Nie żeby narzekać czy coś, ale mogliby zrobić porządną grę MMO Naruto. System walki w tej (łagodnie mówiąc) mnie odpycha a szkoda, bo miałem nadzieję na coś ciekawego.
Dla Fanów Naruto
Nie żeby narzekać czy coś, ale mogliby zrobić porządną grę MMO Naruto. System walki w tej (łagodnie mówiąc) mnie odpycha a szkoda, bo miałem nadzieję na coś ciekawego.
Cóż, graczy i tak będzie pod dostatkiem. Mi się osobiście podoba, jak ktoś chce to niech na TS'a wbija, a jutro to już nawet zalecane Poza tym zaznaczyłem, że to coś podobnego. Grafika w Nin Online jest o wiele lepsza niż GOA, więc walka tam będzie wyglądać lepiej, ale nie da się na innej zasadzie - chyba, że chciałbyś walki turowe.
wchodzę w to
ja tam czekam na TS:D jutro wstaje o 5 by sie ogarnac i zaczac no life 48h ;d
Chyba Fuuton Rasenshuriken
Konoha Senppuu ! Bedzie sie dzialo panowie
Dla mnie to będzie raczej Amaterasu i Susanoo.
To żem zrobił wielki temat teraz , Człowieki Ja będę medykiem czyli bd ratował od premadeath'ów jeśli ktoś z was bd potrzebował medyka PW ;D
Spokojnie, zimą 2014 wychodzi na PC Naruto Ultimate Ninja Storm 3 Full burst czyli pełnoprawna bijatyka dostępne tylko na konsole Już nawet zakupiłem pada, a na ten czas będzie można pomykać w to ;3
Ja do tego czasu muszę się starać by mój komputer się nie rozpierdaczył. Bo jak się rozwali to nowy się kupi, a musze wiedzieć jaki kupić pod Storm 3.
Zawsze się "jarałem" jak znajomi na tych swoich konsolach grali w te wszystkie bijatyki Mortale Kombaty itp. a teraz nastały czasy, że na PC też wychodzą, Mortal Kombat Komplete Edition itp. Ale jestem ciekawy jak im wyjdzie właśnie ten o którym jest temat.
Moim zdaniem ta grafika doda super klimatu. Kocham takie gry. Do tego polaczenie z tematyka naruto zrobi niezle wombo combo!
Ja tam nigdy nie lubiłem bijatyk i trochę, żałuję że nie ma dobrego MMO Naruto albo innego anime :/
co do Nin Online to nie mam jakichś wielkich nadziei, ale kto wie?
Jeszcze tylko 10 godzin do startu.
A moze tak z innej beczki ... wasza ulubiona postac z anime?
monkey. d. luffy
Jiraiya ^^
Przełożyli czas otwarcia na 12:00 EST, czy jeśli dobrze sprawdziłem godz. 19 jutro
Zapraszam zainteresowanych na mojego ts3 Formoza, powoli ekipa sie zbiera mimo ze zostalo pare h do startu.
Za 20 minut startuje Alpha, zapraszamy wszystkich na TS'a 31.6.70.185:5000
Strona Gry ninonline.org
czy tylko ja nie moge się zalogować?
Tak. Nadal server down. A nawet jeśli będzie up to najpierw wbiją ci z golden statusem, dopiero godzinę po starcie normalni.