Czy ten sprzęcik będzie dobry?

Tutaj duzo ludzi cii odpisalo ze too GeForce bedzie mial w przyszlosc brak wsparcia .... tak jak robia i zrobili to seria 7xx

sam mam GTX 770 i wiem że ta firma to jakaś kpina.. jak napisałem raz do supportu bo coś się wysypało ze sterownikiem to mi napisali że nic nie mogą zrobić bo moja karta graficzna nie jest już wspierana.

napisałem no AMD bo bratu coś przycinało w jakiejś grze na najnowszych sterownikach do HD 5750!!! (są sterowniki wydawane ale to są tylko naprawy błędów tylko i wyłącznie) po kilku dniach wydali nowy sterownik i śmigało jak dawniej.

Dziwne, ja mam 780 i żadnych problemów nie mam. Nawet nie zauważyłem, żeby w jakieś grze wydajność tej karty została celowo obniżona przez nvidie :P Raz wyszła afera z Wiedźminem 3 (i to była jedyna gra), ale po 3 czy 4 dniach wyszły nowe stery, które mi dodały jakoś 6-7 fps.

Dziwne, ja mam 780 i żadnych problemów nie mam. Nawet nie zauważyłem, żeby w jakieś grze wydajność tej karty została celowo obniżona przez nvidie  Raz wyszła afera z Wiedźminem 3 (i to była jedyna gra), ale po 3 czy 4 dniach wyszły nowe stery, które mi dodały jakoś 6-7 fps.

ludzie czy too jakas wojna na slowa przeciwko Geforce kontra radeon ...

Dobrze zrobmy tak masz 1100 cos zlotych doo wydania coo kupujesz

GTx 960 ktory rzeczywistosc przegrywa na obecna chwile z radeonem r9 380x ( too chyba sensu nie ma wielkiego >?) tylko nie wyskakuja z jaka tam pradozernoscia lub grzaniem /.../ boo too juz smieszne robi sie ;p

Boo ludzie ktorzy kupili gtx 960 gdzie w tej cenie moga wziasc r9 380x i widza ze ich karta odstaje od konkurenta w podobnej cenie ... too jakos musza sobie ta roznice mocy tlumaczyc ,,,( i najczesciej pojawiaja sie komentarze boo grzeje sie mocno " ciekawe ktora karta by sie nie grzala pod duzym obciazeniem " i zuzywa duzo mocy noo tuu fakt zuzywa cos tam wiecej " ale nie tak duzo zeby w histerie popadac ..."

Witam,

Czy owy sprzęt będzie się sprawdzał na grach typu Wiedźmin 3 http://www.komputronik.pl/product/265009/Elektronika/Dla_graczy/Komputronik_Infinity_IEM_2015_H006_.html?qrtc_slt=slt_category&qrtc_tpl=tpl_user_category&qrtc_typ=usr&qrtc_pos=2&utm_source=quartic&utm_medium=slt_category&utm_campaign=tpl_user_category
A jesli nie , to można o jakis zestawik ?