Jeśli można to wykorzystam ten temacik do informowania o nowych filmach Jeszcze wczoraj pojawiły się 2 nowe:
Zapraszam do oglądania i komentowania
Jeśli można to wykorzystam ten temacik do informowania o nowych filmach Jeszcze wczoraj pojawiły się 2 nowe:
Zapraszam do oglądania i komentowania
...Co było a nie jest nie piszę się w rejestr...
Szybki rzut okiem na "w prawo napierdzielankę" Castle Crashers
Super ze wróciłeś
Jestem na TAK
Wczoraj pojawił się kolejny filmik Tym razem to początek nowej serii: Para Gra (Brunecia & Graba). Pierwszą grą, którą wzięliśmy na ruszt jest Castle Crushers i muszę powiedzieć, że mieliśmy sporo śmiechu przy tej grze
Zachęcam do oglądania i komentowania
Witam Pojawił się kolejny filmik - tym razem jest to krótki gameplay z gry They Bleed Pixels. Zapraszam do oglądania i komentowania:
[media=]
Jeszcze z takich informacji - moja dziewczyna założyła swojego FB i możliwe, że niebawem będzie również tworzyła jakiś swój content Zainteresowanych odsyłam na http://facebook.pl/Bruneci4
uuuuuuuuuuu double post xD będzie warn
Wszystko jest uzgodnione z Guru więc może nikt nie będzie krzyczał
Tymczasem zapraszam do oglądania nowych materiałów
Na pierwszy ogień polecam 3ci odcinek serii Para Gra, gdzie dalej przechodzimy śmieszną grę Castle Crashers
Drugi filmik to początek mojej przygody z trybem Ultimate Team w grze Fifa 13. Założyłem swój team o nazwie GrabaGra Team i będziemy walczyć o możliwość gry z najlepszymi klubami. Zobaczymy co z tego wyjdzie. Liczę na Wasz doping
[media=]
Proszę o opinie czy taka forma tej serii Wam się podoba.
OGŁOSZENIE!
Dodatkowo chciałbym ogłosić, że organizuję sezon widzów w grę Fifa 13. Prosiłbym zainteresowanych o wpisywanie się na FB http://facebook.pl/GrabaGra Ewentualnie jeżeli nie macie FB to zróbcie to tutaj. Zasady sezonu będą jeszcze opracowywane i niebawem zostaną ogłoszone. Oczywiście będę przygotowywał tabelki itp itd Swoje mecze będę wrzucał na FB, a jeżeli będzie taka możliwość - również mecze widzów. Czekam na Wasze zgłoszenia
Parafrazując J23: Graba znowu nadaje.
I dobrze:D
Tylko przewalone bo znowu człowiek się uzależni:D
Ja czekam na twoje streamy z NBA 2k11 12 albo 13.
Ogłoszenie - krótka forma wypowiedzi, w której autor ogłasza coś odbiorcy. W ogłoszeniu treść powinna być maksymalnie streszczona, przy czym zawarte powinny być wszelkie niezbędne informacje.W ogłoszeniu muszą się znaleźć takie informacje jak:kto ogłasza?co ogłasza?jak można się z osobą dającą ogłoszenie skontaktować?w jakich godzinach można się skontaktować z osobą dającą ogłoszenie?
Nadal twierdzisz że to była informacja? Jeśli tak to jesteś żałosny i niedouczony. Pozdrawiam.
Witam ponownie wszystkich Po takim czasie stagnacji postanowiłem ponownie wrócić do tworzenia jakiegoś contentu
Nie będą to na razie streamy, ale podziałam trochę na YouTube
Do całej afery nie chciałbym już wracać tylko o niej zapomnieć. Różne wnioski zostały wyciągnięte, teraz trzeba po prostu działać
Mam nadzieję, że dacie mi kolejną szansę. Zapraszam do oglądania. Na pewno na kanale pojawi się jakaś seria związana z grami MMO. Jeszcze dopieszczam szczegóły tej serii
A tymczasem pierwszy filmik:
Czekam na Wasze opinie i konstruktywną krytykę.
Pozdrawiam,
Graba