Golden Towns - sposob na zarobek + poradnik

Dodany jest rowniez zwykly link , reflink jest TYLKO po to jesli ktos chce pomoc , z racji ze sam stworzylem ten poradnik i teraz nim sie dziele . Mysle wiec ze administracja wezmie to pod uwage , dlatego dalem 2 linki ! Kazdy ma wolna wole , dlatego daje im i sobie szanse na to zebym ja im mogl pomoc.

Ja osobiscie zaczalem dosc niedawno , ale mam paru znajomych ( pokazali mi ) dostali wplaty na PP i nie tylko :)

Podbijam , gra wstawila cos noweog mianowicie automatyczne skupowanie golda , 5 euro za sztuke. Pozdrawiam

Oplaca sie skupowac ?

Wiec tak kupno goldow przyspiesza cie niejako i to bardzo , moj brat kupil i w sumie w 3-4 dni mial tyle co ja w UWAGA miesiac !

Sporo polakow tak zrobilo i teraz ich konta warte sa tysiace :/

wiadomosc jednego z w sumie najbogatszych tam polakow :

"zaczynałem z małym wkładem (100 euro) więc wszystko do tej pory inwestowałem (miasto, akcje miast, obligacje państw i zakup referali). Teraz powoli myślę o konsumpcji części zysków wink.png , w akcjach około 60 Goldów, 28 goldów luzem i ponad 80 referali wartych kilkaset goldów"

Kilka dni temu rozpocząłem swoja przygodę z tą ciekawą i darmową gra przeglądarkową. Argumentem ktĂłry przekonał mnie do sprubowania swoich sił w tym symulatorze budowy miasta z rozwiniętymi elementami polityki i akcji militarnych, był fakt, że wydobyte w grze złoto można bez problemu wymieniać na prawdziwe euro! Cała idea gry polega na tym aby zdobyć jak najwiecej złota i rozwinąc miasto. Złoto można zdobywać na wiele sposobĂłw najpopularniejszym jest wybudowanie kopalni złota i własne wydobycie. Można toczyć wojny z innymi państwami i pobierac od nich podatki.

Nie wspomniałem jeszcze o najważniejszym. Aktualnie cena za 1 sztuke złota wynosi 5 euro! Obsługiwane w grze sposoby płatności to ;Paypal, Payza, MoneyBrokers, Neteller, BitCoin, WesternUnion.

Zapraszam do rejestracji

www.goldentowns.com

Do zobaczenia w grze!

W razie pytan, pomocy na początku co i jak piszcie

pozdrawiam

warn_ico.png
Warn za reflink. - Might

ja podalem reflinka oraz czystego

kazdy powinien miec wybor czy pomoc polakowi czy losowemu graczowi rejestrujac sie z linka

czysty www.goldentowns.com

warn_ico.png
Cześć. Możliwe, ale regulamin forum na którym wrzucasz ten reflink jest jasny i klarowny i proszę o przestrzeganie go, bo zostaniesz znowu ukarany warnem ~ NS

mod_ico.png
Mówiąc w skrócie: każdy reflink i nie ma tu znaczenia czy podasz czysty link czy nie, podlega warnowi :)

~Leman

to czemu w innych tematach sa reflinki i nie sa usuniete?

są równi i równiejsi - polska, dlatego wyemigrowałem ;)

mod_ico.png
Oj, wcale nie :) mało modów jest. My nowi dopiero co się uczymy sprawnie działać. Jeżeli widzisz coś niezgodnego z regulaminem, warto użyć funkcji "zgłoś" lub po prostu napisać pm'a do mnie czy innego moderatora

~Leman

to czemu w innych tematach sa reflinki i nie sa usuniete?

Jeden z wielu tematów w których jest Ref Link wyszczególniony i nie został usunięty,oraz nie dostał warna to np. http://mmorpg.org.pl...e-gry-na-steam/

Nie wiem jak to działa,że jedni dostają a drudzy nie,może losowanie jest....

Gra jest bardzo ciekawie rozwinięta,gram już trochę przed twoim postem i będę grał,gdyż można na prawdę dobre pieniążki z tej gry wyciągnąć.Pozdrawiam :)

mod_ico.png
Zaraz się tym zajmę, jeżeli widziałeś gdzieś jeszcze zapraszam na priv

~Leman

zapraszam do rejestracji www.goldentowns.com

mod_ico.png
Nie rób tego z czystej złośliwości. Napisz na pw to o tym pogadamy ~ NS

to powiedz mi czemu typ w pierwszym poscie ma wstawionego linka? a ja nie moge wstawic?

warn_ico.png
Double post

~Leman

co double post? nie mozecie mi odpisac na zadane pytanie? CZEMU U m1ke W POSCIE NIE USUNELISCIE REFLINKA? czyżby kolega?

mod_ico.png
Triple post. Napisz do Northen Star tak jak prosiła. Ostatni raz bez punktów :).

Nie został usunięty, bo dopeiro teraz temat został zgłoszony. Nikt wcześniej tego nie zauważył.

Beka z modów na tym forum, jeśli ktoś rejestruje się z reflinka to każdy na tym korzysta bo wtedy prowizje zostają w Polsce, a tak się składa, że Polska to najliczniejsze państwo w grze. Jeśli ktoś chciałby mój ref (sam rejestrowałem się od Polaka który jest 24 w rankingu) to zapraszam na pw ;)

Ogólnie kilka porad:

- Nie budujcie bezsensownie nowych fabryk, czy tam innych rzeczy. Ulepszajcie to co jest już w grze czyli drogi, domy fabryki. Fabryki ulepszamy tylko takie jak drewno, warzywa, kamień, mięso. Żelazo i glinę można początkiem olać bo jest nie potrzebna, a można ją przecież kupić za drzewo, czy tam kamień.

Na 2 poziomie:

- Domy, domy - na dole jest 6 domków które jak najszybciej trzeba ulepszyć, więc budujemy niżej market, ulepszamy 3 domy na 2 poziom, obok budujemy policje i straż, za kościołem dajemy szkołę, robimy 2 pracowników do policji i straży wtedy możemy ulepszyć market na 2 poziom dzięki czemu ZWIĘKSZAMY OBSZAR JEGO DZIAŁANIA.

Poziom Happiness, trzymać jak na najwyższym poziomie, uważać żeby poziom Storage nie był na 100% bo wtedy surki przepadną.

GL !

Ps.

Gdyby ktoś chciał zarejestrować się z mojego ref to zapraszam, jestem aktywnym graczem, wiec nic nie stracicie :P Lepiej jak prowizja leci do Polskiego gracza niż do jakiegoś Rumuna czy Turasa których pełno w tej grze.

mod_ico.png
Regulamin pisali ludzie mądrzejsi od nas, trzeba go przestrzegać. - Might

Potwierdzam info od Calvexa

Co trzeba zrobić , żeby móc upgradować budynki ?

Doprowadzić drogę na odpowiedni lvl. Jeżeli chcesz mieć 2lvl budynku analogicznie musisz posiadać 2lvl drogi i w przypadku niektórych budynków - inny budynek :)

Brak polskiej wersji może wielu odepchnąć od tej gry. Szkoda

I słusznie czyni odpychając większość... niegrzeszącą inteligencją. Angielski trudny nie jest, w pojęciu ogólnym jak i w samej grze. Uczyć się, a nie biadolić.

Pominę milczeniem dziesiątki poradników, które krok po kroku i w języku naszych ojców tłumaczą, jak poradzić sobie przez pierwsze kilka (tygo)dni, a tyle chyba wystarczy coby zrozumieć, jak jeden z drugim budynkiem działają.

Tzn. ta gra nie jest dla każdego, gry strategiczne cechują się tym, że trzeba czasem użyć mózgownicy, dlatego może niektórych ta gra odpycha hehe ;) A co do Polskiej wersji, wystarczą podstawy angielskiego, żeby zrozumieć co i jak, zresztą jak skasio napisał jest masa poradników tłumaczących grę, co budować, kiedy budować etc.

Polacy są najliczniejszą nacją w grze, więc może kiedyś powstanie polska wersja, tylko po co ? :P

Ja również napisałem podobny temat lecz został zamkniety bo podałem reflink. Nie wiem gdzie go moderator widział jak go nie było. Było napisane, że jak ktoś chce pomóc to zapraszam na mój profil tam znajdziecie reflink. Czytajac regulamin to on nie zabrania umieszczania linków w swoim profilu. ŻENADA

"Zakazane jest umieszczanie w postach, sygnaturach, statusach i każdym innym miejscu linków referencyjnych"

W każdym innym miejscu

Radzę przestań spamować ciągle tym tematem bo zostaniesz zbanowany.