Darmowe Klucze Hearthstone

Także 2 dni już czekam.Może ten event minął?Niech ktoś da znać kto dostał keya rejestrując się najwcześniej dwa dni temu.Z góry dzięki

no ja tez z 2 dni temu rejestrowalem sie i nic nie wpadlo do tej pory

Jesli mial bym zgadaywac jescze nie przychodza to 1. Strona stala sie popularna nie tylko na tej stronie ale na oficialnej stronie HS, i z powodu duzej ilosci zgloszen klucze sa wysylane dluzej niz w poczatkowych dniach. 2 Strona przestala wysylac na IP z poza ich kraju przez duzo ilosc zgloszen zagranicznych ludzi.

Także 2 dni już czekam.Może ten event minął?

Jak byk pisze ze event trwa do 29/12/13

EDIT: Chwile temu dostalem klucz, wiec jak widac po prostu troche dluzej wyslaja teraz(Zglosilem sie chwile po powstaniu artykulu na glownej)

Czekałem także 2 dni i 5 minut temu dostałem klucz, właśnie zasysam klienta.

Dostałem keya czekałem dwa dni

Ja własnie otrzymałem kluczyk działa.

No nareszcie po dwóch dniach na gmail przyszedł :) Dzięki stary

Mam problem. Dodalem gre ale nie mam jej na liscie. Wie ktos o co z tym chodzi?

przyszedł kluczyk , gram ;)

Mam problem. Dodalem gre ale nie mam jej na liscie. Wie ktos o co z tym chodzi?

nie ma jej na liście pobierz aplikacje battle netu i tam bedziesz miał hearthstone

dla tych co korzystają z gmail`a ,sprawdźcie czy nie macie keya w zakładce oferty

Klucz przyszedł mi dzisiaj o godzinie 00.00, po 3 dniach. :)

dostałem klucz :0 !

jednak dziala (czekalem 2 dni)

też kluczyk dostałęm ^^

Mam klucz :D

Panowie jest problem czekam 3 dzień i nic. Nie miałby ktoś może kluczyka w zapasie? Byłbym bardzo wdzięczny. Lub chociaż jakąś informacje gdzie jeszcze je można zdobyć ;)

EDIT: Proszę o informacje na PW, dobrzy ludzie ;)

Na kluczyk czekałem 2 dni działa!

Mi przyszedł jak ktoś chce klucz niech pisze.

Mi przyszedł jak ktoś chce klucz niech pisze.

Ja chce :P

Siemanko, zastanawiam się czy jeżeli wysłałem zgłoszenie to czy dostane jeszcze kluczyk? Czasem nie jest za późno?