No właśnie. Da się. To wszystko zależy od gracza. Mi na przykład Wiz kompletnie nie pasuje. Za to Mnichem i Szamanem na luzie.
Diablo III klasa na start
Pooglądaj sobie na kanale diablopl filmiki każdej z klas.
Jeśli mam być szczery, mi się żadna klasa nie podoba. Żadna nie jest 'mojego typu'. Dopiero Krzyżowiec będzie tym, czego prawdopodobnie w tej grze szukam, a te 5x 60 wbiłem z tego powodu, że gra mi się po prostu szalenie podoba.
Oczywiście, najprościej mówiąc - każda klasa ma coś w sobie i jest na swój sposób rewelacyjna. Zależy jaki styl gry obierasz i czego po grze oczekujesz.
No krzyżowiec odpowiada wielu osobom. Mi podoba się jego pancerz i po prostu to przekonało mnie do tej klasy.
Dziękuję wszystkim za pomoc w wybraniu klasy. Postanowiłem zagrać na start barbarzyńcą ,a jak wyjdzie dodatek zagram krzyżowcem. A co potem to się zobaczy.
Jak ktoś może to niech mi powie jaki jest dobry build dla barbarzyńcy
Co do taniości z pozątku barb jest taszy, ale później to się wyrównuje... z drugiej strony cięzej barbem podnieśc Dmg niż powiedzmy takim wizzem czy dh
btw patrząc na tabele mój barb ze 203k czystego dmg-a (z gniewem trwającym 2min 233k) nie jest taki zły xD bez mrugnięcia U3 elity padają po paru sekundach
Moja taktyka to dobić do 200 paragoniku i zrobić jeszcze dh i monka na 60.... poźniej kampa krzyżowcem i reszte dobijam do 70
wiz jest najbardziej op na ta chwile
blizzard coś mówił że op wizza to wypadek bo podczas patcha jeden z technikow za bardzo przesunał suwak na damege i oni tego nie zauwarzyli potem patch poszedł do wydania, ale to się zmieni wraz wyjsciem dodatku gry. nerfią damege do stanu z przed patcha 2.0.0.
to wyskakujie jak nawet gracie czasami i barb to ma tylko.
mnisi i barbarzyncy dostaja mniej obrazen o 30% niz KRZYZOWCY , czarownicy , szamani , lowcy
cokolwiek chcesz, atm masz xp +50% do 25, od 25 wchodzi ros nowe eq i stare będzie do wyrzucenia także )
blizzard coś mówił że op wizza to wypadek bo podczas patcha jeden z technikow za bardzo przesunał suwak na damege i oni tego nie zauwarzyli potem patch poszedł do wydania, ale to się zmieni wraz wyjsciem dodatku gry. nerfią damege do stanu z przed patcha 2.0.0.
wszystko zalezy czy chcesz grac SC czy HC na HC polecam monka albo szamana na SC wizarda lub barbarzyńcę
Ja tam praktycznie każdą grę tego typu zaczynam od Maga/Czarodzieja lub kto jak woli Łatwo je ogarnąć i zazwyczaj są do siebie podobne. Osobiście jeśli wrócę do D3 to zagram od nowa barbarzyńcą.
Cześć,
Za parę dni zamierzam kupić diabełka III i chcę żebyście mi polecili klasę na start.