Witam poszukuje gry RPG, najlepiej z elementami akcji, tak jak Wiedźmin 2 (tak wiem nie ma na ps3). Zależy mi również na tym aby jej przejście trwało więcej niż 30h. Najlepiej gdyby można było grać na dwa pady- niekoniecznie. Ostatnio przypadło mi do gustu Lord of the Rings: War in the North, jednak było nieco za krótkie. Prosiłbym o coś w podobnych klimatach.
Gra RPG ps3
na dwa pady (multiplayer) to polecam LOTR:Podbój, niestety gra akcji, ale w klimatach fantasy (no w końcu władca pierścieni ), ale skoro War in the North ci przypadł...
a tak na serio to fajny jest dragon age 2, dosyć długo się przechodzi, akcja na każdym momencie, ma też elementy strategii, musimy walczyć z głową, a nie bezsensownie nawalać, trza układać taktyki (na poziomach trudności normalny+), jest jeden minus: mapki misji często się powtarzają: te same jaskinie, podziemia... ale ogólnie rzecz biorąc nie jest źle.
HUNTED DEMON'S FORGE-świetna gra możliwość gry na podzielonym ekranie oraz(chyba) na multi może przejście gry nie zajmuje 30h (nie wiem dokładnie ile grałem tuż po premierze) ale daje wielką frajdę i jej cena jest (już teraz) dość nisko więc polecam
Skyrim lub Fable.
Skyrim. Co prawda nie da rady grać na dwa pady, ale przejście gry zajmie na pewno dużoooo ponad 30 godzin. Osobiście gram już 27 godzin, a wątku fabularnego zrobiłem tylko kilka misji.
Gry akcji z lekką nutą rpg mogą być. Co do DA2, to wydaje mi się, że jedynka była lepsza (przeszedłem) i odtrąca mnie właśnie to, że mapki się często powtarzają i na ps oczekuje czegoś dynamiczniejszego. Skyrima mam aktualnie na piecyku więc nie kupię. Na liczniku 50h i uważam, że gierkę dopiero liznąłem. Aktualnie zastanawiam się na podbojem i kuźnią demona ale proszę o dalsze propozycje. Jak wspominałem mile widziana akcja+rpg. To 30h po prostu tak napisałem- War in the North przeszedłem z bratem w niecałe 13h, a uważam, że można było wycisnąć więcej.
Deus Ex Human Revolution oraz Demon souls albo Dark Souls.
Kingdom of Amalur jest całkiem niezłe.
Witam poszukuje gry RPG, najlepiej z elementami akcji, tak jak Wiedźmin 2 (tak wiem nie ma na ps3). Zależy mi również na tym aby jej przejście trwało więcej niż 30h. Najlepiej gdyby można było grać na dwa pady- niekoniecznie. Ostatnio przypadło mi do gustu Lord of the Rings: War in the North, jednak było nieco za krótkie. Prosiłbym o coś w podobnych klimatach.