For Honor [POLSKA] - społeczność

UWAGA!!!!Zgodnie z obietnicą Ubisoftu dostęp do wszystkich nowych map będzie w pełni darmowy.
W internecie opublikowano dziś grafiki prezentujące zawartość season passa oraz poszczególnych wersji For Honor i trzeba przyznać, że Ubisoft oferuje w niej kilka dodatkowych opcji, ale nie jest to nic kontrowersyjnego. Gra ukaże się w trzech wersjach - standardowej, zawierającej w sumie tylko grę samą w sobie oraz delux, która zaoferuje także dostęp do trzech unikalnych hełmów, specjalnej egzekucji, emblematu wersji delux oraz statusu "Championa" na tydzień. Ostatnia z dostępnych opcji to edycja "złota", która ma to samo co delux + season passa oferujący: 6 nowych bohaterów (a dokładnie to dostęp do nich tydzień wcześniej niż reszta graczy), wczesny dostęp do wszystkich nowości, ekskluzywny emblemat, trzy skrzynie z przedmiotami, ekskluzywne cieszynki/emotki dla każdej postaci oraz status "Championa" na cały miesiąc. A wspomniany status to po prostu boost do zdobywanych XP oraz waluty. Prawda, że nic strasznego?

Zapraszamy na fanpage: https://www.facebook.com/forhonorpolskaa/?ref=bookmarks

oraz do naszej grupy graczy: https://www.facebook.com/groups/352110181830286/?ref=bookmarks

UWAGA!!!!Zgodnie z obietnicą Ubisoftu dostęp do wszystkich nowych map będzie w pełni darmowy.
W internecie opublikowano dziś grafiki prezentujące zawartość season passa oraz poszczególnych wersji For Honor i trzeba przyznać, że Ubisoft oferuje w niej kilka dodatkowych opcji, ale nie jest to nic kontrowersyjnego. Gra ukaże się w trzech wersjach - standardowej, zawierającej w sumie tylko grę samą w sobie oraz delux, która zaoferuje także dostęp do trzech unikalnych hełmów, specjalnej egzekucji, emblematu wersji delux oraz statusu "Championa" na tydzień. Ostatnia z dostępnych opcji to edycja "złota", która ma to samo co delux + season passa oferujący: 6 nowych bohaterów (a dokładnie to dostęp do nich tydzień wcześniej niż reszta graczy), wczesny dostęp do wszystkich nowości, ekskluzywny emblemat, trzy skrzynie z przedmiotami, ekskluzywne cieszynki/emotki dla każdej postaci oraz status "Championa" na cały miesiąc. A wspomniany status to po prostu boost do zdobywanych XP oraz waluty. Prawda, że nic strasznego?

Gdzieś czytałem że po sukcesie Rainbow Six gdzie wszystkie nowe zawartości są darmowe, ubisoft pzremyślał swoją polityką wydawania płatnych patchy i stweirdził że nie była ona najlepsza i zamierzają wprowadzić politykę taka jak jest w R6 a więc nowe zawartości do ich gier mają być darmowe. Jeśli słowa dotrzymają to nic tylko się cieszyć

Mam nadzieję i jestem pewny że Ubisoft nauczyło się przez te lata robić gry a szczególnie supportować je tak jak R6 czy nawet The Division.

Zapraszamy do Polskiej społeczności For Honor !!!! Będziemy wspólnie grać oraz dzielić się doświadczeniami oraz wrażeniami z gry. Zapraszamy serdecznie do wspólnej gry :)

https://www.facebook.com/groups/352110181830286/

Jak otrzymać klucz. Przychodzę do was z poradnikiem :)

UWAGA!!!! Informacja dla wszystkich zainteresowanych grą For Honor i zbliżającą się BETA testami można już pobierać klienta i waży ok 19 GB.

Ściągajcie iczekamy do 26.01.2017r. :)

Zapraszam także do naszej grupy która liczy już 80+ osób

https://www.facebook.com/groups/352110181830286/

Działa wam jeszcze ta rejestracja poprzez link "skazy"? Bo ja to zrobiłem jakoś 3 dni temu, kod odebrany i zrealizowany i tyle. Teraz chciałem ściągnąć instalkę, patrze, że na stronie Ubisoftu w zakładce Alpha/Beta mam informacje, że nie mam dostępu do żadnej Bety mimo, że chyba powinna być ta Beta For Honor tam. Jak chciałem kolejny raz zrealizować kod to przekierowuje na pustą stronę "404 Server Error". Ktoś jakiś pomysł? :unsure:

Nie działa

Zalogowałem się teraz na stronie Ubi i już mam dostęp niby do bety tylko teraz pytanie bo pisaliście, że można już ściągać, a ja na stronie nie widzę możliwości ściągania clienta, a w Uplay nie mam w bibliotece ForHonor

Jedynie taka odpowiedź

dssd.jpg

każdy kto wykorzystał kod ze skazy czy w inny sposób ma już zapewniony dostęp do gry.... jeśli masz w bibliotece dostęp do bety na stronie swojego profilu to już się nie masz o co martwić... pozostaje tylko czekać.... (to już potwierdzone informacje) obstawiam że dadzą możliwość ściągnięcia wszystkim jutro lub kilka godzin przed startem

W naszej grupie nikt nie ma takiego problemu i nie wiem o co chodzi może coś zależy od wolnego miejsca na dysku itp powodów może być wiele. Zapewniam jeżeli otrzymałeś klucz za stworzenie broni ma pewno weźmiesz w nim udział. To jest łatwy sposób i chcą sprawdzić także serwery dla większej rzeszy ludzi. Spokojnie jeszcze dwa dni mamy na to :)

Po prostu wczesniej byl jakis bug i gra z biblioteki na uplayu ludziom poznikala, ale juz jest wszystko naprawione

właśnie dostałem invite więc jest ok a kod mam ze scars

Udało mi się zaaplikować klucz, ale jeszcze nie otrzymałem żadnej odpowiedzi. Nic nie piszę na Uplay, Ubisoft, również 0 maili. Natomiast przy innym koncie przypadkowo wcisnąłem platformę Xbox i klucz do Xboxa już otrzymałem( Tyle że go nie posiadam ;p)

Mam pytanie, czy serwery sa wspolne dla wszystkich platform, czy ps4/xbox/pc maja osobne serwery i baze danych?

Ok, otrzymałem dzisiaj i ja zaproszenie. Dzięki wielkie za podzielenie się Scarem

Nie ma problemu. Wszystkie chętne osoby do wspólnej gry zapraszam na ts3: wolvesden.net-speak.pl kanał For Honor POLSKA. Będziemy wspólnie walczyć zdobywać i ginąć w chwale gdzie wstąpimy do naszych przodków w Vallhali :)

Mam pytanie, czy serwery sa wspolne dla wszystkich platform, czy ps4/xbox/pc maja osobne serwery i baze danych?

tylko mapa wojny frakcji jest na wszystkie.... mecze grasz tylko na swojej platformie