Sory wujaszek nie wyszło Zobaczymy, póki co wniosłem o jakiś regulamin odnośnie korzystania z portalu. Może ktoś się zreflektuje i zaakceptuje pomysł oraz przy okazji zechce pomóc.
Bug na portalu. Każdy komentarz jest zgłoszony
Gdybym to ja dostał moda na portalu, każdy dzien byłby końcem swiata tam (tak, tak bym wyczyścił portal z wszelkiego plugastwa i pomiotów chaosu)
a zgłoszenia są dalej i będą dalej bo są wakacje w końcu, ludzie sypiają do 14^ i ida spac o 5 rano..
więc problem z zgłoszeniami będzie dalej dopóki wakacje sie nie skończą.
Chodzi głownie o to co wydarzyło się wczoraj. Zgłoszone były wszystkie komentarze niezależnie od treści. Dzisiaj zgłoszonych komentarzy jest kilka.
A jednak wracamy do punktu wyjścia... ktoś zrobił akcję znowu. Szkoda, że nie ma opcji sprawdzenia kto zaraportował dany komentarz ;/
Nie były przed postem Kirei i długo po poście. Wydaje mi się, że to jakiś inny troll, który zobaczył ten temat.
Naprawdę uważam, że Chmarus powinien zablokować możliwość zgłaszania bez zalogowania się.
@EDIT:
Cofam, nie można zgłosić bez logowania się.
No to nie wiem co można w takiej sprawie zrobić :\
@Xaorus
lol, *facepalm*
No dokładnie. Trzeba być zalogowanym. Chwile temu wpadł tu jakiś cham z obnażoną dziewczynką w avatarku. Możliwe, że to jego sprawka.
Sytuacja uspokojona.
To jest jakiś bug graficzny czy co? Dlaczego każdy komentarz na portalu jest zgłoszony?