Beka z modów na tym forum, jeśli ktoś rejestruje się z reflinka to każdy na tym korzysta bo wtedy prowizje zostają w Polsce, a tak się składa, że Polska to najliczniejsze państwo w grze. Jeśli ktoś chciałby mój ref (sam rejestrowałem się od Polaka który jest 24 w rankingu) to zapraszam na pw ![;)]()
Ogólnie kilka porad:
- Nie budujcie bezsensownie nowych fabryk, czy tam innych rzeczy. Ulepszajcie to co jest już w grze czyli drogi, domy fabryki. Fabryki ulepszamy tylko takie jak drewno, warzywa, kamień, mięso. Żelazo i glinę można początkiem olać bo jest nie potrzebna, a można ją przecież kupić za drzewo, czy tam kamień.
Na 2 poziomie:
- Domy, domy - na dole jest 6 domków które jak najszybciej trzeba ulepszyć, więc budujemy niżej market, ulepszamy 3 domy na 2 poziom, obok budujemy policje i straż, za kościołem dajemy szkołę, robimy 2 pracowników do policji i straży wtedy możemy ulepszyć market na 2 poziom dzięki czemu ZWIĘKSZAMY OBSZAR JEGO DZIAŁANIA.
Poziom Happiness, trzymać jak na najwyższym poziomie, uważać żeby poziom Storage nie był na 100% bo wtedy surki przepadną.
GL !
Ps.
Gdyby ktoś chciał zarejestrować się z mojego ref to zapraszam, jestem aktywnym graczem, wiec nic nie stracicie
Lepiej jak prowizja leci do Polskiego gracza niż do jakiegoś Rumuna czy Turasa których pełno w tej grze.
Regulamin pisali ludzie mądrzejsi od nas, trzeba go przestrzegać. - Might