Ile dni trzeba grać by wbić ten 40lvl? Chciałbym się w end-game bawić na PvP.
to jest Beta wiec exp i drop będzie zmieniany nie będzie end game co najmniej przez 2lata bo na tyle czasu jest opłacony serwer
A się pytam, po co robić priv server skoro gra będzie F2P?? Nigdy nie grałem na priv i nie mam zamiaru grać.
to po co wogole piszesz posty jak nigdy nie grałeś na privach a ze gra jest f2p to nic nie zmienia na privach jesteś równy nie potrzeba ItemShopu zeby byc koksem czy miec item +100
Serwery prywatne są przedewszystkim do tego, by wbić jak najszybciej max lvl, wykoksować ekwipunek i nawalać się na PvP, albo chodzić na dungeony. Po to są. I poczuć, jak to jest w end-game. Sam czasami sprawdzam najpierw na prywatach postacie którymi mi się najlepiej gra, a potem zaczynam na oficjalnych.
jest w tym trochę prawdy ale ja gram dla rozrywki w privy
Mało osób tu gra...duzo gra a ze malo to wejdz na ch1 i pobiegaj troche ;p wkoncu dojdziesz do głównego miasta ^ ^ swiat jest ogromny wiec trudno kogos znalezc
coś nie chce iść tym programem.. mam wkleić ten link który tam podałeś do pobrania tak ?
wlaczasz program kopiujesz link wyskoczy ci okienko z programu i klikasz download ten program sam wkleja link jak jest włączony kopiuje go ze schowka i wkleja tam gdzie trzeba wkleić i ty klikasz download.
Aktualne teraz pobieram TERE Online Ruski serwer priv jak bedzie dzialac dam znac ;p 15gb to troche duzo