Ekipa-Eden Eternal

Siema ;D

Polska gildia EkipaRemontowa (server Sapphire) prowadzi rekrutację. ^ ^ Gildia (lvl 5) posiada TS3, miasto, a także fajnych ludzi z którymi aż przyjemnie się gra xD jednym z nich jest Chomik, który właśnie sie udziela xD ^ ^ także w razie pytań proszę kierować się do niego lub do mnie ;D nr GG 9409012 nick w grze Ace91 ^ ^ Pozdro i zapraszam ;D

Zapomnniałeś o DeteroPl, który jest równie zaje*isty :DD

Jeśli ktoś gra na Diamond to zapraszam do wspólnej gry. Nick: Callesson, Ursun - tank, lvl 22.

Ello.

to na jakim serverze gramy??

od jakiego lvla przyjmujecie do gildii bo ja dopiero zaczynam przygode z ta gra;)

Yo ;D

EkipaRemontowa jest na serverze Sapphire ^ ^ Przyjmujemy wszystkich chętnych ;) Nie ma żadnego przedziału na wiek ani na lvl ^ ^ Po prostu piszesz a ja przyjmuje ;D

Przepraszam że w tym temacie. Ale czy istnieje jakaś Polska gildia na tym nowym serwerze ?

W Eden Eternal jestem zielony ale chcę zebrać ekipę kilku osobową do gry najlepiej żeby ktoś ogarniał o co w Eden Eternal chodzi.

A także ktoś z Ts-em lub się jakiś znajdzie . Można zacząć grę od jutra bo teraz piszę z komy a ściągnę ją jutro. Chętni pisać chodzi mi o osoby które zagrają a nie że napiszą a potem słuch po nich zaginął .