LP:33
Nick:RadekSq
Klasa:Hunter
Sub:Assassin
GG:37704755
LP:33
Nick:RadekSq
Sub:Assassin
GG:37704755
LP: 34
Nick: WildChild albo CiniMinis
Klasa: Fighter
Subklasa: Guardian (póki co będę jedynym guardianem w gildii o ile czegoś nie przeoczyłem:D)
Kontakt: InGame i TS
Nie wiem, czy zostanę "wpuszczony" do gildii po takim czasie, mimo to chciałbym podać dane i mieć nadzieję, że nie jest już za późno.
Lp: 35
Nick: Glocki
Klasa: Witchblade
Subklasa: Warden
Kontakt: Nie posiadam żadnych komunkatorów (typu gg), możliwy kontakt - TS, czat gry oraz PW na forum
Ps. aktualnie posiadam 22 poziom
Prosze o wypisanie mnie z gildii
Prosze o wypisanie mnie z gildii
Tak samo mnie
Co do gildii poniewaz nie bylo mnie na forum od poczatku wystartowania gry, niestety pomysl nie wypalil tak do konca. Nie powstala jedna duza gildia, lecz kilka mniejszych ktore sie rozwijaja i wyglada to obiecujaco. Takze powodzenia w grze i do zobaczenia na serwerze
Lp:36
Nick:Demun103PL
Subklasa:Jeszcze nie wiem
Kontakt:skype (quarezzi)
Lp:36Nick:Demun103PLKlasa:HunterSubklasa:Jeszcze nie wiemWiek:14 latKontakt:skype (quarezzi)
Widzisz co jest napisane u gory czy jeszcze w Twojej szkole nie uczyli czytac?
Z tego wzgledu, ze robi sie balagan w temacie o gildii, sporo osob pisze na portalu w komentarzach. Wpadlem wiec na pomysl zrobienia jednego duzego tematu, kazdy by podawal informacje o sobie i potem by znalazlo sie kogos kto by pelnil funkcje lidera, kogos do pomocy, kanal ts i mozna startowac. Mysle ze pomysl dosyc dobry i ze moze wypalic, postaram sie poprosic jakiegos moda, zebym mial prawo do edytowania tego tematu caly czas i zrobie jedna duza liste graczy, tak by bylo latwiej
Legenda :
Lp - Liczba porzadkowa - prosze pisac nastepna liczbe po poprzedniku
Nick - Nick w grze, jesli ulegnie on zmianie to wtedy prosze o PW i zmienie na liscie
Klasa i Subklasa - tlumaczyc nie musze chyba
Wiek - tez orientacyjnie
Kontakt - gadu-gadu badz inny komunikator
Informacje do wypelnienia :
Lp:Nick:Klasa:Subklasa:Wiek:Kontakt:
No to zaczynamy ode mnie i licze ze pomysl wypali Do dziela. Prosze wpisywac sie do tematu, tylko osoby ktore maja byc zamiar byc dosyc aktywne w grze
Bardzo prosze o brak spamu w temacie, wszelkie pytania prosze kierowac do tematu http://mmorpg.org.pl...t-grupy-gildia/ tutaj tylko wpisy z danymi
Gdyby pomysl z gildia doszedl w pelni do skutku, pierwsi przyjmowani zostana gracze, ktorzy podali wszystkie informacje na swoj temat !
W spis wpisuje to co podal gracz (czyli uwzgledniam rowniez rasy, ktorych prawdopodobnie nie bedzie na starcie !) Pozniej jak cos bede zmienial !
*** SPIS GRACZY ***
Dyskusja w tym temacie :