Dungeon Hero

Dawac nicki

Jak Ma Ktos Ts Tez Moze Juz Podac

Siema, zapraszajcie do wspólnej gry Nick: NevileeV

Odpaliłem, zagrałem i oprawa AV leży i kwiczy musieli by mi zapłacić żebym w to grał dalej.

Niech ktoś się wypowie z wyższym levelem, bo ta gra póki co mi nie pasuje...

Jakiś auto hunter... No nie wiem, ale dla mnie słabo to wygląda.

Jeszcze pogram trochę, ale póki co szykuje się unistall.

@edit:

Ja odpadam, sorry, może później jakoś ta gra wygląda, ale myślałem że gameplay jest lepszy. Absolutnie nic mnie nie przyciągnęło do dłuższego grania, a gra chyba powinna przytrzymać na dłużej. Kolega mój też odpadł, prędzej niż ja. Jeszcze nie wiem, czy to przez serwery, bo na pewno nie przez kompa - czasami jest opóźnienie, małe, ale jest, ale przy ciągłym klepaniu mobów i przy każdej animacji opóźnienie i przy każdym skillu.

Jeszcze jakiś wbudowany bot do gry, bo nie wiem jak to nazwać, w sumie aż tak to nie przeszkadza. Mi do gustu nie przypadło, choć na siłe próbowałem się wciągnąć. Może później w end game czy w pvp jakoś to wygląda, ale śmiem wątpić. W każdym bądź razie życzę dobrej zabawy z tą grą.

Niestety to samo u mnie. Mam opóźnienia i gra się przez to niekomfortowo :/

usunalem po wbiciu 20 lvl

Witam, wbiłem do gry. Mój nick to: Sojinaru

Siema. Ktoś zamierza grać w Dungeon Hero? Stara nazwa gry to Hero of the Obelisk. Serwer startuje dokładnie o 9 naszego czasu. Nie wiem jak z pingiem bo serwery stoją w USA ale mam nadzieje, że będzie ok. Będę w domu około 16:30, JEŚLI wszystko będzie dobrze chodziło to założę Polską gildie więc zapraszam chętnych.

CAMP: Arc

Link do gry: http://dh.jcplanet.com/