GILDIA FORUMOWA - zapisy

LP:33

Nick:RadekSq

Klasa:Hunter

Sub:Assassin

GG:37704755

LP: 34

Nick: WildChild albo CiniMinis

Klasa: Fighter

Subklasa: Guardian (póki co będę jedynym guardianem w gildii o ile czegoś nie przeoczyłem:D)

Kontakt: InGame i TS

Nie wiem, czy zostanę "wpuszczony" do gildii po takim czasie, mimo to chciałbym podać dane i mieć nadzieję, że nie jest już za późno.

Lp: 35

Nick: Glocki

Klasa: Witchblade

Subklasa: Warden

Kontakt: Nie posiadam żadnych komunkatorów (typu gg), możliwy kontakt - TS, czat gry oraz PW na forum :)

Ps. aktualnie posiadam 22 poziom :)

Prosze o wypisanie mnie z gildii

:)

Prosze o wypisanie mnie z gildii

Tak samo mnie

Co do gildii poniewaz nie bylo mnie na forum od poczatku wystartowania gry, niestety pomysl nie wypalil tak do konca. Nie powstala jedna duza gildia, lecz kilka mniejszych ktore sie rozwijaja i wyglada to obiecujaco. Takze powodzenia w grze i do zobaczenia na serwerze :)

Lp:36

Nick:Demun103PL

Klasa:Hunter

Subklasa:Jeszcze nie wiem

Kontakt:skype (quarezzi)

Lp:36Nick:Demun103PLKlasa:HunterSubklasa:Jeszcze nie wiemWiek:14 latKontakt:skype (quarezzi)

Widzisz co jest napisane u gory czy jeszcze w Twojej szkole nie uczyli czytac?

Z tego wzgledu, ze robi sie balagan w temacie o gildii, sporo osob pisze na portalu w komentarzach. Wpadlem wiec na pomysl zrobienia jednego duzego tematu, kazdy by podawal informacje o sobie i potem by znalazlo sie kogos kto by pelnil funkcje lidera, kogos do pomocy, kanal ts i mozna startowac. Mysle ze pomysl dosyc dobry i ze moze wypalic, postaram sie poprosic jakiegos moda, zebym mial prawo do edytowania tego tematu caly czas i zrobie jedna duza liste graczy, tak by bylo latwiej

Legenda :

Lp - Liczba porzadkowa - prosze pisac nastepna liczbe po poprzedniku

Nick - Nick w grze, jesli ulegnie on zmianie to wtedy prosze o PW i zmienie na liscie

Klasa i Subklasa - tlumaczyc nie musze chyba :)

Wiek - tez orientacyjnie

Kontakt - gadu-gadu badz inny komunikator

Informacje do wypelnienia :

Lp:Nick:Klasa:Subklasa:Wiek:Kontakt:

No to zaczynamy ode mnie i licze ze pomysl wypali :) Do dziela. Prosze wpisywac sie do tematu, tylko osoby ktore maja byc zamiar byc dosyc aktywne w grze :)

Bardzo prosze o brak spamu w temacie, wszelkie pytania prosze kierowac do tematu http://mmorpg.org.pl...t-grupy-gildia/ tutaj tylko wpisy z danymi :)

Gdyby pomysl z gildia doszedl w pelni do skutku, pierwsi przyjmowani zostana gracze, ktorzy podali wszystkie informacje na swoj temat !

W spis wpisuje to co podal gracz (czyli uwzgledniam rowniez rasy, ktorych prawdopodobnie nie bedzie na starcie !) Pozniej jak cos bede zmienial !

*** SPIS GRACZY ***

1. IceShield [shaman > Illusionist] [19lat > GG: 187185]
  2. Vizz0r [Hunter > Assasin] [15lat > Skype: dragonix131]
  3. dark69wood [Fighter > Blademaster] [19lat > GG: 6863063]
  4. Sebos [Witchblade->Slayer] [16lat > Skype:hordynski4]
  5. Zixon [Hunter > Assasin] [17lat > brak]
  6. Winek [Fighter > Berserker] [19lat > brak]
  7. Minhell [shaman > Illusionist] [17lat > brak]
  8. Volerix [Hunter > Ranger] [23lata > GG: 1126959]
  9. Delicjusz [Fighter > Blademaster] [19lat > 4174949]
  10. Kruncher [brak] [18lat > 808277]
  11. Noroxer [Hunter > Assasin] [14lat > Skype: a.g.swobodni]
  12. Metsemor [Witchblade > Warden] [21lat > brak]
  13. VampirLordPL [Fighter > Blademaster] [25lat > GG: 3033055 & Skype: vampirlordpl]
  14. EvO.ExT [shaman > Elementalist & Fighter > Blademaster] [19lat > GG: 8692380 & Steam:evo10211021 & Skype; evo1021]
  15. Cwanishh [Hunter > Assasin] [20lat > GG: 9428694]
  16. Ashin [Fighter > Berserker] [18lat > GG: 6866159]
  17. ProGmR [shaman > Taoist] [16lat > GG: 34923580]
  18. Masacree [Witchblade > Warden] [16lat > GG: 19745941 & Skype: michall169]
  19. Averdon [Hunter > Assasin] [15lat > GG: 2667254]
  20. Asmorod [Fighter > Berserker] [16lat > GG: 26646284]
  21. Dainty [brak] [18lat > GG: 3490077]

Dyskusja w tym temacie :