zaczynających też przyjmujecie, czy jakiś określony lvl?
[Dragon Nest] Dopiero zaczynasz? dołącz do nas!
Nie ma restrykcji lvlu byle byś był aktywny i korzystał z TS-a
Średnio wspominam Gandzię sprzed 1,5roku bodajże. Wchodzisz na TSa, niby wesoło ale czasem chcesz porozmawiać kulturalnie a tu wbija Ci naje**ny koleś i śpiewa (bądź też zjarany) do tego chwaląc się czego to on nie spożył/zażył. Chwilę potem pamiętam uciekłem bo ileż można.
Pomocy jako takiej też nie otrzymałem bo od początku widać, że są grupy stałe i elo, tyle z pomocy. I najlepszy tekst "wiesz co bo my ogólnie mamy stałą grupę ale napisz na chacie to ktoś Cię weźmie" a online tylko ta stała grupa.
Rozumiem, że nazwa legionu zobowiązuje no ale..
Pozdrawiam.
Może kiedyś tak było, teraz jest inaczej więcej pomocy co sami ludzie mogą tu napisać i ogólnie lepsza kultura na czacie itp... Grup stałych nie ma kto jest online chce to idzie na nesty.
PS: Dla nowych osób, które chcą dołączyć : Aby zostać zaproszonym do gildi trzeba złożyć aplicacje. Robi się to wciskając "N" i tam w zakładce guilds wybrać naszą i zaznaczyć aplly to guild i tyle. Poczekać aż lider zaakceptuje kandydaturę.
PS2 : Event z expem nadal trwa ( 1-9 lvl +100% 10-50 lvl +300% 51-60 lvl +100% expa)
A ten event z expem czasami nie jest na zawsze?
Witam pobieram i się odezwę
Nie wiem czy jest na zawsze ale trzeba korzystać póki jest możliwość Szera będę czekał na kontakt w grze
PS: Event na expa się skończył Jedyne pocieszenie "osoby, które do 10 grudnia wbiją 70 lvl dostaną za free scroll-a na reset umiejętności
)
Gildia GandziaMafia
Zaprasza wszystkich chętnych do wspólnej zabawy !
Gramy na serwerze Desmodeus
Posiadamy ponad 200 osób
Chętnie pomagamy oraz wtajemniczamy w różne aspekty gry
Oferujemy codzienne wypady na dungeony oraz nesty (raidy)
Wspólne walki na PVP w przeróżnych trybach
Posiadamy komunikator TS3, który oczywiście bardzo ułatwia koordynację działań.
Wszystkie powyższe rzeczy w doborowym towarzystwie i miłej atmosferze
(warto skorzystać póki masa osób expi postacie:P)
Kontakt w grze: Haseeo
Link do oficjalnej strony: http://www.dragonnest.eu/
Link do przyjacielskiego zaproszenia: http://www.dragonnest.eu/en/Member/New-Friend?id=CaZ8GOzV+rHgPeNkGTY7QQ==