Ekipa do Heaven & Hearth

też chciałbym się dołączyć jak można :)

Start przenoszę na 21 przepraszam za problemy.

Dla wszystkich chętnych sekret serca to "siedem" czekamy do 21:15 na chętnych

jestem w grze ;]

Już na was czekam.

Nick : Averdons

Ja dopiero obczajam grę.

Jak ogarnę,to się odezwę.

no kurde wszedlem a tu d*pa chce do kogos napsiac a nie wiem jak ;p

niech ktos do mnie napsize moj nick to

PavveLlec

mozna ta gre na komórke sciagnac i grac ;D?

Napisz do KillDark1 lub Ezahh. Właśnie buduję chatę.Moje HS to Darksed12

Ludzie za 2 dni będzie nowy świat!Musimy się zebrać!

BTW to ja Ezahh

Chodzi mi głownie o kontakt do Galewaliona(?) i Bumshakera.

to ja MrBlack

widze ze ezahh zbierasz drobna ekipe zycze powodzenia

DObra Wipe za 2 dni.

Robimy nową ekipe, odradzam granie z Ezahh'em.

Koleś wypiął się na nas wszystkich (na ciebie też Dark). Pisał mi na GG że z noobami grać nie będzie, wziął do teamu tylko tego kretyna Gale, i chce Bumshakera namówić.

Dobra, pisać w temacie kto gra na 100%

Ogólnie kolo ma się za wielkiego bossa, każdy kto z nim grał to widział.

Ja gram na 100%, Bum prawdopodobnie też, Kubka też sie namówi. Pozdro.

Black, ciebie tez nie weźmie to ekipy "bo nie ma czasu na niańczenie noobów"

Ja bym pograł ale jakoś nie mogę się zalogować, wiecie o co chodzi?

EDIT: The server appears to have crashed :(

The server last talked to me at Sun Jan 9 11:33:02 2011 (UTC)

Wiecie może do kiedy będzie wyłączony?

Serwer będzie wyłączony na 36-48 godzin.

Gratulacje DrakePL tzn warcraft za niezły Flame . Jakoś ty nie umiałeś nic zorganizować , wszyscy się porozdzielali i poszli w swoja stronę. Na końcu Gale i Bumshaker od ciebie do nas przeszli i Bum mówił ze jesteś noob i nie chce z tobą grac. Mogłeś sobie porównać nasza farmę z twoim domkiem. Ty też chciałeś do nas przejść . Wiec nie rób flame'u. Jak chcesz możesz sobie niańczyć innych ja na new worldzie chce coś osiągnąć a nie spędzić bóg wie ile czasu na tłumaczeniu podstaw.

Korzystając z okazji MrBlack podaj mi na pm swój nr gadu , bo widziałem że ty w te 2 dni większość podstaw ogarnąłeś / Napisałem że chce kontakt głownie do Gale i Buma ponieważ myślałem ze mam do Blacka , Gale może to potwierdzić bo przez pomyłkę wziąłem jego nr gg za Blacka (FAIL)

Warcraft nie wiem czy ty czasem specjalnie nie podeslales mi samych newbie , pewnie myślałeś że z doświadczonym Gale'em i Bumem szybciej do czegoś dojdziesz niż z noobkami , jak widzisz myliłeś się.

/edit Warcraft ty nawet o wipe nie wiedziałeś zanim ci na GG napisałem takiś ogar

Gratulacje DrakePL tzn warcraft za niezły Flame . Jakoś ty nie umiałeś nic zorganizować , wszyscy się porozdzielali i poszli w swoja stronę. Na końcu Gale i Bumshaker od ciebie do nas przeszli i Bum mówił ze jesteś noob i nie chce z tobą grac. Mogłeś sobie porównać nasza farmę z twoim domkiem. Ty też chciałeś do nas przejść . Wiec nie rób flame'u. Jak chcesz możesz sobie niańczyć innych ja na new worldzie chce coś osiągnąć a nie spędzić bóg wie ile czasu na tłumaczeniu podstaw. Korzystając z okazji MrBlack podaj mi na pm swój nr gadu , bo widziałem że ty w te 2 dni większość podstaw ogarnąłeś / Napisałem że chce kontakt głownie do Gale i Buma ponieważ myślałem ze mam do Blacka , Gale może to potwierdzić bo przez pomyłkę wziąłem jego nr gg za Blacka (FAIL)Warcraft nie wiem czy ty czasem specjalnie nie podeslales mi samych newbie , pewnie myślałeś że z doświadczonym Gale'em i Bumem szybciej do czegoś dojdziesz niż z noobkami , jak widzisz myliłeś się./edit Warcraft ty nawet o wipe nie wiedziałeś zanim ci na GG napisałem takiś ogar

Po 1. Zbiórka była o 21:00 a ty się logłeś wcześniej i sobie poszedłeś gdzieś.

Po 2. Jeżeli dalej się tak będziesz zachowywał (Tzn. Szefował, rozkazywał wszystkim i wyzywał innych jak nie zrobią tego czego chcesz) to nie licz na gre

Po 3. Graj sobie z tym swoim "przyjacielem" sam i się ciesz

Po 4. Bum ma cię w d*pie już, tak samo dark, więc zostajecie w 2

Po 5. Po Wipe już od dawna zbierała się ekipa.

Po 6. Żegnam :)

Zobaczymy sie w grze..

<3 perma death

Dobra wszyscy spokój to nie jest k**wa wojna o dominacje w temacie taki bajzel tutaj robicie że chętnych do gry odstraszacie.

Ktoś jest nie ogar w grze niech wejdzie bo serwer teraz działa żeby po Wipe kłopotu nie robił.

Tak po za tym jeżeli chodzi o naszą bazę Warcraft na początku wszystko się spieprzyło bo ktoś Galemu Futra zajebał i się na nas wypiął ja tego nie zrobiłem więc to zrobiłeś ty albo kubek ogólnie nie mieliśmy żadnych planów na rozwój itp. k**wa tylko domki budowaliście ja większość zrobiłem nawet wam domki budowałem Kubek nie ogarniał za bardzo na początku gry ale zawsze coś robił za to ty najmniej zrobiłeś.

Ezaah może się uważał za Bóg wie kogo ale ich osiedle prężnie i sprawnie działało zaczeliśmy w tym samym czasie a po 2 dniach byli tydzień przed nami jak dla mnie Ezaah się wykazał jako dowódca/wódz wioski i to do niego i Galego dojdę.

Jak chcecie ze sobą walczyć to poczekajcie na Wipe rany jest możliwość walki w H&H.

Tez się na to piszę;D grałem już trochę i mam grę ogarniętą ;) przestałem grac bo granie samemu to żadna frajda;D Jakby ktoś mógł to na PW info mi podsłać ^_^

"kretyna Gale"

łamiesz regulamin obrażając ludzi na około, nie znasz Mnie i ja nie znam Ciebie wiem nie życzę sobie być obrażany ze strony kogoś takiego jak Ty siedzisz trochę już na tym forum więc powinieneś wiedzieć takie rzeczy -.-

Przywracam wszystkich do porządku.Jak na razie tylko przywracam dalsze wyzwiska,obraźliwe kłótnię i rozmowy nie na temat skończą się warnami i zamknięciem tematu.

@edit i coś od siebie.

Dla mnie ta cała ekipa stworzona przez Ciebie bumshaker12 to wielka lipa.Zalogowałem się o 21.00 nikogo nie było.Napisałeś mi później na gg tajemnica serca? ja nie czaje o co chodzi bo mi forum nie działało wtedy i więcej już nie odpisałeś.

A więc sam decyduj czy ciągniesz ta ekipę dalej czy zamykać temat