Guardians Of Ember - w czym problem?

A to nie wiedziałem, myślałem, że tylko steam

Fajny motyw jest z miningiem, tu nie usniesz :), chyba coś podobnego jest w Warframe

Najpierw musisz znaleźć złoże za pomocą urządzenia, postawić maszynę wydobywczą, a później obronić, bo maszynka wabi okoliczne potwory.

i poradnik jak nie grać pvp xD

chciałem kupić ten zestaw bundle ale kiedy próbuję zapłacić to wywala mi napis, że transakcja została anulowana. Powodów może być wiele itp...

Najpierw podawałem kartę, środki są, limit jest wszystko ok, nie działało to chciałem przez paypal, jak tylko zaznacze paypal i chce przejść dalej to zamiast na paypal mnie przekierować to znowu anuluje, ktoś coś?

ja normalnie przelałem kaske na paypala i nim płaciłem 0 problemów, moze cos zle robisz ?

@n00tyet yes zalozył pokój i postanowiłem zobaczyc z czym to sie je obil mnie i do koniec nie widziałem wtf ? XD dopiero poźniej zczaiłem ze postawil wieżyczkę xD

a co ten gosc na pvp mial wiekszy level ?

Przecież tam się nie da czegokolwiek zrobić zle. Zakladam konto, zamawiam bundle, przechodzę do płatności, wybieram paypal, przelogowuje mnie na paypala... a zamiast mnie przelogowac to wywala napis że zostało anulowane...

chciałem kupić ten zestaw bundle ale kiedy próbuję zapłacić to wywala mi napis, że transakcja została anulowana. Powodów może być wiele itp...

Najpierw podawałem kartę, środki są, limit jest wszystko ok, nie działało to chciałem przez paypal, jak tylko zaznacze paypal i chce przejść dalej to zamiast na paypal mnie przekierować to znowu anuluje, ktoś coś?

Mam ten sam problem :(

a macie odpowiednia ilość środków na koncie ? u mnie tak było jak było za mało

ps za robienie daily archiwmentów zarabia sie walute do item shopa

Próbujesz nas obrazić? :) Środki są.
Tylko na karcie mam numer CVV a wymagają CVC :D
Przez paypal też nie idzie zapłacić :(

Poddaje się z drugą kartą jest to samo :(

problem wygląda jakby był u nich bo jak chcesz zaplacic przez paypal to powinno Cie przekierowac na strone paypal a nie przekierowuje tylko wywala anulowanie transakcji...

@DxTrax możesz się normalnie polączyć ze stemem? Pytam ogólnie, nie przy zakupie.

problem wygląda jakby był u nich bo jak chcesz zaplacic przez paypal to powinno Cie przekierowac na strone paypal a nie przekierowuje tylko wywala anulowanie transakcji...

@DxTrax możesz się normalnie polączyć ze stemem? Pytam ogólnie, nie przy zakupie.

za 3 razem dopiero udało mi się połączyć ze steamem

mi sie nie laczy a w odpowiedzi przylo mi ze moze to byc problemem z nieaktualnym steamem, tylko nie widze powiazania steama z platnoscia paypal przez strone nie wymagajaca steama....

Jak ktoś ma kodzik na GoE z ktorego nie będzie korzystał, to chetnie przygarne przez PW.

Moge kopsnąc za niego pare zł na konto, ale kupno całego bundla mnie nie interesuje.

Dzisiaj, płatność przez Paypala normalnie poszła :) będę grał w grę :D

Dodawać mnie do frendsow Ukryty to jak będę w grze do gildii dodam(nie jest polską gildia bo za mało nas), pomogę tyle ile będę umiał, a o resztę można będzie pytać osoby które wbiły lvl capa - bardzo pomocne.

ehh ja już wypróbowałem kilka postaci ale jakoś nie mogę znależć czegoś ciekawego, jakie kombinacje polecacie do sprawnego solo grindowania?

Każda ja praktycznie gram sam archerem i z dungami nie mam najmniejszego problemu nawet na hardzie, jest sporo filmów na ten temat i każdą postacią da się efektywnie czyścić no chyba że robiłeś do 15 levelu bo po 30 wskakują dodatkowe opcje do elementów uzbrojenia, także samemu można już sporo modyfikować, po 30 już masz w miarę skile rozwinięte a po 40 craftujesz już sam eq.

Ja od początku gram archerem jak dobije do końca to zrobię sobie battlemaga bo niszczy system :-)

battlemaga czyli knight/arcanist czy arcanist/knight?

właśnie to mnie denerwuje w tej grze, że nie można mieszać pasywek z dwóch różnych klas...

Wymienię kluczyk do wiedźmina 2 edycji rozszerzonej za klucz do tej gry.

Klucz na gog.

klucz do wiedzmina 2 za friko dają teraz LOL sam przed chwilą dostałem

Jest nas już całkiem pokaźna liczba oby tak dalej :), niezdecydowanych i znudzonych dalej zapraszam do gry :)