E-papierosy

Dzięki e-fajce nie paliłem 4 miesiące normalnych papierosów, do momentu gdy coś sie z nim stało i mało dymił, starałem się mocno zaciągnąć i przeszło pół zbiorniczka wylądowało w mojej buzi.. od tamtej pory sam zapach liquidów wznieca u mnie wymioty.. :D

Dzięki e-fajce nie paliłem 4 miesiące normalnych papierosów, do momentu gdy coś sie z nim stało i mało dymił, starałem się mocno zaciągnąć i przeszło pół zbiorniczka wylądowało w mojej buzi.. od tamtej pory sam zapach liquidów wznieca u mnie wymioty..

tez tak mialem... wystarczylo przeczyscic i nie przeciagac :P

Dzięki e-fajce nie paliłem 4 miesiące normalnych papierosów, do momentu gdy coś sie z nim stało i mało dymił, starałem się mocno zaciągnąć i przeszło pół zbiorniczka wylądowało w mojej buzi.. od tamtej pory sam zapach liquidów wznieca u mnie wymioty..

Grzałeczka sie zepsuła :D

Panowie i panie jakiej marki liquidy polecacie? Obecnie mam od Liquenna Coffee Late.

Ja osobiście polecam smak BlackTea. Przepyszny smaczek takiej herbaty granulowanej, idealny na zimowe wieczory, jak też słoneczne poranki.

Jeszcze dodaj od siebie abyście lajkowali fanpage Hardkorowo Gram na facebooku :)

Grasz hardkorowo ?! Lajkuj http://www.facebook.com/HardkorowoGram

Jaką baterię polecacie do Volisha Crystala 2?

Czeeść, chciałbym pogadać na dośc nietypowy temat:D O e-papierosach, jakie macie, jakie liquidy polecacie, czy udało wam sie rzucić palenie?

Ja mam Clearomizer Volish Atom i baterię Vision Spinner 1300 mAh. Szczerze moge polecić taki zestawik :D

Liquidy które miałem to:

Mango - dobre w smaku, troche takie brzoskiwinowe zapach też brzoskwiniowy, nie mdłe chmurka okej:)

Kiwi - zapach i smak słaby lekko kwaskowe, nie polecam;/

Marlboro - zalałem 2 razy i wyrzuciłem zapach i smak paluszków i precelków a zapach chmury to jakieś stare skarpety;/

Czarna porzeczka - mdła, taki syrop, chmura lipna, ble :D

Jagoda - dymuje ją już 4 dzien i mi znikł smak o.o ;d na początku bylo okej smak taki jogurtowa jagoda, chmura średnia

Wszystkie liquidy oprócz Marlboro były od Hangsena (Sensation) cena 10zł w galerii ;)

Palenie udało mi się rzucić, w międzyczasie jak czekałem na nową baterie zapaliłem analoga, ohyda, smakował jak pierwszy papieros już nigdy nie kupię :)

To tyle ode mnie czekam na wasze opinie :P