No wlasnie widac Twoje "fakty", jak juz ktos zapyta o fakty to sie odbija pileczke - a listy gildii nie ma... Na BL jest 1 aktywna gildia pvp mad(ally) - https://wowcenter.pl/Forum/Polskie-gildie/8050/A-umad-bro---Burning-Legion-PvP
W hordzie nie ma nic co by bylo wstanie zorganizowac 2 aktywne grupy rbg.
Zreszta JA SIE ZAWIJAM, jak zapowiedzialem.
Jak osoba, ktora ten temat stworzyla chce wybrac dobry serwer to sie wybierze na mmo-champion, a nie bedzie tutaj sugerowac temat.
Ave, milego cebulowania.
Przecież to ty odbijasz piłeczkę nie chcąc przedstawić swoich super "osiągnięć"
Podałeś jedną aktywną gildię z jakiegoś forum, ale nie uwzględniasz tutaj ludzi którzy szukają wciąż na czacie ludzi do gildii oraz innych forów. Nie mam jak Ci udowodnić, chyba że teraz będę siedział cały dzień na czacie i spisywał gildie jednocześnie do nich wchodząc i sprawdzając co i jak.
Dobrze, w końcu przestaniemy czytać wypociny kogoś, kto na serwer pvp proponuje miejsce gdzie gracze siedzą tylko po jednej stronie i nie ma nawet zabawy z rajdowania stolicy (chociaż aktualnie i tak bardzo łatwo jest ubijać wodzów, bo gracze zwyczajnie już tak licznie nie siedzą w stolicach), ludzi na aranki, czy nawet na pełne bg znajdziesz bez problemu, że nie chce ci się szukać i opierasz wiedzę nie wiadomo na czym to już nie moja wina. Siedzę na BL troche czasu i dobrze wiem jak to wygląda. A wygląda dokładnie tak jak zawsze, jak ktoś minimalnie będzie chciał coś znaleźć to znajdzie.
A czemu ma nie pytać tutaj, gdzie osoby (poza tobą) podają dobre serwery włącznie z opisem czemu właśnie te.
Chciałbym się też dowiedzieć co tak dużo tej cebuli używasz i w jakim celu. Jaki sens ma używanie tego zwrotu. Nie mogę zrozumieć w jakim znaczeniu go używasz i czemu w stosunku akurat do nas, a nie samego siebie.