Gry o byciu tym ,,złym"

Manhunt - polecam serdecznie :D

Postal 1 i apokalipsa w weekend - tylko tam nie jesteśmy w sumie złym tylko po prostu idziemy kupić mleko a wszystko samo się jakoś pier......

Ktoś podał Dragon age tylko tam skupiamy się bardziej na moralności niż byciu dobrym lub złym

Fable: zagonione opowieści jeden z najlepszych rpgów ihaveeverplayed

Można też pograć w np. callofduty jako nazista i wtedy też bd zły :D

Manhunt - polecam serdecznie Postal 1 i apokalipsa w weekend - tylko tam nie jesteśmy w sumie złym tylko po prostu idziemy kupić mleko a wszystko samo się jakoś pier...... Ktoś podał Dragon age tylko tam skupiamy się bardziej na moralności niż byciu dobrym lub złymFable: zagonione opowieści jeden z najlepszych rpgów ihaveeverplayed

To Postal 2 :)

Jedynka to trochę inna gra ;)

5254.jpg

@Szturmowiec, rzeczywiście nie o 1kę mi chodziło :D W sumie to można by do zestawienia dodać nawet i słabą 3kę.

Cała seria Legacy of Kain, w szczególności postać Kaina, którego celem jest władza wampirów nad ludzkością.

Dziwne że jeszcze nikt nie wspomniał o Black & White (1 & 2), gdzie mogliśmy być typowo złośliwym bogiem. :)

Infernal!!!

http://www.gry-online.pl/S016.asp?ID=4892

Mass Effect cała seria.Kotor 1 i 2 (przy jedynce faktycznie szczękę będziesz zbierał z podłogi)Neverwinter Nights 1 i 2 plus dodatkiDragon Age 1 trochę też można być złym, choć to zależy od punktu widzenia, co jest tam na prawdę złe.Vampire: BloodlinesHeroes of The Storm grając jako Diablo (żart )
Z ME przeszedłem tylko dwójkę i tam jest raczej zło i mniejsze zło niżeli zło do szpiku kości.
Aż się dziwię że nikt jeszcze tego nie napisał Stubbs the zombieCzy jest coś lepszego od bycia zombiakiem i tworzenia własnej hordy mózgożerców?
Zachęciłeś mnie. Nudne jest już zabijanie zombiaków, zamieńmy się z nimi miejscami xd.
Manhunt - polecam serdecznie Postal 1 i apokalipsa w weekend - tylko tam nie jesteśmy w sumie złym tylko po prostu idziemy kupić mleko a wszystko samo się jakoś pier...... Ktoś podał Dragon age tylko tam skupiamy się bardziej na moralności niż byciu dobrym lub złym Fable: zagonione opowieści jeden z najlepszych rpgów ihaveeverplayed Można też pograć w np. callofduty jako nazista i wtedy też bd zły
Grałem w postala, ale to co tam zobaczyłem zniszczyło mi mózg już na zawsze
Dziwne że jeszcze nikt nie wspomniał o Black & White (1 & 2), gdzie mogliśmy być typowo złośliwym bogiem.
Grałem w dwójkę i wolałem być raczej "fajnym" bogiem xd.
Manhunt ;P

To nie horror... to skradanka gdzie sie zabija na rozne sposoby :)

Darkness II jakby nie patrzec jestes tym zlym ktory posiada moc "ciemnosci"

Assassin Creed Rouge bedziesz gral tym zlym :) w sensie do tej pory sie gralo assasynami teraz to bedzie templariusz :) ale na tym lapku co podajesz w opisie raczej nie ma szans :)

Witam! Poszukuję ciekawych gier gdzie protagonistą jest zła postać jak np. w Overlord lub Dungeon Keeper. Z góry dziękuję za Wasze propozycje.