Fallen Earth Ekipa :)

To wszyscy Chętni niech napiszą do mnie na GG

dlaczego w oknie gdzie powinno sie robic postac, nie moge nic kliknac oprocz EXIT? create delete i play nie mogę klikąć

a ogar mam ustawienia zmienic trzeba

Dobra czas zlukac to cos ;], nick Devanzo

Co sądzicie o tej grze bo właśnie nie wiem czy jest warto ja ściągnać ?

Giera bynajmiej... dziwna jak narazie, chociaz ciekawa. Przynajmiej jakas odmiana. Duzo mozliwosci zrobienia postaci. Ciekawe animacje, ciekawa fabula. Polecam obejrzec Fist Look od MMOHUT'a nma YT, sami ocencie :P. Ja narazie stwierdzam ze poswiece tej grze troche wiecej czasu, bo lubie ten klimat ;D

Mam podobne wrażenia. Jakoś dziwnie, nieswojo się czuje. Dosyć dziko się gra, nie przekonuje mnie zbytnio na razie.

czyli lipa ponieważ pierwsze wrażenie zawsze musi być najlepsze dlatego nie gral w RoM bo jest denny na początku. Dzięki za info i jednak zrezygnuje z tego tytułu .

Jak dlamnie gra ciekawa nawet bardzo, niema klas postaci co oznacza ze sam kontrolujesz co robisz, gra nienazuca typu gry na twoja postac. i sam decydujesz kim chcesz byc, niema levelow (znaczy sa) ale ja np mam zbroje na lvl 13 i moge ja zalozyc :). polecam bo po 10 minutach gry niedocenisz jej. zobaczym co bedzie dalej.

PS; co jeszcze bardziej ciekaw mozna nosic zesoba az 6 broni, 2 na plecach, 2 na pasie i 2 na nogach :]

czyli lipa ponieważ pierwsze wrażenie zawsze musi być najlepsze dlatego nie gral w RoM bo jest denny na początku. Dzięki za info i jednak zrezygnuje z tego tytułu .

Nie warto oceniać książki po okładce.

Dobra... jak dla mnie giera za bardzo skomplikowana, system craftu, rozwoju mutacji (jak ktos gral to wie). Za bardzo zagmatwane to dla mnie. Odpadam.

ehh LOL, wiecie moze oco kaman? wyszedlem z gry bo cos mniezbugowalo i nagle jak wchodze niema postaci tylko moge wcisnac przycisk EXIT ?? WYTYFY

Tez tak mialem. Próbuj sie logowac ile wlezie az ci pokaze postacie.

czemu mogę kliknać tylko EXIT ?

juz to robie z 10 raz i nadal nic -,-

co jest do cholery z tymi przyciskami ?

Teraz sie nawet wlogowac niemoge -,-

Macie jakiegoś TS'a?

Z tego co czytałem na oficjalnym forum, to pracują nad tym. Ile, to potrwa nie wiadomo, ale można było się spodziewać takiego faila po GamersFirst. Im tylko zależy na zysku.

apropo lewa czy prawa strona zegara frakcji???

"There is a problem with your account record. Contact with customer service with code=001"

Mi wyświetla się okienko z takim tekstem za każdym razem, gdy klikam "Next" w launcherze. Niestety, ale nie można napisać ticketu na stronce FE, bo mają coś rozpieprzone i nie wyświetla się obrazek z kodem. Cholernie źle to wygląda, już się najarałem a tu lipa. ;<