Haven & Hearth / Face of Mankind

Jak pograsz dluzej i dojdziesz do jakiejs duzej i mocnej wioski, to zrozumiesz o co mi chodzi

zalezy tez od tego, czy chcesz zeby postac byla dobra, czy grasz zwyczajnie dla zabawy, bo w hnh jest tak, ze zeby cos osiagnac trzeba troche czasu poswiecic. Teraz latwiej jest cos osiagnac spedzajac malo czasu poprzez nowy system zdobywania lp, lecz nad atrybutami trzeba troche posiedziec, curio tez trzeba pozbierac, lecz na to 1-2h dziennie raczej by wystarczylo.

Ja też z chęcia w to pogram, właśnie się zarejestrowałem , i tyle ile przeczytałem o tej grze na jej polskiej stronie, to poszukam ludzi do wioski :)

To trzeba się zmówić na konkretną godzine, jedna, czy dwie osoby znajdą jakiś fajny początkowy spot, podadzą HS i reszta powbija.

Dobra, teraz po kilku minutach (ponad pół godziny) , a raczej męczeniu interfejsu itd. żeby coś zrozumieć ; o naprawdę spodobała mi się ta ... odmienność, nie Quest-zabij-wydrop-wykonaj-kup-exp-drop. Zależy mi na stworzeniu "gildii" chociaż raczej można to nazwać ... osadą? No ale jeśli chodzi o spotkanie się, to ja mam czas w godzinach popołudnowych, tzn. od 16-18 do 23-24 , no i w łikendy to cały czas.

Dobra panowie, mam sprzęt, można pograc :)

@up

Z tego co widzę to już zrobiłeś postać, może podasz nam swoje HS, to wszyscy razem tam dołączymy :)

No cóż, kilka razy zrobiłem nową postać i znalazłem takie całkiem - całkiem miejsce, jego Hearth Secret to :

Kheherekhe

Dziwny, ale nie wiedziałem co innego wybrać:P P.S. Gram pod innym nickiem, a mianowicie Pentah, i prawdopodobnie będe jeszcze dziś trochę grać.

Pozdrawiam.

Może piszę trochę późno, ale gram od kilku dni i grę jako tako ogarniam (przeczytałem mnóstwo poradników :) ) i czy byłaby jeszcze możliwość dołączenia do osady?

Witam,

Poszukuje ludzi do wspólnej gry w powyższych grach. W obu grach mam podstawowe pojęcie. Jeżeli więcej ludzi znalazło by się na FoM'a, to byśmy mogli grać w tej samej frakcji, zaś jeżeli H&H to można zbudować jakąś osade i rozwijac. :)