* EoS - CentrumFitness - Fast rekrutacja *

Samerus, niby tak, ale ekwipunku nie zdobędziesz ...

jakiś tam ekwipunek można zdobyć na pvp. Są tam specjalne sklepy gdzie można kupić itemy za punkty zdobyte z battlegrounda

Witam

Chciałbym do gildii jeżeli jeszcze macie miejsca. Nick Senrise :)

Za godzine lub 2 bedzie miejsce.

Jak tam z tymi miejscami?^^

Ogłaszam iż mamy 20 wolnych miejsc. Zapraszam, póki są miejsca

Piszcie do mnie albo do Phaequela

Przypominam ze rekrutacja ON. Zapraszam serdecznie.

ps. Praktycznie kazdy online w gildii ma prawo zapraszania.

Siemka. Dodajcie mnie bo o tej godzinie nikogo nie ma online :( Nick: Sheyema

odezwij sie do kogo kolwiek online.

Witam tez chcialbym dolaczyc do gildi nick Mariano.

Phaequel chcialem cos spytac na pw ale masz chyba zapelniona skrzynke albo cos bo nie moge wyslac do cb wiadomosci odnosnie gry wiec tu spytam. Pobieram gre i moje pytanie brzmi: Powiedz mi jak tam jest w EoS z pvp i pve ? Gra p2w czy mozna zdobyc za darmo wszystko ? Jak z optymalizacja ? Cos dodalbys od siebie o tej grze ? Co przykulo twoja uwage najbardziej ? :D

Jestem offline wiec nie mozna do mnie napisac xD

P2W brak.

Praktycznie cala gra to questownik, ale grindowac tez mozna ale szybciej wbijasz lvle z questow. Aktualnie ludzie bawia sie w battlefieldy. Za te areny pvp dostajemy najwiecej kasy i expa. wiekszosc teraz w taki sposob expi. Optymalizaja sredniawa, ale przy odpowidnich ustawieniach gwarantowane 60fps. Co moge dodac od siebie. Wolalbym abys sam sie przekonal czy warto brnac z ta gra dalej :)

Phaequel o ktorej bedziesz online bo chcialbym o inva do gildi poprosic :)

Nie tylko ja moge przyjmowac. Napisz do kogo kolwiek online. Na pewno Cie przyjma. Pod G masz spis gildii. Ja chwilo jestem z doskoku na kompie.

Pod G jest tylko TOP 50 Gildii, nie ma tam Waszej gildii. Próbowałem napisać do ludzi którzy podali tutaj swoje nicki i nikogo nie ma. :(

Kazdy ma realne zycie. My nie nolajfimy :) Mysle ze kolo 20 bede online z 30minut :)

Siema w sprawach rekrutacji możecie śmiało pisać do mnie. jest prawie cały czas online. nick w grze: QexY

Pozdrawiam.

Dodajcie Vendox. W pon wracam i będę pykal dalej :)

Informuje ze zawieszam działalnosc i przekaze lidera jednemu z zaufanych ludzi. Jak to na wsi o tej porze roku duzo roboty, wiec musze zrezygnowac z grania. Dziekuje za zrozumienie i pozdrawiam.

Centrum Fitness

Wymagania:

- min. 16 lat.

- mikrofon + komunikator TS3.

- humor i dystans do samego siebie.

Oferujemy:

- swój prywatny TS3.

- pomoc przy poznawaniu gry.

- nasze towarzystwo ^^

Geneza powstania gildii:

- To było dziś godzinę temu. Taki spontan bez namysłu. Od tak powstaliśmy MY :)

Zainteresowany/na? Pisz śmiało. Gramy 4fun na serwerze Yggdrasil EU.

PS. z tego co wiem prócz Nas będzie jeszcze jedna PL gildia. Reszta to francuzi, niemcy i inne nacje.