Ekipa do MMORPG

Ja może będę grał , tylko muszę zrobić coś z tą zamulającą Vistą :P

A może pograłby ktoś w GhostX? :)

Osoby które mają zamiar zagrać, pisać do mnie na pw, a ja umieszczę tu listę graczy. (Mały zielony kwadrat koło nazwy użytkownika, potem przycisk z listem)

Oto i lista:

-Kasinael (Kasinael, Warrior)

-Persch1ng (Nastmar, Warrior)

-Krige (Oksam, Force Archer)

-nie ma (DulakPL, Force Archer)

-nie ma (?, Force Blader)

-nie ma (Inkelno, Blader)

-SeRien (?, ?)

Niektórzy już zaczęli grać, a ja prawdopodobnie jutro zacznę (ew. dziś, jeśli mi się pobierze)

Dobrze ,będę jednak grać wojownikiem pod nickiem który podałem.Ale niestety nie za bardzo dzisiaj ,muszę się uczyć na sprawdzian z geografii ,właśnie się dowiedziałem.Postaram się zagrać wieczorem.

Siemka , czy zapisy są dalej aktualne ? Jeśli jest możliwość przyłączenia się do gry, piszcie tu albo na gg .

Ja bym chetnie wrocil do pandory

Zapisy nadal ważne, jeszcze nie zaczęliśmy gry. :)

Skoro nadal ważne, to ja zagłosowałem na Cabala (chociaż, tak na prawdę w niego nie grałem..) i na Sun ( w tą grę akurat grałem, i to długo).

Skoro nadal ważne, to ja zagłosowałem na Cabala (chociaż, tak na prawdę w niego nie grałem..) i na Sun ( w tą grę akurat grałem, i to długo).

Głosowanie nie ważne ale ekipa tak. :P

No chyba że chcesz dołączyć, to zmienia postać rzeczy.

Muszę od nowa ściągać cabala ponieważ wywaliło mi coś z dyskiem twardym i musiałem formata całego kompa robić ;P

Muszę od nowa ściągać cabala ponieważ wywaliło mi coś z dyskiem twardym i musiałem formata całego kompa robić ;P

Ja akurat dostałem "blue screen" i tez formata + nowy windows musze zrobić.

Także dopiero jutro ok. 20 będę grał

Btw. które macie lvl'e ? :)

Btw. które macie lvl'e ?

Ja mam już 5lv, a mój brat 11lv

widzę, że na mercu gracie :D miło jakbyście mieli jakieś problemy lub coś to piszcie do mnie pod nick Alwerina :D

widzę, że na mercu gracie miło jakbyście mieli jakieś problemy lub coś to piszcie do mnie pod nick Alwerina

spoko a mam pytanie, czy jest możliwość dołączenia do jakiejś gildii ?

ja gram w gildii EvoIution miedzynarodówka, ale świetna jest jak dla mnie ;D chyba, że zorganizujemy własną gildie ;P

Witam wszystkich odwiedzających ten temat.

Szukam ekipy do jakiejś gry. Dodaję ankietę aby każdy mógł dodać swoją propozycję.

Zagram z ekipą w grę która miała najwięcej głosów. Nie uznaję głosów bez odpowiedzi.

Jeśli nie ma gry na którą chcielibyście zagłosować, napiszcie w poście, a dodam ją do ankiety.

W odpowiedziach pisać gry na które głosowaliście.

@Edit: Hmm, wszyscy głosują prawie nikt nie odpisuje...