Chyba Powracam :)

Wystarczy chwilę posiedzieć na czacie, czy przejrzeć forum, zresztą czemu wymagasz podania przeze mnie czegoś, jak sam boisz się podać armory 

No wlasnie widac Twoje "fakty", jak juz ktos zapyta o fakty to sie odbija pileczke - a listy gildii nie ma... Na BL jest 1 aktywna gildia pvp mad(ally) - https://wowcenter.pl/Forum/Polskie-gildie/8050/A-umad-bro---Burning-Legion-PvP

W hordzie nie ma nic co by bylo wstanie zorganizowac 2 aktywne grupy rbg.

Zreszta JA SIE ZAWIJAM, jak zapowiedzialem.

Jak osoba, ktora ten temat stworzyla chce wybrac dobry serwer to sie wybierze na mmo-champion, a nie bedzie tutaj sugerowac temat.

Ave, milego cebulowania.

Mi można wmówić wszystko jeżeli chodzi o WoW-a dlatego trudno mi zweryfikować to co mówi. Jednak patrząc na jego odpowiedzi to ma się wrażenie, że możesz mieć rację. Wczoraj grałem trochę w Hearthstone'a i dostałem za wygranie trzech pojedynków mounta do WoW'a. Rozumiem by odebrać go muszę mieć battlechesta, ale nigdzie nie znalazłem odpowiedzi na pytanie ile ten mount może leżakować na poczcie zanim go odbiorę. Wszyscy piszą, że 30 dni, ale nie wiem czy to prawda.

Mozę leżakować dopóty dopóki nie zamkną Battlenet :)
On jest przypisany do twojego konta i tak już zostanie

Wczoraj grałem trochę w Hearthstone'a i dostałem za wygranie trzech pojedynków mounta do WoW'a. Rozumiem by odebrać go muszę mieć battlechesta, ale nigdzie nie znalazłem odpowiedzi na pytanie ile ten mount może leżakować na poczcie zanim go odbiorę. Wszyscy piszą, że 30 dni, ale nie wiem czy to prawda.

Hmm,grałem w HS'a baaardzo dawno temu,z ciekawości wbiłem na stare zapomniane konto za którym mam go i ze zdziwieniem zobaczyłem,że leży w skrzynce,więc raczej nie powinno być problemu

No wlasnie widac Twoje "fakty", jak juz ktos zapyta o fakty to sie odbija pileczke - a listy gildii nie ma... Na BL jest 1 aktywna gildia pvp mad(ally)  - https://wowcenter.pl/Forum/Polskie-gildie/8050/A-umad-bro---Burning-Legion-PvP

W hordzie nie ma nic co by bylo wstanie zorganizowac 2 aktywne grupy rbg.

Zreszta JA SIE ZAWIJAM, jak zapowiedzialem.

Jak osoba, ktora ten temat stworzyla chce wybrac dobry serwer to sie wybierze na mmo-champion, a nie bedzie tutaj sugerowac temat.

Ave, milego cebulowania.

Przecież to ty odbijasz piłeczkę nie chcąc przedstawić swoich super "osiągnięć" :kappa: Podałeś jedną aktywną gildię z jakiegoś forum, ale nie uwzględniasz tutaj ludzi którzy szukają wciąż na czacie ludzi do gildii oraz innych forów. Nie mam jak Ci udowodnić, chyba że teraz będę siedział cały dzień na czacie i spisywał gildie jednocześnie do nich wchodząc i sprawdzając co i jak.

Dobrze, w końcu przestaniemy czytać wypociny kogoś, kto na serwer pvp proponuje miejsce gdzie gracze siedzą tylko po jednej stronie i nie ma nawet zabawy z rajdowania stolicy (chociaż aktualnie i tak bardzo łatwo jest ubijać wodzów, bo gracze zwyczajnie już tak licznie nie siedzą w stolicach), ludzi na aranki, czy nawet na pełne bg znajdziesz bez problemu, że nie chce ci się szukać i opierasz wiedzę nie wiadomo na czym to już nie moja wina. Siedzę na BL troche czasu i dobrze wiem jak to wygląda. A wygląda dokładnie tak jak zawsze, jak ktoś minimalnie będzie chciał coś znaleźć to znajdzie.

A czemu ma nie pytać tutaj, gdzie osoby (poza tobą) podają dobre serwery włącznie z opisem czemu właśnie te.

Chciałbym się też dowiedzieć co tak dużo tej cebuli używasz i w jakim celu. Jaki sens ma używanie tego zwrotu. Nie mogę zrozumieć w jakim znaczeniu go używasz i czemu w stosunku akurat do nas, a nie samego siebie.

Moim zdaniem obecnie nie ma co oceniać populacji PvP z prostego powodu: Warlords of Draenor wytępił graczy PvP. Osobiście jestem głównie graczem PvE, ale moi znajomi z gildii praktycznie porzucili ten tryb (a wcześniej dosyć aktywnie grali BG). Można poczytać też na mmo-champion jak bardzo ludzie kochają ten dodatek.
Legion zmieni dużo, miejmy nadzieję, że na lepsze.

Co do serwera, to jeśli nie masz problemów z byciem w anglojęzycznej gildii to chyba najlepiej uderzać w Outland. Tam jest tak duża populacja, że na pewno znajdziesz pasujacą do siebie gildię.
Natomiast jeśli zależy ci na rodakach i grasz w Hordzie to uderzaj w Burning Legion. Global chat jest specyficzny, ale jeśli będzie Ci przeszkadzać to go wyłączysz (ja siedzę większość czasu na gildyjnym).

Na twoim miejscu nie marnowałbym tutaj czasu, tylko sprawdził raty danego serwera i już dawno cisnął. Trzeba pamiętać iż po starcie legionu, te najbardziej zaludnione serwery nie będą grywalne, chyba że odczekasz parę godzin w kolejce, to wtedy ok. Ja sam sobie kupie legion z tydzień/dwa po premierze, wtenczas będę mieć jakiś tam komfort z gry. I ogółem w tym temacie jest taki burdel, że szkoda gadać. Pytacie się czemu był zaostrzony regulamin na forum? Aby nie robić bałaganu jaki jest w tym temacie. Trzy strony, z których dwie, to kłótnia o pietruszkę.

Na twoim miejscu nie marnowałbym tutaj czasu, tylko sprawdził raty danego serwera i już dawno cisnął. Trzeba pamiętać iż po starcie legionu, te najbardziej zaludnione  serwery nie będą grywalne, chyba że odczekasz parę godzin w kolejce, to wtedy ok. Ja sam sobie kupie legion z tydzień/dwa po premierze, wtenczas będę mieć jakiś tam komfort z gry. I ogółem w tym temacie jest taki burdel, że szkoda gadać. Pytacie się czemu był zaostrzony regulamin na forum? Aby nie robić bałaganu jaki jest w tym temacie. Trzy strony, z których dwie, to kłótnia o pietruszkę.

Dokladnie

MMO-Champion, score site'y i sam ocen, tutaj odpowiedzi nie dostaniesz. BL i pvp kpina. Jak sie chlopakow posluchasz to milej gry zycze, jak dobijesz 100tke :D to napisz mi pma jak znajdziesz gildie do pvp.

btw.

Wlasnie sie dowiedzialem czemu U Mad w ally ma sporo osob do pvp - bo oni nonstop boosty sprzedaja:D powodzenia w wkrecaniu sie.,

...BLi pvp kpina. Jak sie chlopakow posluchasz to milej gry zycze, jak dobijesz 100tke  to napisz mi pma jak znajdziesz gildie do pvp.

Napisał to Quaku mający 7 postaci na BL,nie grający na zadnym innym serwerze ^^ to dopiero jest obłuda ^^

EDIT: Tak zachwalasz ten Kazzak a ludzie z tego serwera sa daleko daleko w jakichkolwiek raitingach na BG. Tak wlasnie czytasz te score site i inne ztrolowane fora ^^

Bo wg Ciebie to Kazzak jest top PvP serwerem.

http://eu.battle.net/wow/en/pvp/leaderboards/3v3

znajdz mi tu graczy PvP z Kazzaka. Pojawiaja sie tam gdzies pojedyncze jednostki.

Doradzamy BL bo prędzej założyciel tematu nauczy sie PvP na takim BL czy własnie Defias Brotherhood gdzie ktoś z Polaków wyciągnie do niego rękę i wytłumaczy co i jak.

TOPowe gildie nie maja czasu na nauke nowych graczy.

Zapomniałem jednak Quaku, ze Ty jako profesjonalista nie potrzebujesz nauki i TOPowe gildie PvP zabijają się o Ciebie.

Zagram na BL, jak pozaluje, to sie odezwę. Po dodatku moze sie wiele zmienić, więc nie ma co oceniać. Sam grasz na BL i jakos dajesz rade, mimo, że tak bardzo Ci tam źle

Po zakupie Legionu dostaniesz boosta do 100 poziomu na jedna postac. Tak wiec nic nie tracisz. Jesli nie spodoba Ci sie na BL to boosta do 100 użyjesz do zrobienia nowej postaci na innym serwerze.

Po zakupie Legionu dostaniesz boosta do 100 poziomu na jedna postac. Tak wiec nic nie tracisz. Jesli nie spodoba Ci sie na BL to boosta do 100 użyjesz do zrobienia nowej postaci na innym serwerze.

criss85 o super, że przypomniałeś o booście :D Faktycznie nie ma się czym martwić.

Anray podaj mi battletaga na pm. Wszystko jedno czy będziesz grał po stronie przymierza czy hordy. Zawsze można o czymś pogadać :)

Zagram na BL, jak pozaluje, to sie odezwę. Po dodatku moze sie wiele zmienić, więc nie ma co oceniać. Sam grasz na BL i jakos dajesz rade, mimo, że tak bardzo Ci tam źle

Gram bo mam znajomych i jestem w dobry raidowym skladzie i bede owy mial na legion.

Ty sie nie dostaniesz, a zreszta Ci napisalem ze koszt 1 postaci to 17 £ za transfer to przemnoz to przez 6, bo chcialbym miec mozliwosc przeniesienia all jakbym mial sie przenosic. - Koszt jest zbyt duzy.

Poza Tym ty szukasz PvP, Tutaj go nie znajdziesz, jasne po Legionie sie zbiora ze 2 slabe gildie, ale kazdy z BLa by Ci powiedzial ze PvP gildii to tutaj nie ma.

Milego zdziwienia na 100'lvlu :) i milej gry ;)

Czemu sugerujesz że się nie dostanie? I czemu jak masz ten super skład i super osiągnięcia to nie chcesz ich pokazać :pepe:

Gram bo mam znajomych i jestem w dobry raidowym skladzie i bede owy mial na legion.

Ty sie nie dostaniesz, a zreszta Ci napisalem ze koszt 1 postaci to 17 £ za transfer to przemnoz to przez 6, bo chcialbym miec mozliwosc przeniesienia all jakbym mial sie przenosic. - Koszt jest zbyt duzy.

Poza Tym ty szukasz PvP, Tutaj go nie znajdziesz, jasne po Legionie sie zbiora ze 2 slabe gildie, ale kazdy z BLa by Ci powiedzial ze PvP gildii to tutaj nie ma.  

Milego zdziwienia na 100'lvlu  i milej gry  

Omfg daj tego bneta lub podaj gildie w której jesteś bo brzmi to znów jak twój 57lvl w BD. To prawda nie ma jakiś topowych gildii na blu jeśli chodzi o pvp, ale jakoś wątpię żeby celował tak wysoko, a większość pvp to i tak areny.

Nie rozumiem, czemu na BLu miałoby być mniej gildii PvP niż na innych serwerach.

BL jest jak każdy inny serwer jednojęzyczny. Nie ma czegoś takiego jak "Polacy są be, nie to co inni". Na każdym, choćby niemieckim czy francuskim serwerze czat wygląda tak samo, tylko w ich rodzimym języku.

Właśnie w w tej chwili nie mogę wykonać zadania w Lakeshire :) Grasuje tam nieprzyjemny ork wojownik z hordy :/

Więc pewnie na kolejnych poziomach w nowych miejscach też grasują i się biją w otwartym pvp.

Nie rozumiem, czemu na BLu miałoby być mniej gildii PvP niż na innych serwerach.

BL jest jak każdy inny serwer jednojęzyczny. Nie ma czegoś takiego jak "Polacy są be, nie to co inni". Na każdym, choćby niemieckim czy francuskim serwerze czat wygląda tak samo, tylko w ich rodzimym języku.

Dlatego, ze serwerow np. ENGLISH masz dziesiatki, a "polski" jest tylko 1, tak wiec duzo graczy o preferencji pvp mialo szanse skupic sie na realmach, a polakow az tylu w WoWie nie ma.

Czemu sugerujesz że się nie dostanie? I czemu jak masz ten super skład i super osiągnięcia to nie chcesz ich pokazać 

Zalozmy, ze sie dostanie maja 1 grupe RBG ktora ciagle gra oraz 2nd grupe ktora gra jak ma ludzi....

I to jest top pvp gildia, bo inne sa nieaktywne... to o czym My mowimy??? Zaloguj sie na Outland i znajdziesz dziesiatki gildii, zreszta ja sie klocic nie musze, ja tam sobie gram PvE(RAIDY) for fun teraz bo i tak kontent to juz dawno minal.

Witam,

Kupiłem tydzień temu wowa, ale jakos jeszcze nie wzialem sie za granie, bo nie mam zbytnio czasu..
Zamierzam się w końcu trochę zmusić..
Powracam po WoTLK'u.

Gram TYLKO pvp..

Kogo aktualnie polecacie ?
Zastanawiam się pomiędzy hunterem, warlockiem, a rogue.

Czy dobry rogal dalej robi sporo zamieszania i daje mnostwo frajdy ?

Nie chce postaci monotonnej :)
Pozdriawiam i licze na odzew ;)