nie wiadomo kiedy
Guild Wars 2 Beta Sign-up
Szypko Szypko !!!!^^
Szybko pisze się przez "B" --> "szybko"
Szybko pisze się przez "B" --> "szybko"
yyy... wiem jak byś nie zauważył wcześniej jest napisane poprawnie więc powinieneś wywnioskować ze napisałem to specjalnie .
Ja już 2 meila wysłałem i nadal czekam.
Kupiłem ich cała poprzednia kampanie gw wraz z dodatkiem do gw2 też mnie wpuścić chamy xd.
Kur.. error wywala przy sprawdzaniu, przeciążyliśmy system xDD
Ja już 2 meila wysłałem i nadal czekam.Kupiłem ich cała poprzednia kampanie gw wraz z dodatkiem do gw2 też mnie wpuścić chamy xd.
Ja tak samo.
Kurde jak się nie dostane to się tam pofatyguje.
To już chyba jedyne MMO w jakie będę grał, w resztę zwątpiłem xD więc wpuszczać mnie chamy
Nieważne jaka ta gra będzie,dla mnie będzie najlepsza EVER!!!
Nieważne jaka ta gra będzie,dla mnie będzie najlepsza EVER!!!
Ee...Err...Error. Error. Wykryto Fanboy'a. Uruchamianie systemów obronnych. 3..2..1.. Systemy obronne włączone. Ochrona przed fanboy'ami wynosi 76%.
Jak dla mnie to narazie najciekawsza gra na horyzoncie, zostaje jeszcze D3 ,PoE, Tera i ArcheAge, innych nie widze, a d3 nawet watpie ze kupie, poe b2p pewnie bedzie to raczej kupie, ale zanim będzie to hoho, tera- gram na tyle mało że szkoda kasy mi na abonament, archeage to samo. tak wiec zostaje gw2 i poe.
Vampir, zenada totalna.. Szkoda cokolwiek mówić.
Vampir, zenada totalna.. Szkoda cokolwiek mówić.
To po co cos piszesz?
Nie no, musze sie z nim po czesci zgodzić że gadanie o grze "najlepsza eveR" nawet nie grając w nią, jest co najmniej...
Po prostu zdanie takiej osoby przestaje liczyc sie z jakimkolwiek respektem
@Sancio
Wiem. Mnie też jest przykro z twojego powodu.
@WujekKijaszek
PoE ma być darmowe. Na CD-Action czytałem w newsach, że będzie można wykupić *jako mikrotransakcja* dostęp do ulepszonej grafiki.
Na portalu był jeszcze news, że od OB dzielą nas 4 patche.
Szczerze to myslalem czy nie wprowadzą czegoś takiego, bo tworcy wygladaja na ludzi, ktorzy po prostu chca zrobic cos czego jeszcze nie było, po prostu dla samego tworzenia ;p
ostatecznie zobaczymy jak wyjdzie to w praniu
OBT ma byc w kwietniu gdzieś - nie wiadomo czy bedzie wipe, nie wiadomo takze czy maja zamiar wprowadzić nowy content, sądze że dodadzą PvP i zaczną balansować postacie i dodawać skille, pozniej wipe i official start
oni moga nawet itemy(oczywiscie nie lepsze niz te ktore mozna stworzyc/znalezc) sprzedawać w shopie, byle by nie dotykali orbów ;p
Życzę wszystkim szczęścia wgl. wiadomo coś kiedy odbędą się te beta testy?
Wiosną
Sign up now for a chance to participate in one of the upcoming Guild Wars 2 beta events this spring.
Wynika to również z zapowiedzi weekendow'ych testów dla graczy, które zgodnie z oficjalnymi doniesieniami mają odbyć się na przełomie marca i kwietnia.
sądze że dodadzą PvP i zaczną balansować postacie i dodawać skille
Według samych twórców gra pod względem treści jest już ukończona. Umiejętności jest wystarczająca ilość, pvp o szeroko zakrojonej skali również ma swoje miejsce.
W procesie tworzenia gry ostatnią rzeczą jest balans silnika (na przykład dostosowywanie gry pod różne karty graficzne), oraz ewentualne poprawki i drobne usprawnienia.
Ja już dostałem potwierdzenie, że doszła do nich moja aplikacja.
Ciekawi mnie jak szybko dostaniemy odpowiedzi kto dostał się dalej.
ludziska adres potwierdzajacy przychodzi na gmail i na pino mi nie przyszedl na 4 konta dopiero na 2 z gazeta.pl przyszły oby 2
Widać przedpremierowy sukces bo na facebooku napisali, że już milion zgłoszeń do bety. Teraz takie wejście do bety graniczy z cudem :<
tia cały czas cyferki podskakują http://www.own3d.tv/live/131218/GuildWars2Live
@Edit: teraz puścili filmik który zasłania tych którzy się aktualnie zapisują
@2Edit: którego jest pax east 2012?
@3Edit: a tutaj macie jak Arena Net świętuje przekroczenie 1M zapisów http://www.flickr.com/photos/arenanet/6926493229/in/photostream
Jak komuś nie przyszedł mail potwierdzający, to niech wejdzie na stronkę z betą, można tam wpisać e-mail.