Bug na portalu. Każdy komentarz jest zgłoszony

Sory wujaszek nie wyszło ;) Zobaczymy, póki co wniosłem o jakiś regulamin odnośnie korzystania z portalu. Może ktoś się zreflektuje i zaakceptuje pomysł oraz przy okazji zechce pomóc.

Gdybym to ja dostał moda na portalu, każdy dzien byłby końcem swiata tam (tak, tak bym wyczyścił portal z wszelkiego plugastwa i pomiotów chaosu)

a zgłoszenia są dalej i będą dalej bo są wakacje w końcu, ludzie sypiają do 14^ i ida spac o 5 rano..

więc problem z zgłoszeniami będzie dalej dopóki wakacje sie nie skończą.

Chodzi głownie o to co wydarzyło się wczoraj. Zgłoszone były wszystkie komentarze niezależnie od treści. Dzisiaj zgłoszonych komentarzy jest kilka.

A jednak wracamy do punktu wyjścia... ktoś zrobił akcję znowu. Szkoda, że nie ma opcji sprawdzenia kto zaraportował dany komentarz ;/

Nie były przed postem Kirei i długo po poście. Wydaje mi się, że to jakiś inny troll, który zobaczył ten temat.

Naprawdę uważam, że Chmarus powinien zablokować możliwość zgłaszania bez zalogowania się.

@EDIT:

Cofam, nie można zgłosić bez logowania się.

No to nie wiem co można w takiej sprawie zrobić :\

@Xaorus

lol, *facepalm*

No dokładnie. Trzeba być zalogowanym. Chwile temu wpadł tu jakiś cham z obnażoną dziewczynką w avatarku. Możliwe, że to jego sprawka.

Sytuacja uspokojona.

To jest jakiś bug graficzny czy co? Dlaczego każdy komentarz na portalu jest zgłoszony?