Shey po twoim zachowaniu nie dziwię się, że ci nakłamał zrobił bym to samo bo kto by chciał gadać z takim dzieciakiem. Nie masz szacunku do nikogo na tym forum. Pozdro Poćwicz
Dżem Dobry ;)
Shey po twoim zachowaniu nie dziwię się, że ci nakłamał zrobił bym to samo bo kto by chciał gadać z takim dzieciakiem. Nie masz szacunku do nikogo na tym forum. Pozdro Poćwicz
To ty pomyśl, bo ja się tak na początku nie zachowywałem ^^
No wiesz, każdy ma dwie strony. Ta zła i ta dobra.
Dla was jest ta zła
Pozdro Poćwicz
Ah ^ Noobostwo się szerzy
Ps. Haha, ja dziecko? Ty masz 15, a ja 16 ^
Dziecko wyzywa dziecko od dzieci. Dorosły się znalazł...
Mnie to nie razi, jestem dzieckiem, ale nie neo jak ty ;>
@Loljusz
Zgadzam się z tobą, ale odpuść Sheyowi bo nie warto się z nim kłócić.
@Shey
Patrze bardzo długo na twoje wypowiedzi i powiem Ci że są one:
-pełne chamstwa,
-ironii,
-jak gdyby nienawiści
-po prostu brak mi na nie słów
-zawsze komuś musisz dogryźć i oświadczam Ci, że kończy mi się cierpliwość i nie tylko mi, bo innym modom także.
Także albo zmienisz ton wypowiedzi albo będziemy musieli się pożegnać
TEMAT ZAMYKAM,BO DO NICZEGO MĄDREGO NIE PROWADZI.
Witam,
Tak jak parę osób tutaj także późno z wami się witam. Myślicie dlaczego tak późno ?? po prostu nie lubię się wp***dalać w jakąś większą już grupę ludzi którzy się dosyć znają. Na forum jestem od pół roku, pisze posty od czasu do czasu, i dosyć często można mnie tu zobaczyć, czytam to co użytkownicy piszą, no dobra teraz wam powiem coś o sobie :
Mam na imię Rafał, w tym roku (w lipcu) będę miał 14 latek na karku, interesuje się komputerami, sztukami walki, amatorsko astronomią (czyt. lubię sobie popatrzeć w niebo i pomarzyć), gdybaniem i innymi rzeczami. W szkole idzie mi marnie nie z powodu małego ilorazu inteligencji lecz dlatego iż jestem leniem, opierdalam się ile wlezie na lekcjach, nie odrabiam prac domowych itp. więc stąd takie wyniki w nauce. Normalnie jestem wyluzowanym chłopaczkiem który nie boji dostać się po mordzie, wręcz tego szuka . Chcecie wiedzieć więcej pytajcie, nie mam weny do pisania ^^ na każde pytanie z chęcią odpowiem.