Jeżeli osoba, która otrzymała ostrzeżenie odwoła się od warna z chęcią wyjaśnię z nią i moderatorami zaistniałą sytuację. Lecz proszę aby sam, osobiście użytkownik Naven to wykonał i w prywatnej korespondencji między mną, Naven'em, Lemanem i n4zArh. Nie ma sensu drążyć tego tematu publicznie i robić niepotrzebnej dramy a także nie powinien ten temat być dotykany przez osoby trzecie, których to nie dotyczy, dlatego proszę o nie poruszanie więcej tutaj tego tematu. Jak możemy zauważyć, do tej pory Naven do niczego się nie odwołał a jeżeli ma zamiar to proszę o dodanie mnie, Lemana a także n4zArh jako "Uczestnicy rozmowy" w prywatnych wiadomościach.
Chciałbym poznać opinię człowieka który zwarnował go i wytłumaczył dlatego to zrobił. Nie, nie oczekuję zdania "ponieważ go obraził" bo tak każdy potrafi, chciałbym pełnego, sensownego wyjaśnienia.
Proszę także aby Leman się nie tłumaczył z powodów dlaczego to zrobił bo nie ma takiej potrzeby. Jest moderatorem, podjął taką decyzję, gdyż uważa ją za słuszną. A ty nie jesteś ani osobą poszkodowaną ani osobą, której ten temat dotyczy. Wszystko zostanie wytłumaczone prywatnie jeśli zajdzie taka potrzeba.
Tak, jest bezwartościowa opinia tego człowieka, ponieważ nie uzasadnił on dlaczego nie warto w to grać, czy słowo "crap" równa się wytłumaczeniem?
Tutaj kłania się czytanie ze zrozumieniem.
Pytanie autora brzmiało następująco :
Co w tej grze jest ciekawego?
Odpisałem krótko i wyraźnie : "nic" gdyż według mnie, gra nie oferuje nic specjalnego - odpowiedź zgodna z zadanym pytaniem. Nie było prośby o przedstawienie plusów i minusów dotyczących owej gry. Crap jako moja osobista opinia na temat gry, o którą autor nie prosił przez co nie widzę potrzeby aby ją rozwijać czy chociażby uzasadniać.
Dodatkowo, proszę o nie zarzucanie mi czegoś, czego nie zrobiłem. W żadnym z moich postów nie wspomniałem, że w tą grę nie warto grać czy chociażby jej instalować. Dlatego, proszę o dokładne dwukrotne przeczytanie wszystkich postów zanim zaczniesz kogokolwiek bezpodstawnie oskarżać i zarzucać mu coś co nie miało miejsca.
Kolejna sprawa dotycząca nazw kont.
opinię dziecka, który bawi się w takie 'dziwaczne' nicki. Dlaczego nie debilny? Rozumiem, że nie ma granic w wyborze nick'ów,
Tak samo twój, mój, autora tematu, czy każdego z moderatorów/administracji/użytkowników nick jest dziwaczny i wzięty z "pupy" za przeproszeniem. Dlatego także proszę o zatrzymanie opinii na ten temat dla siebie. Szczerze to mało kogo interesuje co kto myśli o jego nicku.
P.S Dokładnie mam 12 gifów w opisie profilu, nie tysiące, tylko dwanaście. Dla mnie tak samo nie jest normalne wrzucanie do profilu klipów z muzyką gdyż jest od tego specjalny temat na forum.
To tyle z mojej strony.