Chętnie z kimś pogram, lub komuś pomogę w biciu 60lv Mój battletag: Visnia#2843
Moja postać nie jest jeszcze "piękna", ale pracuję nad tym Jak na tą chwilę to T1/T2
Chętnie z kimś pogram, lub komuś pomogę w biciu 60lv Mój battletag: Visnia#2843
Moja postać nie jest jeszcze "piękna", ale pracuję nad tym Jak na tą chwilę to T1/T2
Panowie podpisuje się pogram z chęcią z Wami piszcie na pw swoje battletagi !
Udało już mi się wbić ten upragniony 60lvl wizardem, postać ubrana, daje radę t1/t2. Jak podbuduję postać jeszcze troszkę to zajmę się taxi. Dziękuje wszystkim którzy zgłaszają swoją chęć niesienia pomocy w lvlowaniu. Mam nadzieję, że temat przyda się nie tylko mnie, ale też innym
Ja też już wbiłem mojego barba. Gdyby ktoś miał ochotę razem farmić czy coś to pw. Mój battletag jest pod avatarem.
Mam 40lvl Witch Doctora przydałoby mi się wbić na nim 60lvl, zapraszać do gry Izzee#2733
Isengrimil#2557 invt
Witam! Znalazłby się ktoś chętny, kto chciałby po lvlować od początku w party? Samemu idzie to strasznie wolno. Pomocą graczy z 60lvlem, którzy dają rade na udręce 4+, też nie pogardzę, bo można by robić quest w a1 (koronę), za którego w ok. godz. wbija się 60lvl. Mam secik +30% expa i kamyk +30% w hełmie. Pozdrawiam i czekam na propozycje w tym poście.
P.S. Tak, wiem, że serwery off do 11