Fonline 2 chetni do gry

moze ktos podac jakis build pistol heal ?

@up w dziale poradniki masz kilka gotowych buildów do Fonline2

Takie łzy tylko w Fonline2:

http://forum.fonline2.com/index.php?topic=7801.0

Jeżeli ktoś chciałbyś się podłączyć do naszej grupy to poniżej minimalne wymagania:

- teamspeak, słuchawki
- wiek 20+ (możliwe jakieś wyjątki)
- jakieś minimalne obycie
- sprawdź grę, pobiegaj ze 2 godziny sam i zastanów się czy to dla Ciebie - gra jest dość trudna (chociaż na wiki można znaleźć niemal wszystko), jest full loot, pvp niemal wszędzie, a pve też nie jest łatwe

Jeżeli udało Ci się przejść przez pierwszy etap rekrutacji (tzn. ten w którym uświadamiasz sobie, że masz sprawne słuchawki) to napisz w tym temacie albo do mnie na PW - 3-4 zdania o sobie, swoich godzinach grania i doświadczeniu z fonline.

Gra jest naprawdę fajna i nie jest łatwo za co duży plus.

ja w sumie zaczynam od początku bo postać mi kiepska wyszła xD ale przydałoby się paru ludków by jednak mieć jakieś szanse przeżyć bo Fonline samemu to ciężko jest.. dlatego gdyby można było to bym dołączył do kogoś..

Tu masz poradnik jak tworzyć ludka:

http://mmorpg.org.pl/forum/topic/66867-fonline-2-poradnik-jak-stworzyc-grywalny-build-zawiera-wzorcowe-buildy/

Jeśli ktoś jest chętny do wspólnej gry to jak kolega wcześniej pisał bo lepiej tego nie można ująć :)

Jeżeli ktoś chciałbyś się podłączyć do naszej grupy to poniżej minimalne wymagania:

- teamspeak, słuchawki
- wiek 20+ (możliwe jakieś wyjątki)
- jakieś minimalne obycie
- sprawdź grę, pobiegaj ze 2 godziny sam i zastanów się czy to dla Ciebie - gra jest dość trudna (chociaż na wiki można znaleźć niemal wszystko), jest full loot, pvp niemal wszędzie, a pve też nie jest łatwe

Jeżeli udało Ci się przejść przez pierwszy etap rekrutacji (tzn. ten w którym uświadamiasz sobie, że masz sprawne słuchawki) to napisz w tym temacie albo do mnie na PW - 3-4 zdania o sobie, swoich godzinach grania i doświadczeniu z fonline.

Dodam, ,że ten sezon to mój pierwszy kontakt z FO, a myślę, że dzięki poradnikowi Yanglegend'a i pomocy chłopaków radzę sobie całkiem dobrze. Więc zapraszam w nasze szeregi chłopaki chętnie pomogą i podzielą się wiedzą ( ale przegladanie wiki też nie zaszkodzi bo 95% odpowiedzi tam sie znajduje) I ja sam podziele sie wiedzą którą już zdobyłem.

Pozdro

dajcie adres ts szukam gangu i pomocy dopiero zaczynam

nowy build + postać naćpana po sufit =

nowybuild.jpg

Podbijam bo dobrze żeby temat był dość świeży dzięki czemu ktoś zeche zagrać w tą mega wciągającą grę :)

pzdr

Tak jak pisał Adiq dalej zapraszamy do wspólnej zabawy.

Dorzucę jakieś screeny z wczoraj, żeby nie było zbyt sucho... :]

Przemierzając wczoraj pustkowia natrafiłem na takie coś (special encounter):
special.jpg:

Finalnie jestem bogatszy o Turbo Plasma Rifle, która jest warta mniej więcej tyle co nasza pierwsza baza. :D

zrobilem twoj build do rzucania :) jest swietny :) ale dopiero zaczynam i prosze o pomoc :) padlem i stracilem noze oraz molotowa pomoze ktos ?

Pomóż sobie sam i zacznij craftować granaty, to jest dopiero rzeźnia. :D

Btw. wysłałęm CI info o tsie.

nie wiem gdzie nauczyc sie wytwarzac bronie

http://wiki.fonline2.com/wiki/Professions

Witam, jakiś czas temu znalazłem info o tej grze i, ze startuje nowy serwer. Od tamtej pory odliczam dni do startu bo podjarałem się jak dziecko lizakiem. Pamiętam jeszcze czasy jak do kumpla z osiedla chodziłem i we dwóch cały dzień na jednym kompie graliśmy w F2. I tu przechodzimy do sedna sprawy, chcę pograć ale potrzebował bym jakiegoś mentora/grupę którzy w to grali i będą zaczynać od nowa i będą chętni pomóc świeżakowi. Jeśli chodzi o mnie mam 23 lata i gram głównie wieczorami. Wiem, ze ze mną grę też zacznie kumpel albo nawet kilku wiec jakaś ekipka powinna się stworzyć( dodam ze jestem najmłodszy w tej grupie) :)

Wiem, ze na tym forum jest jedna osoba ogarnięta w temacie bo ostatnio nawet powstał poradnik dla początkujących.

Jak jest bądź są chętni to proszę o kontakt w temacie bądź na priv. Pozdrawiam