No ty powiedziałeś prawdę,no ale mi nie chodzi o jakieś 100fps tylko min.20fps a oni piszą że nowe nie ruszą
Czy ruszy mi Tera i ile zajmuję?
Testowalem na:
Intel Core 2 Quad @2.66 GHz
Karta grafiki: taka sama jak twoja
Ram 4 GB ddr2
Gra jest niegrywalna na wyzej niz najnizszych detalach. Na najnizszych da sie grac solo ale sadze, ze jak dojda inni gracze lub wejdziesz do Velika(miasto w grze) to 5 fps Dodam, ze na najnizszych ustawieniach gra wyglada po prostu OKROPNIE.
Tak samo Nic nie myślisz samodzielnie ? Nie potrafisz wpisać w google tytułu i sprawdzić samemu wymagań ?Arma 3 bez szans, Battlefield 3 bez szans, albo na absolutnie minimalnych ustawieniach pokaz slajdów, Diablo 3 powinno chodzić.
Akurat seria Battlefield ma akurat bardzo fajnie zoptymalizowany engine. Na miejscu OP sprobowalbym odpalic.
PS. Po co ten atak na OP? Wymagania wymaganiami. On poprostu sie pyta o opinie ludzi, ktorzy byc moze maja podobny sprzet. "Nic nie myslisz samodzielnie?"
Teraz was mam gram w Borderlands 2 na minimalnych płynnie.Mam w d*pie to forum,patrzycie tylko na zalecane wymagania a one są zawyżane.(Nie tyczy się to Krzycha)
Jak nie umiesz czytać ze zrozumieniem to ŻEGNAMY.
Po prostu ściągnij sobie którąś z tych gier zamiast pytać "ekspertów" i będziesz wiedział na czym stoisz. Nie licz na zbyt wiele ale tak czy siak będziesz musiał zobaczyć jak jest w praktyce więc po co ten temat?
Chciałbym pograć w Terę ale nie wiem czy ruszy,więc się pytam.
Intel Pentium 4 CPU 3.00GHz 3.00GHz
GeForce 210 1024mb
3Gb RAM
Jeżeli coś jeszcze to pisać.