Jaki masz nick oraz czy aktywowałeś konto?
Gildia w rift? (Icewatch)
Zarejestrowałem się na waszym forum.Niestety nie mogę pisać postów tak jakby użytkownik z moja ranga miał ta opcje zablokowana.Pozdrawiam@sensejSory za spam no ale ma to związek z riften.
aktywuj mailem konto, też tak miałem
Aktywowalem i przekierowalo mnie do forum. Mój NIK refejlu. Jak coś to pisze z telefonu lumia 800.
Aktywowalem i przekierowalo mnie do forum. Mój NIK refejlu. Jak coś to pisze z telefonu lumia 800.
- Group Validating
Aktywka nie weszła, zaraz coś z tym zrobimy .
Dzięki. Działa :-]
No to... Ludziska zapisywać się i stwórzmy potęgę w świecie rifta:]
I przestaniesz grać po 3 dniach..
Skoro w mythosie wytrzymałem 7miesiecy, w eligium pol roku, c9 też pol roku a w terze parę miesięcy wiec i tutaj jest szansa ze zostanę na dluzej:-] zresztą ostatnio gram casulowo wiec wiesz ^^ realne życie zarzucilo dużo questow i trzeba je wykonać bo narzeczona jaja oberwie hehe
Jak coś ja jestem chetny nick w grze Paradoks
Z góry chcę poinformować że nie mam zamiaru gildii zakładać, jako że prowadzę już jedną w Neverwinter, i chcę się tylko dowiedzieć ile osób stąd takowej szuka i ktoś mógł by rozkminić coś Ja aktualnie w rifta gram casualowo (kiedy są ewentualne mainteneance w NWO lub po prostu nie ciepiemy Castle Never
), a z tego co widziałem to (nie oszukujmy się) powoli rozpoczyna się "plaga" na czatach
Nie widziałem też takiego tematu, więc może podsunę jakiś pomysł czy coś..
Pozdrawiam