ja moge zagrac jakis namiar na ts3?
Global agenda zaskoczenie robimy grupe
Ja bym mógł dołączyć, ale dopiero pobieram grę i nie wiem czy mi się spodoba...
Po przetestowaniu stwierdzam, że gra to przechuj i jak coś to pisać nick Erannohn - Assault lvl 8
Ok giera naprawde fajna, jak cos to pisac do :tornadoo lvl 7 Reacon ;D
Dobra po troszke dłuższym gameplay'u stwierdzam iz gra jest naprawde za***ista, lecz niestety nie na moj komputer ;(( Trzeba miec bez kitu niezla machine aby pociagnec ta gre.
to kto gra ?? nick:erchaix
Dołączam się i już gram 16 lvl recon nick Proniero
Wszyscy reconem graja lol
Ja chętnie zagram, mam już 75%, a jak coś to Assault- Kasinael
Nick: Wendith
Klasa: Medic
lvl: 21+
ts3.lameday.net 9987
kanał ts3: Nie wiem czy będe grał , ale raczej tak. Wbijajcie na tsa
Jak mi się spodoba to dołączę się do grona:)
Gram z dwoma znajomymi, posiadamy własny serwer mumbla (ja jestem administratorem) na 50 slotów. Mam jednak pewien problem z tą grą- nie mogę kooperować z kumplem, stoimy w tych samych miejscach a sie nie widzimy, tak jakbyśmy byli na innych serwerach. Możemy natomiast zrobic party, ale w dalszym ciągu jesteśmy jakby w "odrębnych instancjach".
Ja na 100% Będę Grać Ale Dopiero Jutro koło 15
W nocy będę "Download" XD
Wypisz mnie. Gra nie działa i nie mam zamiaru się dalej męczyć.
Gram z dwoma znajomymi, posiadamy własny serwer mumbla (ja jestem administratorem) na 50 slotów. Mam jednak pewien problem z tą grą- nie mogę kooperować z kumplem, stoimy w tych samych miejscach a sie nie widzimy, tak jakbyśmy byli na innych serwerach. Możemy natomiast zrobic party, ale w dalszym ciągu jesteśmy jakby w "odrębnych instancjach".
a jesteście na tym samym kanale??
Też chętnie zobaczę grę. Po komentarzach widać że porządna, ale też dopiero o 15, 16. Ponieważ mam szkołę a w nocy będę download robił.
a jesteście na tym samym kanale??
co znaczy kanale? Proszę o dokładny opis co powinniśmy zrobić, z góry dziękuję.
Jak jesteście w tej bazie i są te drzwi do wyjscia na pustynie to chyba z lewej albo prawej strony sa takie jakby kabiny, podchodzisz wciskasz klawisz i tam wybierasz kanał jak dobrze pamiętam....
Działa, bardzo dziękuje za pomoc
dobra pod zaskoczeniem dzisiejszego newsu o global agendzie chciałbym zebrać jak najliczniejszą grupę do gry
szukam graczy z zapałem i kultury języka
ktoś by mógł założyć ts3 najlepiej żeby szło pogadać
spoko to zapraszam do postowania najlepiej żeby było przynajmiej maks 10,20 osób
osoby które zapiszę post wpisze ich do pierwszego postu
gracze:
Thequartz
DamianC93
awake123
naadir22
Maharq