Czyli Limi i Echo też są fanboyami FF do czego to doszło !
Smieszny jetes każdy kto poda argument Fanboy xD Fajnie wiedziec ze top 1 gildie wowa sa fanboyami FF ! XD (ide twoją logiką- czyli myślisz inaczej fanboy)^^
Czyli Limi i Echo też są fanboyami FF do czego to doszło !
Smieszny jetes każdy kto poda argument Fanboy xD Fajnie wiedziec ze top 1 gildie wowa sa fanboyami FF ! XD (ide twoją logiką- czyli myślisz inaczej fanboy)^^
Ale kogo interesuja slowa echo czy limit czlowieku ? nie ogladam ani nie ogladalem nigdy jak ktos wali kapucyna do gry bo world first … pograj w gry typu l2 , aion etc z open pvp to zobaczysz co to rywalizacja 24h 365 w roku a nie raz na x lat jak wyjdzie dodatek
metin gurom.
Ps. NAPISAŁBYM ŻE TIBIA BIJE WSZYSTKIE GRY NA GŁOWE ale by sie guru podniecił
O widzę osiągnęliśmy poziom kiedy nie ma żadnych argumentów. Rozmowa o wow vs ff , sam się o nie wykłócasz a teraz “kogo obchodzą te gry” ktoś podał arumenty nie mam na nie odpowiedzi to co ! yyy hoo się bić pvp … ja pierd po prostu witki opadają… seba over 9000
ps. podejrzewam że w L2 grałem kiedy na chleb mówiłeś bep i osiągnołem w nim Hero na oli moim Spellhowler/ Storm Screamer później chciałem wrócić na GoD-a i tam też zrobiłęm Hero Feohem ale zaraz po tym dałem spokój, w Aionie też byłem w top 3 gildi na serwie a to tak a pro po twoje seba ragu :*
Zegam bo nie mam ochoty tracić czasu na człowieka który po za nazywaniem po raz 10 kogoś fanbooyem nie potrafi rzeczowo odp na argumenty tylko wchodzić w rage seba mode
Imo jeśli chodzi o raidy, to są one dobre w obu grach. I w WoWie i w FF14.
Tylko właśnie to, co ma WoW, a czego w FF14 mega brakuje, są Mythic+. I to ogromna zaleta WoWa. Dodatkowo PvP w WoWie jest też lepsze, niż w FF14.
Także ostatecznie jeśli chodzi o endgame, to:
WoW:
FF14:
OK to tak , mamy 1-0 dla WOWA
lecimy z rundą drugą !
gdzie jest lepszy CRAFT ?
UWAGA SPOILER !!!
1-1
Kurcze, dziekuje za tak wiele informacji na temat rajdów, ale o tym rajdach sporo w necie znalazłem, chodzi mi bardziej ze jako gracz BDO lubie sobie czasem pojsc na spot i pobic troche bezmyślnie mobki zeby cos wydropic/zarobic i to mnie głownie interesuje. Czy jest sens tez takiej gry czy praktycznie wszystko zdobęde i zarobie w rajdach, i czy jest na co wydawac gold/
Toloz, jeśli kogoś interesuje bezmyślna gra, to raczej nie odnajdzie się w FFXIV. I nie piszę tego złośliwie - zamęczysz się, przeklikując fabułę, byleby dotrzeć do pierwszego rajdu.
Nie ma absolutnie sensu. Główne źródło zarobku to albo craft albo sprzedaż dropów z extreme triali, Eureki czy Bozji (Duże instancje na 72 graczy jednocześnie z własnym systemem lewelowania i specjalnymi dropami i aktywnościami). A gold wydajesz na transmogi, mounty, fryzury, emotki, meble do apartamentu czy domu (jak kupisz), ładujesz w endgameowy gear dla crafterów.
wow w ff cos takiego jak grind na mobach nie istnieje … w wowie mozesz farmic gold czy matsy . w ff farma golda nie istnieje. Zaraz znajdzie sie ktos kto powie ci ze sa fate eh … a i jak vhcesz cos dynamicznego to odrazu odpowc ff bo fynamika wedlug fanbojow to comba i cd po 20 sekund na skilu takze tyle bierz wowa napewno bedziesz sie lepiej bawil .a jak nie to zobacz lost ark lub new world.
toloz wlasnie tutaj masz przyklad. ludzi z ff - tam jak nie robisz msq nie ingerujesz w fabule nie walisz do anime i spussczasz sie nad fabula gry jestes nikim cale FF … Najlepsze ze w niektorych gildiach jest zakaz przeklinania. ftw wtf…a jak napiszesz cos zlego na inna gildie to zaraz przyleca do twojej na discorda i beda plakali bo powiedziales ze ich gildia jest zla …ew zraportuja cie bys dostal bana xD. kwintesencja comunity ff - poczytaj o tym wszedzie o tym pisze ze to comunity niby jest najlepsze ale jak powiesz cos zlego o grze to by cie zjedli …
FF 1 - 2 WOW
jak chodzi o dynamike + dla wow
Kto da więcej ?
@Kyre, a może zamiast się emocjonować tym, że ktoś Cię skrzyczał na Discordzie, zerkniesz na fakty:
A koledze radziłabym po prostu sprawdzić grę i samodzielnie zadecydować, bez kierowania się opiniami randomów z internetu, którzy mają taką wiedzę o grze, że FC nazywają gildiami.