Dirty Bomb?

Zasugerowanie, że ktoś ma głupi nick i że jego opinia z tego powodu jest nic nie warta to nie obraza? Tak bez powodu?

Poziom moderatorów tego forum zaczyna osiągać 0, żenada...

steamcommunity.com/profiles/76561198031159761/ dodawać mnie jeśli ktoś chce pograć, warto i polecam.

Wystarczy spojrzeć na profil użytkownika "KaczkaDziwaczka" aby zrozumieć, że opinia tego człowieka jest bez wartościowa.A co do Dirty Bomb, gra się przyjemnie. Miło wejść i rozegrać kilka szybkich rundek.
Obraza~Leman

Kpina. Leman lepiej podaj się do dymisji jeśli masz odrobinę rozumu i honoru.

warn_ico.png
Spam ~ blaumro
Cytuję słowa użytkownika: "Wystarczy spojrzeć na profil użytkownika "KaczkaDziwaczka" aby zrozumieć, że opinia tego człowieka jest bez wartościowa."Czy te zasugerowanie, iż posiada głupi nick równa się warn? Dlaczego? Jeśli napisze, że Twój nick dla mnie się nie podoba to dostanę ostrzeżenie, ponieważ wyrażam swoje zdanie? Tutaj przekładaja się różne obrazy które zgłaszam jak tylko widze, jednakże ostatnie słowa w zacytowanym przeze mnie zdaniu są niczym w porównaniu do innych obraźliwych i NIE KARANYCH postów. Cóż, widzę, że na tym forum użytkownik nie ma żadnej swobody postowania ponieważ za chwilę może otrzymać karę w postaci (nawet) bana za coś, co nie powinno być brane pod uwagę.Ale to do was zależy praca a rozumiem, że wy wykonujecie tylko polecenia 'władzy wyższej', tak czy inaczej ja wyraziłem tylko swoje zdanie o tym co myślę.Dla mnie się nie spodobała z powodu małej dynamikii, może dlatego, że wtedy na serwerze było 10 osób bodajże (choć więcej nie widziałem na tamten czas). Jeśli teraz bym włączył i populacja byłaby większa to może i bym został, ale na tamten czas tylko i wyłącznie odinstalowałem tą grę z powodu małej dynamikii gry .

Ostatnio są problemy techniczne z wytrzymywaniem serwera,ale szybko usuwają problemy(no może nie licząc ran out of video memory u niektórych z dobrym PC "na wszystko").

Cytuję słowa użytkownika: "Wystarczy spojrzeć na profil użytkownika "KaczkaDziwaczka" aby zrozumieć, że opinia tego człowieka jest bez wartościowa."Czy te zasugerowanie, iż posiada głupi nick równa się warn? Dlaczego? Jeśli napisze, że Twój nick dla mnie się nie podoba to dostanę ostrzeżenie, ponieważ wyrażam swoje zdanie? Tutaj przekładaja się różne obrazy które zgłaszam jak tylko widze, jednakże ostatnie słowa w zacytowanym przeze mnie zdaniu są niczym w porównaniu do innych obraźliwych i NIE KARANYCH postów. Cóż, widzę, że na tym forum użytkownik nie ma żadnej swobody postowania ponieważ za chwilę może otrzymać karę w postaci (nawet) bana za coś, co nie powinno być brane pod uwagę.Ale to do was zależy praca a rozumiem, że wy wykonujecie tylko polecenia 'władzy wyższej', tak czy inaczej ja wyraziłem tylko swoje zdanie o tym co myślę.
Poziom moderatorów tego forum zaczyna osiągać 0, żenada...steamcommunity.com/profiles/76561198031159761/ dodawać mnie jeśli ktoś chce pograć, warto i polecam.
Kpina. Leman lepiej podaj się do dymisji jeśli masz odrobinę rozumu i honoru.
 Spam ~ blaumro 

Do całej trójki: chcecie mi powiedzieć, że tamte słowa nie są atakiem na osobę? Kompletnie nie zgadzam się ze zdaniem że CF był lepszy, ale pojechanie po kimś ze względu na nickname (żeby było zabawniej - neutralny, nie obrażający nikogo i na pewno nie debilny) jest dla mnie atakiem skierowanym prosto w jakąś osobę.

Jeśli ktoś jest zainteresowany dyskusją z innymi osobami, to po prostu odnosi się do tego co ta osoba napisała. Jeśli ktoś woli inne podejście - jego sprawa, ale trzeba się liczyć z możliwą karą. Sam stosunkowo niedawno dostałem warna za f-word, który nie był do nikogo skierowany - no, ale to mimo wszystko było przekleństwo i zasłużyłem. Od tej pory hamuję się ze słowami - gdyby nie to, to już w cytowanym przez was fragmencie pojawiłoby się nieco bardziej soczyste słówko. No, ale trzeba się starać - czego widać niektórzy jeszcze nie pojęli i dlatego są warnowani. Jak dla mnie - warn zasłużony, więc EoT.

[bTW. Nie jestem moderatorem, ja tu tylko pomagam w ramach utrzymania porządku w kilku działach.]

Ostatnio są problemy techniczne z wytrzymywaniem serwera,ale szybko usuwają problemy(no może nie licząc ran out of video memory u niektórych z dobrym PC "na wszystko").

Ano, dzisiaj kumpel z GF GTX 750 (chyba, mogłem pomylić numerek) nie dał rady odpalić gry - po pierwsze mu wywaliło grę, po drugie pojawił się w/w błąd [po tym jak ktoś napisał do niego na steamie], po trzecie gra się nie odpaliła. Oby to był jakiś nieszczęśliwy bug, bo jeśli nie, to gra może na tym poważnie ucierpieć.

Do całej trójki: chcecie mi powiedzieć, że tamte słowa nie są atakiem na osobę? Kompletnie nie zgadzam się ze zdaniem że CF był lepszy, ale pojechanie po kimś ze względu na nickname (żeby było zabawniej - neutralny, nie obrażający nikogo i na pewno nie debilny) jest dla mnie atakiem skierowanym prosto w jakąś osobę.Jeśli ktoś jest zainteresowany dyskusją z innymi osobami, to po prostu odnosi się do tego co ta osoba napisała. Jeśli ktoś woli inne podejście - jego sprawa, ale trzeba się liczyć z możliwą karą. Sam stosunkowo niedawno dostałem warna za f-word, który nie był do nikogo skierowany - no, ale to mimo wszystko było przekleństwo i zasłużyłem. Od tej pory hamuję się ze słowami - gdyby nie to, to już w cytowanym przez was fragmencie pojawiłoby się nieco bardziej soczyste słówko. No, ale trzeba się starać - czego widać niektórzy jeszcze nie pojęli i dlatego są warnowani. Jak dla mnie - warn zasłużony, więc EoT.[bTW. Nie jestem moderatorem, ja tu tylko pomagam w ramach utrzymania porządku w kilku działach.]

"[...] chcecie mi powiedzieć, że tamte słowa nie są atakiem na osobę?" - może i są, jednak co ma piernik do wiatraka, skoro my się przyczepiliśmy do 'obrazy' która się tu nie ukazała w najczystszej postaci?

Cały cytat zwarnowanego użytkownika:

"Wystarczy spojrzeć na profil użytkownika "KaczkaDziwaczka" aby zrozumieć, że opinia tego człowieka jest bez wartościowa.

A co do Dirty Bomb, gra się przyjemnie. Miło wejść i rozegrać kilka szybkich rundek." - dobrze, teraz odniosę się do Twojego zdania:

"Kompletnie nie zgadzam się ze zdaniem że CF był lepszy, ale pojechanie po kimś ze względu na nickname (żeby było zabawniej - neutralny, nie obrażający nikogo i na pewno nie debilny) jest dla mnie atakiem skierowanym prosto w jakąś osobę." - oczywiście, pojechał po nim ze względu na nickname ponieważ przybrał to pewnie za opinię dziecka, który bawi się w takie 'dziwaczne' nicki. Dlaczego nie debilny? Rozumiem, że nie ma granic w wyborze nick'ów, jednakże poszkodowany napisał "Profil" a to nie jest normalne, że człowiek wstawia tysiąc plików o formacie .gif ponieważ lubi Anime (srime, nie interesuje mie to co to jest). Tak, jest bezwartościowa opinia tego człowieka, ponieważ nie uzasadnił on dlaczego nie warto w to grać, czy słowo "crap" równa się wytłumaczeniem? Dlaczego bronisz obydwu osób, skoro doskonale wiesz, że to my mamy rację i żadnej obrazy nie było, atak owszem, jednak to chyba nie jest karane? A atak nie równa się obrazą, hm?

Chciałbym poznać opinię człowieka który zwarnował go i wytłumaczył dlatego to zrobił. Nie, nie oczekuję zdania "ponieważ go obraził" bo tak każdy potrafi, chciałbym pełnego, sensownego wyjaśnienia.

Co do tematu to:

Chciałbym ponownie sprawdzić tą grę czy się polepszyło, gra jest nadal w Open Becie, czy Closed Beta? Oglądałem filmiki na YouTube i jednak dynamika jest, ale tylko gdy jest pełny serwer :ph34r:. I ile tam w ogóle jest klas? Ja miałem bodajże 5 do wyboru, w tym jakiegoś starego dziada :lol:.

Jeżeli osoba, która otrzymała ostrzeżenie odwoła się od warna z chęcią wyjaśnię z nią i moderatorami zaistniałą sytuację. Lecz proszę aby sam, osobiście użytkownik Naven to wykonał i w prywatnej korespondencji między mną, Naven'em, Lemanem i n4zArh. Nie ma sensu drążyć tego tematu publicznie i robić niepotrzebnej dramy a także nie powinien ten temat być dotykany przez osoby trzecie, których to nie dotyczy, dlatego proszę o nie poruszanie więcej tutaj tego tematu. Jak możemy zauważyć, do tej pory Naven do niczego się nie odwołał a jeżeli ma zamiar to proszę o dodanie mnie, Lemana a także n4zArh jako "Uczestnicy rozmowy" w prywatnych wiadomościach.

Chciałbym poznać opinię człowieka który zwarnował go i wytłumaczył dlatego to zrobił. Nie, nie oczekuję zdania "ponieważ go obraził" bo tak każdy potrafi, chciałbym pełnego, sensownego wyjaśnienia.

Proszę także aby Leman się nie tłumaczył z powodów dlaczego to zrobił bo nie ma takiej potrzeby. Jest moderatorem, podjął taką decyzję, gdyż uważa ją za słuszną. A ty nie jesteś ani osobą poszkodowaną ani osobą, której ten temat dotyczy. Wszystko zostanie wytłumaczone prywatnie jeśli zajdzie taka potrzeba.

Tak, jest bezwartościowa opinia tego człowieka, ponieważ nie uzasadnił on dlaczego nie warto w to grać, czy słowo "crap" równa się wytłumaczeniem?

Tutaj kłania się czytanie ze zrozumieniem.

Pytanie autora brzmiało następująco :

Co w tej grze jest ciekawego?

Odpisałem krótko i wyraźnie : "nic" gdyż według mnie, gra nie oferuje nic specjalnego - odpowiedź zgodna z zadanym pytaniem. Nie było prośby o przedstawienie plusów i minusów dotyczących owej gry. Crap jako moja osobista opinia na temat gry, o którą autor nie prosił przez co nie widzę potrzeby aby ją rozwijać czy chociażby uzasadniać.

Dodatkowo, proszę o nie zarzucanie mi czegoś, czego nie zrobiłem. W żadnym z moich postów nie wspomniałem, że w tą grę nie warto grać czy chociażby jej instalować. Dlatego, proszę o dokładne dwukrotne przeczytanie wszystkich postów zanim zaczniesz kogokolwiek bezpodstawnie oskarżać i zarzucać mu coś co nie miało miejsca.

Kolejna sprawa dotycząca nazw kont.

opinię dziecka, który bawi się w takie 'dziwaczne' nicki. Dlaczego nie debilny? Rozumiem, że nie ma granic w wyborze nick'ów,

Tak samo twój, mój, autora tematu, czy każdego z moderatorów/administracji/użytkowników nick jest dziwaczny i wzięty z "pupy" za przeproszeniem. Dlatego także proszę o zatrzymanie opinii na ten temat dla siebie. Szczerze to mało kogo interesuje co kto myśli o jego nicku.

P.S Dokładnie mam 12 gifów w opisie profilu, nie tysiące, tylko dwanaście. Dla mnie tak samo nie jest normalne wrzucanie do profilu klipów z muzyką gdyż jest od tego specjalny temat na forum.

To tyle z mojej strony.

Jeżeli ktoś chętny na wspólne granie do pisać na steam

http://steamcommunity.com/id/goompas

gramy aktualnie w 4-5 osoób

Jak dla mnie i moich znajomych gra się wyśmienicie Dirty Bomb.. Szybkie gierki, brak p2w czego chcieć więcej. :)

gra jest szybka, skilowa i stawia na współpracę przy wykonywaniu celów misji

https://www.youtube.com/watch?v=ZrzGAbWfhWo

https://www.youtube.com/watch?v=eN9YFhfJqrk

wczoraj zaczłąem grać rankedy zobaczymy z jaką rangą zacznę xD póki co 1 remis i 5 wygranych... zostało jeszcze 4 rozgrywki

gra jest szybka, skilowa i stawia na współpracę przy wykonywaniu celów misjihttps://www.youtube.com/watch?v=ZrzGAbWfhWowczoraj zaczłąem grać rankedy zobaczymy z jaką rangą zacznę xD póki co 1 remis i 5 wygranych... zostało jeszcze 4 rozgrywki

Narazie jest mało osób streamujących rankedy na wysokich rangach(jeśli chodzi o czystych a info sam dostałem od jednego ze streamerów).

Do tej pory grałem same SW i OBJ, ale zabawa dopiero zaczyna się na rankedach, tam przynajmniej wszyscy starają się robić to co należy, o dziwo ludzie byli w miarę kulturalni :)

Wyczyśćcie ten temat z off topu, bo źle się czyta ten temat. Chciałem sprawdzić opinię o tej grze, widzę tylko dyskusje na temat nicku kaczki dziwaczki. Ludzie piszcie na temat, albo w cale bo to nie ma sensu.

Ja mam szybkie pytanie dam radę na tym sprzęcie ?

- AMD Radeon 7670M 1GB DDR3

- intel i3-310M

- Ram 6GB DDr3

Mam laptopa, więc pytam :)

Wracając
Gra jest dynamiczna i fajna (mimo ze nie pasuje mi)

fajny tryb gdzie podczas 1 rozgrywki uzywasz kilku "klas" i wypełniasz misje i sub misje w ciagłym chaosie i wirze walki :D Mam kumpli którzy są progammerami z dziedziny FPS i ich zdaniem "scena BFa zdechła a to dobra gra na zabicie nudy" ;p A im ciężko dogodzić FPSem -.- (heroes and generals FOR THE WIN!)

Wyczyśćcie ten temat z off topu, bo źle się czyta ten temat. Chciałem sprawdzić opinię o tej grze, widzę tylko dyskusje na temat nicku kaczki dziwaczki. Ludzie piszcie na temat, albo w cale bo to nie ma sensu. Ja mam szybkie pytanie dam radę na tym sprzęcie ?- AMD Radeon 7670M 1GB DDR3- intel i3-310M- Ram 6GB DDr3Mam laptopa, więc pytam

Ram=Dasz radę

Procesor=Jest poniżej wymagań minimalnych,ale zadziała(będziesz przy tym punkcie miał problemy akurat)

Karta Graficzna=Dasz radę

Ogólnie mówiąc,możesz mieć kłopoty z optymalnym działaniem gry przez procesor w lapku.

WracającGra jest dynamiczna i fajna (mimo ze nie pasuje mi)fajny tryb gdzie podczas 1 rozgrywki uzywasz kilku "klas" i wypełniasz misje i sub misje w ciagłym chaosie i wirze walki Mam kumpli którzy są progammerami z dziedziny FPS i ich zdaniem "scena BFa zdechła a to dobra gra na zabicie nudy" ;p A im ciężko dogodzić FPSem -.- (heroes and generals FOR THE WIN!)

Taki urok gier podobnych do ET(lub robionych przez drużynę SD). Scena EA zdechła z robieniem BF4.

Spadłem z gold 4 na gold 5 :> czasem takie nieogary się trafiają, że nie opłaca się nawet ich podnosić... dodatkowo ten MM trafiam na drużyny z w pełni określonym rankingiem, kiedy w moim teamie zawsze są 2-3 osoby z jeszcze nie przydzielonym , co do gry dynamiczna to ona jest xD

Spadłem z gold 4 na gold 5 :> czasem takie nieogary się trafiają, że nie opłaca się nawet ich podnosić... dodatkowo ten MM trafiam na drużyny z w pełni określonym rankingiem, kiedy w moim teamie zawsze są 2-3 osoby z jeszcze nie przydzielonym , co do gry dynamiczna to ona jest xD

Competitive jak mówiłem w tym czasie ma problem.

Mało osób gra(sprawdzone na 100%) i sam system matchmaking jest gorszy niż w niektórych grach MOBA(przypominam przykład

o meczu w Smite,gdzie ludzie mieli Diamond III i Platinum II a dostali silvera V :I) a cheaty się tam nie kryją jak też wspominałem.

Jak już grasz w competitive to musowa rada:Załatw sobie chociaż 2 osoby do wspólnego grania.

A jak nie da rady to przeszukaj forum i znajdź jakiś klan.

Mam nadzieję, że kiedyś rozdzielą solo i party, a wszystko będą oddzielnie rozliczać :)

Pogram z kimś for fun, jak coś to steam w podpisie.

Wiesz jak jest z tymi nickami w steam wyszukuje po 5 takich samych :), lepiej dawać link do profilu łatwiej ogarnąć :)

http://steamcommunity.com/id/santiiv13/