Drogi Razorze, tym twoim zdaniem mogę sobie tyłek podetrzeć... Przepraszam, że takim tonem ale jasny szlak mnie trafia jak widzę takie posty. To może zamiast je wyrażać to zmień te teksty? Napisz coś, wyślij, popraw, COKOLWIEK, a nie informujesz o czymś co w zupełności nam się nie przyda.
Dodawanie gier
Ja się zgadzam z Dzz. Jest pełno gier, w których nie ma opisu. Może lepiej nie dodawać gier, które nie mają opisów. Ale to znowu mało gier będzie dodawanych. Może kto grał, w którąś grę, która nie ma opisu, niech napizze parę zdań i będzie. W końcu lepsze to niż nic.
Ale mi wlasnie chodzi o co innego. O to, aby dodawac gry bez opisu. Wtedy baza bedzie wieksza, a gdy juz taka gra sie pojawi, to nasi redaktorzy, albo inni uzytkownicy, taki opis beda mogli dodac. Im wiecej gier, tym lepiej. A ze beda bez opisu? Kiedys ktos cos napisze.
//Niestety nasi redaktorzy pracują w drugą stronę co do kwestii opisów gier -.O - R3m4ke
Wstawimy 'x' nieopisanych gier z prośbą o przesyłanie właśnie tych brakujących opisów. Dzięki temu portal wzbogaci się o 2x dłuższą listę pozycji, nowych użytkowników i potencjalnych recenzentów.
R3m4ke, nie masz niczego do stracenia. Każdy opis będziesz mógł przecież odrzucić. Nie tylko wyznaczone osoby mogą się wykazać - "daj głos ludowi". Perełki są wszędzie.
Drogi Razorze, tym twoim zdaniem mogę sobie tyłek podetrzeć... Przepraszam, że takim tonem ale jasny szlak mnie trafia jak widzę takie posty. To może zamiast je wyrażać to zmień te teksty? Napisz coś, wyślij, popraw, COKOLWIEK, a nie informujesz o czymś co w zupełności nam się nie przyda.
Gdybym siedział cały dzień na kompie, to bym zaczął pisać jakieś teksty do niektórych gier. Lecz nie mam tyle czasu. A nie będę pisał opisu do tych gier, w które nie grałem, bo nie chce napisać bezsensownych opisów.
Jeżeli znajdę grę, w którą grałem, a nie ma opisu, to napiszę kilka zdań.
Ja chciałem naskrobać parę zdani do jednej z gier, ale nie wiem jak to mam wysłać do was byście to wstawili czy "cuś". Może, mi ktoś tu powie krótko jak to mam zrobić.
Nadsyłaj do kogokolwiek, koniec końców i tak trafi do mnie :F
//Ojj juz nie marudz ;**
Sal.
Ja mam kilka propozycji :
Continent of the ninth (c9)
adres: http://c9.hangame.com/ (krzaczki^^)
gatunek: 3D
Co prawda okres Beta skończył się o ile dobrze słyszałem z końcem nowego roku , więc bez konta na hangame aktywowanego przez sms kolegi koreańczyka nie pogramy, trzeba więc czekać na wersję EU, ale może ktoś o niej słyszał,może grał kiedy była beta i może opisać.
Na pomysł wpadłem dlatego, ponieważ nie zauważyłem dużo gier koreańskich, a niektóre warte są opisu.
Oprócz c9 są inne gry hangame.com,
(pomarańczowa ramka po lewej)
Ja mam kilka propozycji :Continent of the ninth (c9)adres: http://c9.hangame.com/ (krzaczki^^)gatunek: 3DCo prawda okres Beta skończył się o ile dobrze słyszałem z końcem nowego roku , więc bez konta na hangame aktywowanego przez sms kolegi koreańczyka nie pogramy, trzeba więc czekać na wersję EU, ale może ktoś o niej słyszał,może grał kiedy była beta i może opisać.Na pomysł wpadłem dlatego, ponieważ nie zauważyłem dużo gier koreańskich, a niektóre warte są opisu.Oprócz c9 są inne gry hangame.com, http://www.hangame.com/ (pomarańczowa ramka po lewej)
Imo wstawianie wersji koreańskich, wymagających kssn mija się z celem.
I dlatego też owych nie wstawimy
Znalezienie działającego KSSN + imię to pikuś, lecz problem z aktywacją poprzez sms, lub kartę ;/
Mógłby ktoś dodać do listy gier Diablo 2 ? Bo jak patrzyłem, to nie ma go.
I chyba CS, może być w FPS'ach.
Co do wersji koreańskich:
Potem człowiek patrzy się na krzaczki i zachodzi w głowę co one mogą znaczyć...
Mógłby ktoś dodać do listy gier Diablo 2 ? Bo jak patrzyłem, to nie ma go.I chyba CS, może być w FPS'ach.
Diabo 2 to nie MMO, bo jaki MMO ma SP? To zwykły cPRG (a raczej hack'n'slash) z trybem multi dostępnym przez internet, i chociaż tu jeszcze sprawa może być poddana dyskusji, ale CS to zwykły sieciowy shooter, żaden MMOFPS.
Jestem jak najbardziej ZA!
Zaje... pomysł.
Ja bym zaproponował gre:
Tytuł: Rappelz wersje PL jak i USA
Adres: pl.rappelz.gpotato.eu / rappelz.gpotato.com
Typ: 3d MMORPG
Gra jest nawet znana graczom, zwłaszcza że od roku istnieje już polska wersja językowa, gra jest warta uwagi i dodania do spisu gier na forum.
Tytuł: Global Luminary: Rise of the Goonzu
Adres gry: luminary.ijji.com
Kategoria: 2D MMORPG
Osobiście myślę, że lepiej sprawdziło by się rozwiązanie np. z MMOHUT - 4 zdania opisu, wypisane zalety, wady, klient, oficjalna strona i status gry, niż 300-słowowe opisy.
I tak większość użytkowników zwraca uwagę na FILMIK i screena, aniżeli na opis...
Wstawimy 'x' nieopisanych gier z prośbą o przesyłanie właśnie tych brakujących opisów. Dzięki temu portal wzbogaci się o 2x dłuższą listę pozycji, nowych użytkowników i potencjalnych recenzentów.R3m4ke, nie masz niczego do stracenia. Każdy opis będziesz mógł przecież odrzucić. Nie tylko wyznaczone osoby mogą się wykazać - "daj głos ludowi". Perełki są wszędzie.
Hehe, Ultima Online była chyba 2 lata bez opisu, więc to raczej myślenie życzeniowe, że nagle znajdą się dobre teksty pod tytułami, które na to czekają.
Osobiście myślę, że lepiej sprawdziło by się rozwiązanie np. z MMOHUT - 4 zdania opisu, wypisane zalety, wady, klient, oficjalna strona i status gry, niż 300-słowowe opisy.I tak większość użytkowników zwraca uwagę na FILMIK i screena, aniżeli na opis...
To po co tu w ogóle wchodzić jak na mmohut już to jest w takiej formie?
@up
Zauważ, że nasi użytkownicy... hmm nie bardzo "lubią" język angielski:0 Ponadto my mówimy o naszym serwisie, POLSKIM...
@up Zauważ, że nasi użytkownicy... hmm nie bardzo "lubią" język angielski:0 Ponadto my mówimy o naszym serwisie, POLSKIM...
A co to za różnica w przypadku gdy podaje się tytuł, gatunek i adres oficjalnej strony (co siłą rzeczy będzie wszystko po angielsku i tak)?
Mnie to osobiście bardzo nie angażuje, bo tylko czekam na zmianę statusu na zwykłego użytkownika, ale moim zdaniem pisanie takich rzeczy to robienie sobie antyreklamy i promowanie konkurencyjnych portali jednocześnie.
A co to za różnica w przypadku gdy podaje się tytuł, gatunek i adres oficjalnej strony (co siłą rzeczy będzie wszystko po angielsku i tak)?Mnie to osobiście bardzo nie angażuje, bo tylko czekam na zmianę statusu na zwykłego użytkownika, ale moim zdaniem pisanie takich rzeczy to robienie sobie antyreklamy i promowanie konkurencyjnych portali jednocześnie.
Jednakże treściwy,przejrzysty opis był by mile widziany.