Jeśli wszystko pójdzie ok tzn. ściągnę grę,zarejestruje się oraz wejdę do świata to nie ma problemu.Jakby co mój nick to AviLight
Ekipa dowioski na Dawn of Tide
Pierwsze słyszę żeby miała być płatna, poza tym wstrzymałbym się z grą do 21, bo 20 grudnia będzie WIPE.
To poczytaj oficjalne forum. ;]
Wyluzujcie
Gra jest świetna właśnie gram.
Piszę się na obrońce - myśliwego wioski.
Pozdrawiam!
yhhh a juz sobie zainstalowalem i konto zrobilem a tu baach "twoja karta nie ma shadera 3.0" i lipa :/
Aktualny stan wioski to 7 osób i zaczynamy szukać miejsca na wioche Huahhh
Hmmm duży wybór macie
Miejscówke gdzieś gdzie niedaleko mamy do wody jakiejs kopalni i zwierząt.
A dopisałeś mnie do wiochy?
Eh kusi mnie ten tytuł i to bardzo, ale coś mi szkoda inwestować czasu jak mam świadomość, że darmowa jest tylko beta, a później planują p2p.
Spróbować nie zaszkodzi
Eh kusi mnie ten tytuł i to bardzo, ale coś mi szkoda inwestować czasu jak mam świadomość, że darmowa jest tylko beta, a później planują p2p.
Tak mnie też to jakoś zniechęciło zwłaszcza, że beta się kończy 21 grudnia. Gra zapowiada się bardzo fajnie ale mam wrażenie, że będzie wyglądała podobnie do Wurm'a Online, ale może ściągnę sobie.
Jezeli ktos gra w ta gre to prosze o kontakt na gg - 3441556. Dodam ze wlasnie zaczynam gre.
Ściągam akurat i widzę, że bardzo ciekawie się zapowiada, a wiadomo jaki będzie system płatności (za miesiąc, czy wystarczy raz zapłacić tak jak za Minecrafta) ?
A tak w ogóle, to mogli by dać konto premium i freemium, a potem podzielić na dwa światy coś jak w Wurmie, bo chyba za dużo oczekują od graczy.
Napiszcie do mnie jak ktos gra gg-3441556 a dodam ze u mnie pod win7 nie dziala musialem na drugim systemie pod xp to uruchomic.
Miejsce dla newbów będzie?właśnie pobieram (4 raz ale co tam...ciągle crashe)
Jest trudna do ogarnięcia?
DObra, pobieram. Widze, że niektórzy ogarnięci są. Pobiore sobie ją, i ogarne,nick bede miał DrakeFarmer.
Odezwe się jak zrobie konto.
I again crash dump...ktoś ma ten sam problem?
odpalam, pojawia się białe okno (załączanie gry) i po chwili wywala crasha >.>
Grałem w Mount & Blade, A tu jego MMO Piszę się na 100%!!
Nie no błagam was, dajcie link do folderu (już zainstalowana gra) jak wam działa bez żadnych błedów itp. bo już mnie ku*wica chwyta...
Coś mnie się zdaje, że dadzą nową instalkę. Wczoraj był wipe i chyba koniec CBT. Tamta instalka już jest za stara.
No niby ta ale 2 tygodnie pierwszy raz ściągałem i było to samo...trudno poczekam.
Ja tez sie pisze do gry GG:9972890
A co do ciebie Krige to sprobuj z tego linku http://download.dawn...wntideSetup.zip Ja nie mialem zadnych problemow
Mozliwe jest tez ze nie masz odpowiedniej wersji Nividia PhysX przez co gra ci sie crashuje.
http://www.nvidia.com/object/physx-9.10.0513-driver.html - Link do najnowszej wersji programu.