GW2 za darmo!

Biorę udziałi proponuje aby uzytkownicy ktorzy maja po 1 poscie nie byli brani pod uwage. NO SERIO?! Niektorzy zalozyli konto tylko po to zeby napisac biore udzial. Moze jestem troche bezczelny NO ALE SORY... nie badzmy smieszni

Szkoda bo ja po prostu nie udzielam się na forum ;p Nie wszyscy robią te multikonta

Biorę udział

Biorę udział :)

@Edit albo patrzcie po dacie rejestracjii bo to nie ma sensu odrzucać ludzi którzy mają mało postów bo sie po prostu nie udzielają a przy okazji to też będzie przeciwko multi-kontom :)

Biorę udział

Biorę udział

biorę udział

biorę udział

(Ja jakbym miał konto to oddałbym je znajomemu/koledze ale jak kto woli, chyba ze robisz to pod publike to inna sprawa)

Biorę udział! Wygram na pewno.

w tkaim razie autor powinien losowac tylko sooby ktore maja np 30 psotow 50 cy cos.

Biorę udział

No wybaczcie ja mam mało postów a jestem tu już półtora roku to chyba nie jestem multikontem :P

Wystarczy sprawdzić czy wylosowana osoba nie założyła konta dzisiaj jeśli założyła to ponowne losowanie ;)

biorę udział

Oddaje ZA DARMO konto do gry Guild Wars 2 + oczywiście konto e-mail.Wszystko odbędzie się poprzez losowanie, które wszyscy tak uwielbiają.Aby wziąć w nim udział wystarczy w tym temacie napisać: biorę udział.Zwycięzcę wyłonię dzisiaj wieczorem/w nocy i się z nim skontaktuje na forum.Teraz parę słów wyjaśnień. Wielu pewnie się zastanawia: Dlaczego on oddaje konto do Guild Wars 2?Odpowiedź na to pytanie jest proste: Gra jest słaba.Na koncie jest Thief na 80 poziomie, serwer Deso.Niby mógłbym się wymienić za coś innego, ale tego nie zrobię bo niczego nie potrzebuje, a to konto mi tylko zawadza.Tak więc: Powodzenia!

biorę udział

biorę udział

Biorę udział @Edit albo patrzcie po dacie rejestracjii bo to nie ma sensu odrzucać ludzi którzy mają mało postów bo sie po prostu nie udzielają a przy okazji to też będzie przeciwko multi-kontom

Możliwe ,że ktoś już kiedyś zrobił sobie kilka kont. :/

biorę udział

Biorę udział :)

Biorę udział.

Biore Udzial ;3

Biorę udział.

Biorę udział