Final Fantasy XIV

Nas, graczy FF XIV jest więcej niż myślicie. Tylko że większa część starszej grupy użytkowników nie specjalnie udziela się na forum. Wolimy obserwować.

To na cholerę nam taki dział? Taka trochę hipokryzja i dowód na to, że sam nie wiesz czego chcesz. Moim zdaniem wciąż taki dział jest niepotrzebny i jestem pewien, że nie będzie zbyt aktywny, ale skoro Plain już napisał, że takowy powstanie to dalsze dyskusje nie mają sensu.

To na cholerę nam taki dział? Taka trochę hipokryzja i dowód na to, że sam nie wiesz czego chcesz. Moim zdaniem wciąż taki dział jest niepotrzebny i jestem pewien, że nie będzie zbyt aktywny, ale skoro Plain już napisał, że takowy powstanie to dalsze dyskusje nie mają sensu.

Mi to obojętnie czy powstanie czy nie. Z chęcią zajrzę, poczytam i tyle ale jest wielu użytkowników którzy z chęcią będą pisać w takim dziale :)

Dobra, jako że dział FF XIV powstał (nawet jako główny dział) to teraz zadanie dla was byście podlinkowali jakieś ogólne tematy związane z wyżej wymienioną grą to je tam przerzucę.

Dobra, jako że dział FF XIV powstał (nawet jako główny dział) to teraz zadanie dla was byście podlinkowali jakieś ogólne tematy związane z wyżej wymienioną grą to je tam przerzucę. 

http://mmorpg.org.pl/forum/search/?&q=final%20fantasy%20XIV

Zastanawia mnie dlaczego na tym forum nie ma dzialu z FF XIV, przeciez po wowie to najbardziej popularna gra p2p, w sumie to iloscia graczy przebija tez wszystkie f2p. Tak patrze to nawet Tibia ma tu swoj osobny dzial mimo ze gra tam po 50 osob na server + boty...