Graba znów na YT

Jeśli można to wykorzystam ten temacik do informowania o nowych filmach :) Jeszcze wczoraj pojawiły się 2 nowe:

Zapraszam do oglądania i komentowania :)

...Co było a nie jest nie piszę się w rejestr...

Szybki rzut okiem na "w prawo napierdzielankę" Castle Crashers :)

Super ze wróciłeś :)

Jestem na TAK :)

Wczoraj pojawił się kolejny filmik :) Tym razem to początek nowej serii: Para Gra (Brunecia & Graba). Pierwszą grą, którą wzięliśmy na ruszt jest Castle Crushers i muszę powiedzieć, że mieliśmy sporo śmiechu przy tej grze :) Zachęcam do oglądania i komentowania

Witam :) Pojawił się kolejny filmik - tym razem jest to krótki gameplay z gry They Bleed Pixels. Zapraszam do oglądania i komentowania:

[media=]

Jeszcze z takich informacji - moja dziewczyna założyła swojego FB i możliwe, że niebawem będzie również tworzyła jakiś swój content :) Zainteresowanych odsyłam na http://facebook.pl/Bruneci4

576418_204225233044454_351150391_n.jpg

uuuuuuuuuuu double post xD będzie warn

Wszystko jest uzgodnione z Guru więc może nikt nie będzie krzyczał :P

Tymczasem zapraszam do oglądania nowych materiałów :)

Na pierwszy ogień polecam 3ci odcinek serii Para Gra, gdzie dalej przechodzimy śmieszną grę Castle Crashers

Drugi filmik to początek mojej przygody z trybem Ultimate Team w grze Fifa 13. Założyłem swój team o nazwie GrabaGra Team i będziemy walczyć o możliwość gry z najlepszymi klubami. Zobaczymy co z tego wyjdzie. Liczę na Wasz doping ;)

[media=]

Proszę o opinie czy taka forma tej serii Wam się podoba.

OGŁOSZENIE!

Dodatkowo chciałbym ogłosić, że organizuję sezon widzów w grę Fifa 13. Prosiłbym zainteresowanych o wpisywanie się na FB http://facebook.pl/GrabaGra Ewentualnie jeżeli nie macie FB to zróbcie to tutaj. Zasady sezonu będą jeszcze opracowywane i niebawem zostaną ogłoszone. Oczywiście będę przygotowywał tabelki itp itd :) Swoje mecze będę wrzucał na FB, a jeżeli będzie taka możliwość - również mecze widzów. Czekam na Wasze zgłoszenia :)

Parafrazując J23: Graba znowu nadaje.

I dobrze:D

Tylko przewalone bo znowu człowiek się uzależni:D

Ja czekam na twoje streamy z NBA 2k11 12 albo 13.

Ogłoszenie - krótka forma wypowiedzi, w której autor ogłasza coś odbiorcy. W ogłoszeniu treść powinna być maksymalnie streszczona, przy czym zawarte powinny być wszelkie niezbędne informacje.W ogłoszeniu muszą się znaleźć takie informacje jak:kto ogłasza?co ogłasza?jak można się z osobą dającą ogłoszenie skontaktować?w jakich godzinach można się skontaktować z osobą dającą ogłoszenie?

Nadal twierdzisz że to była informacja? Jeśli tak to jesteś żałosny i niedouczony. Pozdrawiam.

grabagra.png

Witam ponownie wszystkich :) Po takim czasie stagnacji postanowiłem ponownie wrócić do tworzenia jakiegoś contentu :) Nie będą to na razie streamy, ale podziałam trochę na YouTube :) Do całej afery nie chciałbym już wracać tylko o niej zapomnieć. Różne wnioski zostały wyciągnięte, teraz trzeba po prostu działać :) Mam nadzieję, że dacie mi kolejną szansę. Zapraszam do oglądania. Na pewno na kanale pojawi się jakaś seria związana z grami MMO. Jeszcze dopieszczam szczegóły tej serii ;)

A tymczasem pierwszy filmik:

Czekam na Wasze opinie i konstruktywną krytykę.

Pozdrawiam,

Graba