Co to za gra?

Nie wiedziałem, że te zagadki to z kategorii "paraolimpiada". Chyba niektórzy naprawdę spodziewali się czegoś w stylu "białowłosy mutant, który zabija potwory". Gdyby gra nie była znana, to bym się tak nie bawił.

@Niorgi

Przed i po tekście są magiczne znaczki :P Schultz by to rozwiązał.

@xmisi3kx

Tak, to Adda (w podpowiedziach jako Strzyga) z Wiedźmina 1 i poprawna odpowiedź, to Wiedźmin 1. Gratuluję i zagadka jest dla ciebie :D

To się przecież nazywa cudzysłów ;p

Nie przypominam sobie żeby któryś z bohaterów "Wiedżmina" był po małżeństwie, a w szczególności Adda.

Napisałem już, że ze względu na dużą popularność gry i to, że chciałem żebyście trochę pomyśleli, nie używałem dosłownych podpowiedzi.

Co do "kobiety po małżeństwie", pomyśl sobie kim była Adda za dnia i kim była w nocy. Z wyboru mat-fiz, a z zamiłowania humanista (niekoniecznie poprawna polszczyzna), więc przepraszam - tak wyszło.

Jeśli dalej nie łapiesz o co mi tam chodziło, to się ciesz, bo masz z czego.

Mam nadzieję, że nie wytoczysz mi procesu za humorystyczny przejaw "męskiego szowinizmu".

Gdybym wiedział, że nie potraficie się bawić i będzie to dla was Mount Everest inteligencji, to bym nie zgadywał tego Sacreda 2.

A dyskusję uznaję za zakończoną. Następny post powinien należeć do xmisi3kx.

A tak na zakończenie dyskusji ( z mojej strony) w którym fragmencie "Ostatniego Życzenia" jest napisane ,że Adda jest po małżeństwie ? Lub kiedy jest o tym mowa w grze ? Nie ma o tym wzmianki ? O jak mi przykro podałeś błędną wskazówke :C .

Ok skoro teraz moja kolej to jade :P

Stara gra przygodowa w której główny bohater ma na imię "Clayman"

a jeszcze co do Addy to w grze jest o tym wzmianka ;p "W zależności od decyzji podjętych przez Geralta, Adda zostaje żoną Radowida albo nie żyje."

neverhood?

on tam przez K chyba a nie przez C sie nazywal

tak chodzi o ta gre:) ojj to byly czasy hehe

neverhood? on tam przez K chyba a nie przez C sie nazywal

You sir won that battle.

I tak naprawdę to masz rację:On ma na imię Klaymen

no to jade:

Gra - wyscigi - motocykle- troszke starsza

Rascal Rider??

niet :)

wyścigi nie były na torze.

Motor Storm ? (nie kojarze czy razem czy oddzielnie )

pudło :)

nasz pierwszy motocyklista był ubrany na różowo-żółty kolor,

moto racer ;p

nadal nie to :D

ExciteBike?? :I

nadal nie

moze ktoras z serii MotoGP?

nie :)

podpowiedz kolejna - były bronie i policja