Doradzicie coś?

Calvin Harris - Sweet Nothing ft. Florence Welch <3

Sonnentanz (Sun Don't Shine ft. Will Heard)

John Newman - Love Me Again

Anterior 3dodane :D +

Lou dzieki wielkie też kilka fajnych kawałków dodałem :D na koniec wrzuce link do playlisty

Cóż, do drugiego filmiku z pierwszego postu to raczej nie podobne, ale "wakacyjne, skoczne, bez łupanki" utwory to na pewno są, może coś wpadnie w ucho : )

Najwyżej zmarnujesz parę minut życia :P

No i definitywnie najlepszy na koniec : )

bardzo fajna wakacyjna piosenka polecam też

warn_ico.png
Warn za Offtop. - crracked

Blazkowicz mój mistrzu :D jest z czego wybierać :D

@UP powinieneś dostać bana... serio nie hejce cie za materiał jaki wrzuciłeś ale ogólnie intelektualna dzieciarnia twojego pokroju psuje to forum

Chętnie przygarnę przyszłą Playlistę na YT, ale warto jeszcze trochę poczekać na więcej propozycji, tak sądzę.

I prośba oto aby jakość audio była jak najlepsza MagarPL, więc jak coś się da wynaleźć w lepszej, to było by spoko :)

youtube.com/watch?v=nI_MVldpxDQ&list=LLJz7zYsd3j7PePas0EGg3tg

póki co jest z 20 kawałków (reszta to moje wybrane kawałki nie związane z gatunkiem podanym w temacie :PP)

:D

NIE !!!!!111!!11!! ;pp

za bardzo mi tu dico polo zalatuje;p

Nie wiem czy ci to będzie pasować, ale wrzucę kilka linków przejrzyj sobie czy to może być.

Orjan Nilsen - Amsterdam

Omnia&IRA

Paul van Dyk

Dj Antoine - sunlight

Paul Oakenfold - firefly

Gigi .. ^^ trochę klasyki 4fun

Nie wiem to kilka tylko takich tytułów, większość to takie "łupankowe" xD ale może coś ci wpadnie w ucho

vavamuffin-bless nie chce mi się wklejać filmiku ;d

vavamuffin-bless nie chce mi się wklejać filmiku ;d

Toż to reggae, które tutaj średnio pasuje. Teksty tego gatunku w większości są typu "dont worry, be happy". Nie mam nic do utworu, zespołu czy ogólnie reggae, ale widocznie szybko chciałeś wbić 20 postów, bo nawet crtl+c i ctrl+v nie chciało ci się zrobić...

Mam nadzieje, że MagarPL updejtujesz playlistę, poszuka się coś jeszcze do kolekcji. A np. może to

http://www.youtube.com/watch?v=4chUwjzB4ug

sorry za AMV i brak elektro, ale niżej coś lepszego:

I jeszcze jeden (to samo co wyżej tylko 4 część):

youtube.com/watch?v=hUj65M4T1cg

Pisze dubla bo da się wbić tylko dwa okna YT na posta, a także podbijam bo z chęcią sam chciałbym wygarnąć parę linków z muzyką o tej tematyce od innych użytkowników. Od siebie dodaję:

plus

youtube.com/watch?v=rEY_uVLEfpc

Polecam z klipem =).

potrzebuje pomocy....

sfazowałem się ostatnio takimi pozytywnymi/motywujacymi nutami jak...

http://www.youtube.com/watch?v=qvSIArLL9SA&feature=youtu.be

)wumaga przewinięcia do połowy)

albo...

znacie cos podobnego ?

nie lubie takich "najeb" więc ważne żeby nie napier*** basem przez cały kawałek ^^