Widzę dużo propozycji, ale wolałbym jakieś gry, które są łatwo dostępne w sklepach, bo nie mam przerobionego PSP, a nie chcę kupować przez PSS.
Co na PSP polecicie?
Tekken 6
GTA VCS
GTA Chinatown Wars
Najnowszy God of War
ja ci polecam God of war chain of olympus i oczywiście wszystkie części final fantasy (nie tylko te na psp)
GOW mam, cóż to byłby za grzech tego nie kupić ? Na ten czas dzięki za propozycję. Więcej chyba nie trzeba.
Ja polecam patapon 1,2
W grze chodzi o wybijanie rytmu przez co ludki (patapony) się poruszają,atakują,bronią się itd.
Pewnie jak niektórzy się orientują po moim awatarze, (na pewno ktoś tu będzie XD) na pewno polecam tą grę:
Kingdom Hearts :Birth By Sleep
Metal Gear Solid Peace Walker
Polecam God of War, Tekken 6, GTA (wszystkie części)
W sumie wszystkie wymienione tytuły przez moich przedmówców są warte uwagi. W dodatku z softem 6.39 PRO-B6 oraz ceną do 150zł wszystkie te tytuły nabędziesz już na allegro (ba, nawet małą kolekcję możesz mieć za 150zł - ze względu na serwisy wyłącznie dla psp powoli przestaje się opłacać kupno UMD).
Ale miały być tytuły zatem ja zaprezentuje: Dead to Rights: Reckoning. Jest to PSPesowy odpowiednik (choć i tytuł wyszedł na PC) Max'a Payne'a z naprawdę bogatą kolekcją "spluw" i ciekawymi trickami strzeleckimi. W odróżnieniu od innych shooter'ów ta gra ma bardzo intuicyjny i wygodny system sterowania.
Jest jeszcze Final Fantasy VII
Crisis Core
Silent Hill Origins
Prince Of Persia: The Forgotten Sands
Rockband Unplugged
Star Wars The Force Unleashed
Metal Gear Solid: Peace Walker Motorstorm Arctic Edge
Dante's Inferno
Silent Hill Shattered Memories
Polecam
god of war chains of olympus
God of war ghost of sparta
Grand theft auto Liberty city stories
Killzone liberation
Dragon Ball Z shin budokai another the road
NFS Undercover
NFS Pro Street
Secret agent clank
Jak and Dexter
Patapon 2
Patapon
Tekken Dark resurrection
Tekken 6
Metal gear solid
i jest jeszcze taka gra jak jeżdzisz samochodem i masz podczepiony arsenał i te samochody rozwalasz ale jak przypomne nazwe tej gierki to napisze ,ale naprawde
wciąga na wiele godzin.

Archełolog i jeszcze double post!
Zmieniłem juz posta.
A ps sorki za double post ,ale to był przypadek bo pierwszy nie wszedł maiałem problemik z netem wiecej to sie nie powtórzy.
Monster hunter freedom unite i Monster hunter 3 patapon 1,2,3 god eater
Patapony,God of War, Little Big Planet. Tekken
Twoim obowiązkiem jest spróbować "Pataponów" każdej części.Bez tej gry nie przyznawaj się nawet,że masz psp
@EDIT
Kurde sorry ale już troszkę mam wlane:) z pokorą przyjmę warna...
A ja najbardziej lubie serie God Of War, tekken, n+, GTA
God of War wszystkie części najlepsza gra na PsP a od czasu do czasu Tekken
Polecam:
Patapon (wszystkie części)
Dragon Ball Z
Loco Roco (wszytskie części)
Little big planet
było jeszcze parę fajnych tytułów ale na chwilę obecną zapomniałem jak się te gry nazywały
Ale tu archeologów się zebrało . Temat chyba do zamknięcia, bo trochę czasu minęło i raczej już gry do kupna nie szukam.