Nick: VAT / Remy
Klasa: Archer
Nick: VAT / Remy
Jeszcze takie pytanie...
Jak ktoś będzie od razu od 6 w grze i na ts, to będzie odrazu przyjęty, czy trzeba czekać, aż te 35 osób dojdzie do gildi, a potem np. ja?
Nick: Tenshi
Klasa: Shaman
Byles na spotkaniu? Jesli tak, to masz pierwszenstwo.
Przepraszam że drugi raz pytam ale mi nie odpowiedziano, nie grałem w cbt i chciałbym widzieć czy w itemach jest podział na płeć czy też itemy są dla klasy niezależnie od płci.
Nie ma. Jest tylko podzial na Armory, Robe itp.
Nie, nie było mnie ;/
Może gdzieś to już było, ale nie zauważyłem: Osób na TS było ponad 30, a ile jest miejsc w gildii na początek? Też 30?
Nick: Tidikey
klasa: Archer
sorki, za spam, ale znowu moje pytanie xD
Na którym channelu zaczynam i czy wgl będziecie przed 6 na TS? Bo nie wiem czy wbijać
na 1/2 pytań odp jest w topicu na 1/4 odpowiedzieć sobie sami możecie bo to pytania retoryczne raczej...
No nic do jutra. Ja na 100 % będę o szóstej żeby zgarnąc " ten " nick. Jak coś chętnie pobiję w party lub popiszę ( o tej godzinie w rodzinie jeszcze śpią).
Nick: Reymondek
klasa: jeszcze nie wiem będę wiedział jutro o 6:00
Pozdrawiam
A ja mam takie małe pytanko.
Czy w gildii tej będzie tzn. system "go2pro", czyli jeśli jesteś za bardzo w tyle to po prostu wylatujesz?
Pytam się bo nie wiem, a na grę zbyt dużo czasu nie mam. Jak wiadomo, praca, szkoła, zespół...
Bo jeśli typowy Casual, który wejdzie do gry na max 5h tygodniowo, nie ma tutaj miejsca to niestety muszę się wypisać...
Nick: Tobix
Tez macie problem, ze podczas wybierania serwera dostajecie "discconecta" w d*p* ?
P.S Nie bylam na spotkaniu, gdyz moja mama byla chora, a moj tata pracuje w Warszawie. Musialam gotowac obiad i kupic leki. Szczerze? Wazniejsze dla mnie bylo zdrowie mamy niz wejscie na TS'a.
Tez macie problem, ze podczas wybierania serwera dostajecie "discconecta" w d*p* ? P.S Nie bylam na spotkaniu, gdyz moja mama byla chora, a moj tata pracuje w Warszawie. Musialam gotowac obiad i kupic leki. Szczerze? Wazniejsze dla mnie bylo zdrowie mamy niz wejscie na TS'a.
Szczerze? Kogo to obchodzi?
Są jakieś DCki właśnie. Możliwe, że przeciążenie serwa lub wsadzają drugi serwer XD(dodali właśnie chanel 4 dla s1)
Przepraszam Cie bardzo ale po co te docinki? To bylo moje usprawiedliwienie....
Nick: Isen
Klasa: Assassin