Diablo 3 Prywatny Serwer

Więc tak. Gra działa, ale niestety questów nie da się robić, mobki stoją i czekają na zbawienie. Można oczywiście pobiegać sobie po terenie wokół tristram i katedry. Do katedry wejść się nie da. Taki serwer na sieci jest już od jakiegoś czasu. Można sprawdzić czy kompik uciągnie diabełka jak ktoś nie wie czy jego komp da radę.

Grrrrrr błąd 3006

--

Tutaj wątek odnośnie tego błędu może adminowi pomoże:

http://www.ownedcore.com/forums/diablo-3/diablo-3-emulator-servers/334367-mooege-diablo-3-emulator-updated-master-compiles-16.html

mam to samo....zatrzymuje się na Authentic bla bla bla po czym wyskakuje error...ehh liczylem ze jednak da sie cos porobic...ale coz...trzeba poczekac na orginal

ehh ja chyba jednak zrezygnuje :)

Grrrrrr błąd 3006--Tutaj wątek odnośnie tego błędu może adminowi pomoże:http://www.ownedcore.com/forums/diablo-3/diablo-3-emulator-servers/334367-mooege-diablo-3-emulator-updated-master-compiles-16.html

Jestes pewien ze masz wersje Diablo 8101?

Mozesz to sprawdzic przez wejscie do twojej sciezki Diablo 3 a potem w Data_D3\PC\MPQs\base i sprawdzic czy jest d3-update-base-8101.MPQ

Jezeli nie masz musisz odpalic Diablo 3 przez Diablo III Beta Launcher i poczekaj az ci sie client zaktualizuje.

Sprawdziłem jest, wczoraj ściągałem. Wcześniej mogłem się chociaż zalogować ale wywalało na Loadingu teraz nawet nie moge sie zalogować.

Jestes pewien ze masz wersje Diablo 8101?Mozesz to sprawdzic przez wejscie do twojej sciezki Diablo 3 a potem w Data_D3\PC\MPQs\base i sprawdzic czy jest d3-update-base-8101.MPQJezeli nie masz musisz odpalic Diablo 3 przez Diablo III Beta Launcher i poczekaj az ci sie client zaktualizuje.

Ok teraz się zalogowałem i jest wieczny loading :|

czyli nic procz grafiki tam sie nie zobaczy?

@up

Niestety tak, będziemy w stanie zobaczyć tylko modele postaci. Żadnych ruchów.... tylko modele.

Niby konto dodane, niby wszystko fajnie, ale dalej mi pisze ze albo złe hasło albo zła nazwa użytkownika, jest to błąd o numerku 315300

Raz się zalogowałem na 12min ok godz. 14, potem dc i tyle z grania. Teraz gra się zatrzymuje na etapie Authenticating credentials. Ratuj adminie!

Zarejestrowałem się dziś rano i zero odpowiedzi :( konto nie założone

Na moim streamie od czasu do czasu puszczam betę Diablo 3 (mam klucz więc mam normalny dostęp a nie jakieś piraty) :) Także jakby ktoś chciał zobaczyć - zapraszam na http://pl.twitch.tv/GrabaGra

ŚWIETNIE! Jakby nie było juz setek takich streamów...

eidt.

Dopiszę jeszcze tylko(o ile to jeszcze kogolwiek interesuje..), że błąd, który mi wyskakuje to: "Your request has timed out (ERROR_3006)"

Nie natknąłem się na taki polski stream :) Poza tym - mój jest wyjątkowy :P Z drugiej strony nie każdy musi wiedzieć o takim streamie i może nie widział jeszcze na żywo Diablo 3, gdzie może ze mną porozmawiać i poprosić o sprawdzenie jakiejś postaci czy coś w ten deseń :)

BTW, jakby nie było już setek takich hejterów... A jesteś następnym :) Why ? :D

1 - Nie natknąłem się na taki polski stream 2 - Poza tym - mój jest wyjątkowy 3 - Z drugiej strony nie każdy musi wiedzieć o takim streamie i może nie widział jeszcze na żywo Diablo 3, gdzie może ze mną porozmawiać i poprosić o sprawdzenie jakiejś postaci czy coś w ten deseń 4 - BTW, jakby nie było już setek takich hejterów... A jesteś następnym Why ?

1. Nie wiedziałem, że to ma znaczenie, czy polski czy angielski(no chyba, że jeszcze ktoś w tym kraju nie rozumie angielskiego)

2. Aha

3. Szczególnie osoby wypowiadające się w tym temacie są bardzo słabo doinformowane o istnieniu takich streamów, fansite'ów.

4. Because I hate stupidity.

Ponadto, twoja reklama nie za bardzo się ima przedmiotu tego tematu. Dla przypomnienia to temat o prywatnym serwerze diablo 3, a nie o prywatnych streamach. Jako mod/redaktor powinieneś wiedzieć co to off topic.

Wracając do tematu, co się dzieje z serwerem? czy jest sens dalej interesować się tym tematem tj. czy serwer będzie działał?

Trochę pograłem mobki atakują ruszają się skili można używać tylko mam teraz błąd 3003

16 Styczen 17:00 - 24 Dodanych Kont

15 Styczen 22:00 - 17 Dodanych Kont

Dodawałem jedno konto 15 stycznia przed 22 - nie działało, założyłem więc drugie po 22, dalej nie działa.

Jestem głąbem, to pewnie przez to, że moje hasło było za krótkie.. ehh nic tylko czekać.

1. Nie wiedziałem, że to ma znaczenie, czy polski czy angielski(no chyba, że jeszcze ktoś w tym kraju nie rozumie angielskiego)2. Aha3. Szczególnie osoby wypowiadające się w tym temacie są bardzo słabo doinformowane o istnieniu takich streamów, fansite'ów.4. Because I hate stupidity. Ponadto, twoja reklama nie za bardzo się ima przedmiotu tego tematu. Dla przypomnienia to temat o prywatnym serwerze diablo 3, a nie o prywatnych streamach. Jako mod/redaktor powinieneś wiedzieć co to off topic.Wracając do tematu, co się dzieje z serwerem? czy jest sens dalej interesować się tym tematem tj. czy serwer będzie działał?

1. Ma znaczenie. Filmy też oglądasz po angielsku, bez żadnych napisów itp itd? Mecze w tv oglądasz z angielskim komentarzem? Itp itd, oczywiście to kwestia gustu, nikt nie broni oglądania z komentarzem jaki tam sobie zażyczy, ale daję możliwość posłuchania polskiego komentarza.

3. Może tak, może nie.

4. Oj, to musisz się nienawidzić :)

Moja "reklama" jest dopełnieniem tego topicku :) Poza tym serwer chyba nie działa, także daję możliwość zobaczenia na żywo jak działa normalne Diablo 3, a nie jakiś słabo emulowany bubel :)

Pozdrawiam

Edit: no i GODDAMNIT!! 3 posty z czego 2 hejterskie :D Masz Ty statystyki :) Hehe :D

Witam

Chcialem dzisaj opublikowac Prywatny Serwer Diablo 3.

Nie bede sie rozpisywal bo to bez sensu, kazdy wie co to Diablo.

Wiec jak zagrac?

Client:

1. Pobieramy Clienta Diablo 3, instalujemy i patchujemy (LINK JEST Z STRONY BIZZARDA WIEC TO NIE WIRUS!)

http://us.media.battle.net.edgesuite.net/downloads/d3-installers/4de82d80-ddeb-4e61-80ae-b4e8817f54b0/Diablo-III-Beta-enUS-Setup.exe

2. Wchodzimy do sciezki gdzie zainstalowalismy Diablo 3 (w moim przypadku: C:\Program Files (x86)\Diablo III Beta) i robimy skrot pliku "Diablo III.exe" do np Pulpitu.

3. Klikamy prawym a potem Wlasciwosci na skrot ktory wlasnie zrobilismy i w Element docelowy na koniec dodajemy

-launch -auroraaddress 77.99.209.192:1345

Konto:

Narazie wszystkie konta sa dodawane recznie. Potem bedzie dodana poprawna rejestracja.

http://d3prywatnyserwer.weebly.com/rejestracja.html

Jezeli przy logowaniu masz ERROR_3003 to napisz mi prywatna wiadomosc!

Jezeli ERROR_3008 to poczekaj na konto!

Wiem ze wyglada jak fake ale naprawde nie jest.

Jezeli ktos ma jakies problemy to pisac w odpowiedziach lub wyslac mi prywatna wiadomosc.

Przepraszam za slabo napisany temat, poprawie jak bede mial wiecej czasu.

Mozesz sprawdzic czy twoje konto zostalo dodane na:

http://d3prywatnyserwer.weebly.com/historia-kont.html