dark Crystal dzięki czemu Dark Charm Lunaris ma (60/60)
A ja sie przygotowalem i mialem 40 energii i 2500 expa do lvla, 3000k expa za run, 2 runy i 10 godów. I jeszcze mam 3 klucze na parady.
A na eu to samo 4 runy lvl i kolejne 5 runow i udalo mi sie cholera tylko fenixa z 33lvla na 57lvl. Tragedia...
Trzeba sie pochwalić Z globala z dzisiaj z rare summona:
Fire Step Ramna http://bravefrontierglobal.wikia.com/wiki/Fire_Step_Ramna. Mam już 3 silne jednostki Fire Dobrze ze starter jest water hehe
Na europe udało się zdobyć wkońcu:
Snow Blade Stya
Szczęściarz, mi na globalu nic szczególnie ciekawego nie wypada.
Na eu natomiast mam wszystkie totemy i 3 postaci na 5gwiazdek, brakuję mi 2 lvl fenixa i też bedzie 5 gwiazdek. Potem jeszcze willa, i drugiego locha na 5 gwiazdek. ;p
PS: Teraz od 1 do 8 EVENT na EU, za codzienne logowanie 1 gem.
Brać Rare Summona czy czekać aż wprowadzą nowe postacie ?
Edit:
Jednak pokusiłem się na paczkę dzisiaj i dostałem Loranda