Także 2 dni już czekam.Może ten event minął?Niech ktoś da znać kto dostał keya rejestrując się najwcześniej dwa dni temu.Z góry dzięki
Darmowe Klucze Hearthstone
no ja tez z 2 dni temu rejestrowalem sie i nic nie wpadlo do tej pory
Jesli mial bym zgadaywac jescze nie przychodza to 1. Strona stala sie popularna nie tylko na tej stronie ale na oficialnej stronie HS, i z powodu duzej ilosci zgloszen klucze sa wysylane dluzej niz w poczatkowych dniach. 2 Strona przestala wysylac na IP z poza ich kraju przez duzo ilosc zgloszen zagranicznych ludzi.
Także 2 dni już czekam.Może ten event minął?
Jak byk pisze ze event trwa do 29/12/13
EDIT: Chwile temu dostalem klucz, wiec jak widac po prostu troche dluzej wyslaja teraz(Zglosilem sie chwile po powstaniu artykulu na glownej)
Czekałem także 2 dni i 5 minut temu dostałem klucz, właśnie zasysam klienta.
Dostałem keya czekałem dwa dni
Ja własnie otrzymałem kluczyk działa.
No nareszcie po dwóch dniach na gmail przyszedł Dzięki stary
Mam problem. Dodalem gre ale nie mam jej na liscie. Wie ktos o co z tym chodzi?
przyszedł kluczyk , gram
Mam problem. Dodalem gre ale nie mam jej na liscie. Wie ktos o co z tym chodzi?
nie ma jej na liście pobierz aplikacje battle netu i tam bedziesz miał hearthstone
dla tych co korzystają z gmail`a ,sprawdźcie czy nie macie keya w zakładce oferty
Klucz przyszedł mi dzisiaj o godzinie 00.00, po 3 dniach.
dostałem klucz :0 !
jednak dziala (czekalem 2 dni)
też kluczyk dostałęm ^^
Mam klucz
Panowie jest problem czekam 3 dzień i nic. Nie miałby ktoś może kluczyka w zapasie? Byłbym bardzo wdzięczny. Lub chociaż jakąś informacje gdzie jeszcze je można zdobyć
EDIT: Proszę o informacje na PW, dobrzy ludzie
Na kluczyk czekałem 2 dni działa!
Mi przyszedł jak ktoś chce klucz niech pisze.
Mi przyszedł jak ktoś chce klucz niech pisze.
Ja chce
Siemanko, zastanawiam się czy jeżeli wysłałem zgłoszenie to czy dostane jeszcze kluczyk? Czasem nie jest za późno?