Ekipa do RuneScape 3

Po jednym dniu spędzonym w grze muszę stwierdzić iż po uporaniu się ze sterowaniem, opanowaniem takiej podstawowej mechaniki gry, moge stwierdzić że gra się całkiem przyjemnie, ciekawe questy wdrążające w podstawy craftingu, ogromna mapa, dużo ludzi, zachęcają do gry na dłuższy czas.

Polecam ściągnąć klient gry z działu download, przez przeglądarkę gra się troche wolniej wczytuje, potrafi szarpnąć lagiem.

Nick w grze : Aurenho

Aurenos ta gra to głównie crafting, mogę ją śmiało porównać z tibia 3d

Dlaczego? ulepszanie jednego skilla nawet przez 5 godzin z rzędu :D, skąd ja ta znam? trolle + nóż ?

Kiedyś grał ogrom ludzi a teraz z grafika na 2013 ( nie jestem pewien) gra z ddwa razy więcej ludu, oby to było przejściowe

Mój login to F1NEPIX

Witam,

tak jak w tytule poszukuje ludzi do RuneScape 3. Pragnę jednocześnie zauważyć iż nie grałem w to nigdy, i zupełnie nie ogarniam tej gry ;) Jednakże tytuł ten jest dość wiekowy, i przypomina mi trochę Ultimę Online, i w zasadzie bardzo mi się podoba jego nowa odsłona. Zapraszam do wspólnej eksploracji gry właściwie każdego, choć miło by było jak by sie znalazły osoby które już trochę grały w RS i "ogarniają temat", poprostu przebrniemy szybciej przez te podstawowe zagadnienia i zajmiemy się tym co najlepsze :)

Start planowany jest na godzinę 16:00 i proponuje żeby osoby chętne do gry też zebrały się w tych godzinach, może ktoś ma jakies ventrillo albo teamspeaka to łatwiej będzie się komunikować ;)

Wpisywać nicki, ewentualny wiek, doświadczenie w RN ;)

Name : Aurenos

Doświadczenie w RuneScape : 0.