Tsukienko to znajdz cos
. , podalem dwa, skoro muso to moze nie ten drugi?
Jezeli na muso gra malo osob jedyny serwer normalny.
Tsukienko to znajdz cos
. , podalem dwa, skoro muso to moze nie ten drugi?
Jezeli na muso gra malo osob jedyny serwer normalny.
ja tam wolę grać na realu, jak masz skype to daj login się ugadamy ;p mam już 2 osoby do grania na realu (ja i mój real)
pff... Na priva nie ma co... Ja tam swa obecnoscia nie zagoszcze ;]
Osobiscie gram od Ziemniaka. Przewiduje ze jutro juz zaczne
Co do Skejpa albo TS3, to udalo mi sie zorganizowac kase na mikro
Jak załozyliscie jakas gildie na normalnym europejskiej wersi to podajcie nazwe ja po formacie jestem z 1 godz bede dalej gral
Polecam : Lavalon Dragonica
Averdon ty nie grałeś tylko dajesz pierwszą lepszą znalezioną wiochę... na lavalon jest jeszcze mniej ludu niż na MuSo... tylko u "ziemniaczków" opłaca się grać, są ludzie, jest klimat, ja polecam oficjalny EU Dragonica i tyle ^^
Jesli chodzi o mikrofon i sluchawki mam tylko powiedzcie czy skype czy tes3 czy jakos tak bo nie wiem ktory mam wbrac
Zeby nie bylo gram lucznikiem nick Eldho
Ja tez chetnie zagram w nowa gre bede mial nick Kyre lub Zarc piszcie na GG w sprawie guildi czy jakiegos tsa 4392189
i grajmy na eu draco najlepiej na offie jak normlani ludzie:)
aa ziemniaczki bed emial za jakies 17 minut:)
dokladnie ale jednak bede gral magiem gra mi sie nim lepiej nick Eltern i powiedzcie czy skype czy ts3
ts3 napewno tylko czy ktos ma kanal ?? ja moze od znajomej moge jeden pokoj dla nas przygarnac
moj nick Zarc
Averdon : Dziwne, sciagnalem i 0% sie zrobilo?
ym jak gra ma wygladc ta k caly czas to mi po godzinie palce odleca:D
Jeżeli macie w planach granie to też się pisze. Tylko postać mam 40+, a nowej robić nie chcę, mogę wam pomóc ewentualnie.
Serdecznie witam i mam zapytanie.
Czy ktos jest chetny, aby zagrac w Dragonice od Gpotato ("Ziemniaków").
Z kolega zaczynamy grac i tak sobie pomyslalem, ze moglibysmy zagrac naprawde fajna ekpia (tam sie gra na Dungeony glownie).
Chetnych prosze o pisaniu pode mną.