Ja może będę grał , tylko muszę zrobić coś z tą zamulającą Vistą
Ekipa do MMORPG
A może pograłby ktoś w GhostX?
Osoby które mają zamiar zagrać, pisać do mnie na pw, a ja umieszczę tu listę graczy. (Mały zielony kwadrat koło nazwy użytkownika, potem przycisk z listem)
Oto i lista:
-Kasinael (Kasinael, Warrior)
-Persch1ng (Nastmar, Warrior)
-Krige (Oksam, Force Archer)
-nie ma (DulakPL, Force Archer)
-nie ma (?, Force Blader)
-nie ma (Inkelno, Blader)
-SeRien (?, ?)
Niektórzy już zaczęli grać, a ja prawdopodobnie jutro zacznę (ew. dziś, jeśli mi się pobierze)
Dobrze ,będę jednak grać wojownikiem pod nickiem który podałem.Ale niestety nie za bardzo dzisiaj ,muszę się uczyć na sprawdzian z geografii ,właśnie się dowiedziałem.Postaram się zagrać wieczorem.
Siemka , czy zapisy są dalej aktualne ? Jeśli jest możliwość przyłączenia się do gry, piszcie tu albo na gg .
Ja bym chetnie wrocil do pandory
Zapisy nadal ważne, jeszcze nie zaczęliśmy gry.
Skoro nadal ważne, to ja zagłosowałem na Cabala (chociaż, tak na prawdę w niego nie grałem..) i na Sun ( w tą grę akurat grałem, i to długo).
Skoro nadal ważne, to ja zagłosowałem na Cabala (chociaż, tak na prawdę w niego nie grałem..) i na Sun ( w tą grę akurat grałem, i to długo).
Głosowanie nie ważne ale ekipa tak.
No chyba że chcesz dołączyć, to zmienia postać rzeczy.
Muszę od nowa ściągać cabala ponieważ wywaliło mi coś z dyskiem twardym i musiałem formata całego kompa robić ;P
Muszę od nowa ściągać cabala ponieważ wywaliło mi coś z dyskiem twardym i musiałem formata całego kompa robić ;P
Ja akurat dostałem "blue screen" i tez formata + nowy windows musze zrobić.
Także dopiero jutro ok. 20 będę grał
Btw. które macie lvl'e ?
Btw. które macie lvl'e ?
Ja mam już 5lv, a mój brat 11lv
widzę, że na mercu gracie miło jakbyście mieli jakieś problemy lub coś to piszcie do mnie pod nick Alwerina
widzę, że na mercu gracie miło jakbyście mieli jakieś problemy lub coś to piszcie do mnie pod nick Alwerina
spoko a mam pytanie, czy jest możliwość dołączenia do jakiejś gildii ?
ja gram w gildii EvoIution miedzynarodówka, ale świetna jest jak dla mnie ;D chyba, że zorganizujemy własną gildie ;P
Witam wszystkich odwiedzających ten temat.
Szukam ekipy do jakiejś gry. Dodaję ankietę aby każdy mógł dodać swoją propozycję.
Zagram z ekipą w grę która miała najwięcej głosów. Nie uznaję głosów bez odpowiedzi.
Jeśli nie ma gry na którą chcielibyście zagłosować, napiszcie w poście, a dodam ją do ankiety.
W odpowiedziach pisać gry na które głosowaliście.
@Edit: Hmm, wszyscy głosują prawie nikt nie odpisuje...