Forsaken World - Ekipa do gry. Wpisujcie się!

Up@-Masz racje we wszystkich swoich postach .Ogólnie prawie 150 ludzi pisało że zagra a nigdzie ich nie ma ;(.

bo gra jest denna :)cos ala wow /runes of magic....ale nie mozna porownywac..na 1 mapkach moby 60+ :| na innych 50 a mapka od 20/30 +..ogolnie nie pomyslane....i te dungeony z zaprzeproszeniem nie wiadomo skad wziete i jak to mozna nazwac dungeonem.

A ile tych dungow w FW widziales? Moze nawet nie widziales, ale na ilu byles?

I nie pitol mi tu o WoW, bo cokolwiek wyjdzie juz do niego jest porownywane. Gdyby nie potega komercji Blizzarda, gowniane pierdoly wydawane do gry w stylu kart, lalek i tym podobnych badziew WoW bylby jedna z wielu gier na rynku. I banda rozwydrzonych glutow, ktorzy nic nie widza poza nim i sami napedzaja sie psychicznie.

W koncu jest ktos w grze? Bo nie ogarniam. Ja bardem chce grac nick Quailanthe

W grze kliknij na zakładkę "Guild", a następnie w drugą opcję. Zobacz listę z ranking gildii.

Twoim zadaniem jest odnalezienie Polskiej gildii "CichoCiemni" i złożenie aplikacji klikając na APPLY ;)

Serwer EU, Realm 7

Hehe niestety podobno gildia CichoCiemni jest tylko dla protectorow.

Grafi0 znów popieram, wszystko co wychodzi porównują zaraz do słabego WoWa, szkoda, że nie do Tibii... RoM jak i WoW są mocno przecietne wg mnie a FW to taki ulepszony PWI, całkiem fajny i myśle, że rozkręci się jeszcze bo to dopiero początek.

Aaaa CichoCiemni, widziałem kilku z was. Ja jestem w Exilium :P

CichoCiemni jest dla wszystkich, jest TeamSpeak i pomoc w questach. Zapraszam ;)

Elo z chęcia z Wami pogram :) Bedziecie dzisiaj na vt ? albo na ts i na jakim kanale ?:D

P.S Zaraz dodam ign, klasę i profesje.

Witam

Żadnego offtopu. Proszę o wpisywanie tylko swojego:

IGN:

Rasa:

Klasa postaci:

Przykład (a zarazem moje dane):

IGN: SKURVEL

Rasa: Ludzie

Klasa postaci: Priest

Serwer wiadomo - Illyfue (PvE EU)

Dane do serwera Ventrilo: