Chetnie skorzystalbym z klucza.
Giveaway - klucze do CBT2
Hey, poproszę kluczyk
Poproszę o kluczyk jeżeli jeszcze zostały.
Ja także bym poprosił
Ja rowniez prosze o kluczyk
jesli mozna to tez chetny
Ostatni klucz poszedł do siwczak, więc giveaway zostaje zakończony.
Jeśli jeszcze zostały to poproszę
Dzięki, właśnie zauważyłem
Kurcze, myślałem że 10k kluczy nie pójdzie tak szybko w dwie godziny.Wiem że trochę źle prosić o klucz z 4 postami na profilu(i to jeszcze tak późno), ale chodzi o to że mój kolega bardzo chciałby ze mną zagrać dzisiaj, ale nie posiada klucza i niestety nigdzie nie mogę dla niego naleźć jakiegoś aktualnego giveawaya. Czy ma ktoś jeszcze na zbyciu jakiś klucz do podarowania (na pw)?
Kurcze, myślałem że 10k kluczy nie pójdzie tak szybko w dwie godziny.Wiem że trochę źle prosić o klucz z 4 postami na profilu(i to jeszcze tak późno), ale chodzi o to że mój kolega bardzo chciałby ze mną zagrać dzisiaj, ale nie posiada klucza i niestety nigdzie nie mogę dla niego naleźć jakiegoś aktualnego giveawaya. Czy ma ktoś jeszcze na zbyciu jakiś klucz do podarowania (na pw)?
Wysłałem Ci klucz na PW.
Witam.
Na ostatni giveaway kluczy do Blade and Soul, spóźniłem się niecałą godzinę. Kolega oświadczył mi, że klucze do CBT2 zeszły bardzo szybko. Niestety mi się nie udało.
Jakby ktoś miał niepotrzebny klucz, chętnie bym go przyjął, z góry dzięki.
Witam.Na ostatni giveaway kluczy do Blade and Soul, spóźniłem się niecałą godzinę. Kolega oświadczył mi, że klucze do CBT2 zeszły bardzo szybko. Niestety mi się nie udało.Jakby ktoś miał niepotrzebny klucz, chętnie bym go przyjął, z góry dzięki.
Wysłałem na PW.
Jeżeli jest jeszcze możliwość to też bym poprosił o klucz Q_Q
Chętnie przygarnę jeśli jest jeszcze taka opcja
jesli ktos ma to tez przyjme:)
Wysłałem Wam kluczyki @Lenju i @Oldman.
Edit: Poszedł kluczyk @ FreeZeR
Mialem nocke w pracy i nie zdazylem zdobyc keya Chetnie bym pogral w koncu weekend.
Również bym chciał zagrać, jakby się coś znalazło byłbym wdzięczny