@up
Zgadza się.
RPGiem z krwi i kości może nie jest, ale zdecydowanie można go uznać za dosyć prostego Action RPGa (questy, lvle, loot, ekwipunek, statystyki).
Jak by nie było, twoja kolej.
@up
Zgadza się.
RPGiem z krwi i kości może nie jest, ale zdecydowanie można go uznać za dosyć prostego Action RPGa (questy, lvle, loot, ekwipunek, statystyki).
Jak by nie było, twoja kolej.
Ok, to jadę.
Grę zaczynamy w metrze, a gra jest survival horrorem (z wielkim naciskiem na to pierwsze).
Będę dawał podpowiedzi raz na jaki czas
Metro 2033?
Metro :Last light ?
Nie, w metrze jest tylko początek rozgrywki, po 5 minutach przenosimy się już do kanałów.
Ojj, chyba trochę za trudno
Gra jest FPS'em. Możliwe jest, by chodził z nami towarzysz, ale jeżeli zostanie on zabity w trakcie gry, to znika całkowicie, możemy mieć bodajżę 4 różnych, którzy "odblokowują" się w trakcie rozgrywki, każdy kolejny ma większe umiejętnosci bojowe.
rainbow six
Nie wiedziałem, że to survival horror
Nope of course.
Podsumowując:
FPP Survival horror z naciskiem na to pierwsze.
System towarzyszy którzy permanentnie giną.
Dodam, że sami nie potrafimy zaatakować przeciwnika, tylko nasz towarzysz potrafi go ogłuszyć, lub zabić na nasz rozkaz.
Ouu nie doczytalem wyzej ^^ Na chwile obecna nie mam pojecia co to za gra
Szkoda, że nikt tej gry nie kojarzy, bo to jedna z największych perełek na pierwsze PlayStation (dla mnie w pierwszej trójce najlepszych gier na PSX'a), i tylko na tą konsolę ta gra została wydana.
Kurde, słabo ;]
Grę w Europie wydało Konami.
Może...Dark Messiah ? http://www.ebay.com/itm/PS-DARK-MESSIAH-ATLUS-Japan-Playstation-Japanese-/161389263739?pt=Video_Games_Games&hash=item25938cbb7b
Tak, to Hellnight, smutno trochę, że nikt nie znał tej perełki.
Zadajesz.
Dobra widzę, że temat troszkę upadł, więc bezczelnie się wepchnę i sam coś zadam.
Gra wyszła w 2002 roku, jest to gra zręcznościowa, a bohater jest na pewno każdemu dobrze znany
P.S.
Warcraft947 zacznij na PW odpisywać!Super Mario Sunshine albo Yoshi's Island: Super Mario Advance 3
Może Kangurek Kao Rayman albo Sonic ?
Prince of Persia?
Nie nie, co do tego bohatera, mężczyzna koks
Stawiam na Devil May Cry
^.^ niee, dodam jeszcze że gre stworzyło Sunstorm Interactive i 3D Realms