Euro 2016 -typujemy wyniki!

A z kim grają Austro-Węgry :v:v:v ?

Austria-Węgry 2:0
Portugalia-Islandia 2:1

Austria - Węgry 1:1

Portugalia - Islandia 1:0

Polska Niemcy 2 : 1 :)

Deimond jak trafisz dostaniesz ekstra pkty :D

Austria 2 - 0 Węgry

Portugalia 3 - 0 Islandia

Oby Włosi utrzymali prowadzenie, a będzie 6 pkt dziś :D

Austria-Węgry 2-0

Portugalia-Islandia 1-2

Islandia w eliminacjach każdego klepała, więc do boju :P

Aktualna tabela:

I suma punktów:

Przypominam, że jutro gra:

Austria-Węgry

Portugalia-Islandia

Austria 2-0 Węgry

Portugalia 2-1 Islandia

Dzisiejsze spotkanie Belgia i Włochy to zdecydowanie najlepszy mecz na Euro 2016 dotychczas. Wyrównany, dynamiczny, mega ciekawy i pełny jakości. Dawno aż tak nie podobał mi się jakiś mecz :)

Austria 1-0 Węgry

<p style="margin-top:0px;margin-bottom:0px;color:rgb(119,119,119);font-family:'Helvetica Neue', Helvetica, Arial, sans-serif;font-size:14px;font-style:normal;font-variant:normal;font-weight:normal;letter-spacing:normal;line-height:22.4px;text-indent:0px;text-transform:none;white-space:normal;word-spacing:0px;background-color:rgb(34,34,34);">
	<span style="color:rgb(255,255,0);"><strong style="font-weight:bold;">Portugalia 2-0 Islandia</strong></span>
</p>

Austria 0-1 Węgry

Portugalia 1-0 Islandia

co wy tak w tabeli wysoko i weź tu was goń, chociaż na włochach 3 pkt wpadło xd

Byczszek pomyliłeś się co do moich punktów za Hiszpanię 1 pkt. dla mnie A za Włochy 3

Hiszpania-Czechy 2:1

Irlandia-Szwecja 0:1

Belgia-Włochy 0:2

Austria - Węgry 1:1

Portugalia - Islandia 1:0

Austria 2:0 Węgry

Portugalia 2:1 Islandia

@Blest, ogólnie powinienem Ci tego nie uznać, bo Twój post z wynikami był edytowany, a wyraźnie zaznaczyłem w pierwszym poście, żeby tego nie robić, a jeśli chciałeś zmienić wyniki to trzeba napisać kolejny post. Zaliczę Ci to, tylko dlatego że Plain napisał mi dokładnie o której był edytowany, ale następnym razem tego nie rób.

Austria-Węgry 2:1

Portugalia-Islandia 3:1

Austria 1:1 Węgry

<p style="margin-top:0px;margin-bottom:0px;color:rgb(119,119,119);font-family:'Helvetica Neue', Helvetica, Arial, sans-serif;font-size:14px;font-style:normal;font-variant:normal;font-weight:normal;letter-spacing:normal;line-height:22.4px;text-indent:0px;text-transform:none;white-space:normal;word-spacing:0px;background-color:rgb(34,34,34);">
	<span style="color:rgb(255,255,0);"><strong style="font-weight:bold;">Portugalia 1:0 Islandia</strong></span>
</p>

Mecze, które odbędą się w środę

Rosja - Słowacja 1:0

Francja - Albania 2:1

Rumunia - Szwajcaria 1:2

O właśnie, zagapiłem się, dzięki Ksarou :D

Edit: A właściwie to nie! Przecież pierwszy mecz dzisiaj o 18....

Francja - Albania 2:0
Rumunia - Szwajcaria 1:1

Francja - Albania 2:0

Rumunia - Szwajcaria 0:1